Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
713
View
27
Reply

[Komik] kalaulah kita ni iron man

[Copy link]

Author: Mrperfect2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-9-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
1.terbang je nak gi kerja,tak yah tempuh jam
2.ulang alik dr kg ke tmpt kerja setiap hari..niarpun jarak 500km
3....lagiiii???????...hampa pulak mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 09:46 AM | Show all posts
aku nk tiup jerubu tu balik ke indon

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Pi tabuh pak aji kamjad yg suka buat khianat kat  rumah tok sy mengasuh ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa takde captain amerika ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 10:19 AM | Show all posts
sarah82 replied at 25-9-2019 09:53 AM
Pi tabuh pak aji kamjad yg suka buat khianat kat  rumah tok sy mengasuh ni.

wah ganas ooo
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sarah82 at 25-9-2019 10:41 AM
ikanmasin replied at 25-9-2019 10:19 AM
wah ganas ooo


Harus.. Biadap sangat.. Hahahaha.. Pokok tok pun dia potong lps tu kata tumbang..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 10:37 AM | Show all posts
sarah82 replied at 25-9-2019 10:30 AM
Harus.. Biadap sangat.. Hahahaha.. Pokok tok pun dia potong lps tu kata timbang..

jiran ka ..amik kesempatan kalau gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 25-9-2019 10:37 AM
jiran ka ..amik kesempatan kalau gitu...

Jiran.. Ambik kesempatan.. Kelmarin dia yg panggil org mai potong pokok tok lps tu nak suruh kami byr.. Sy report kt pak tuan anak tok..berdesup pak tuan balik.. Tau pulak kecut bila pak tuan tanya.. Yg dia tu rumah bela ayam angsa.. Lps tu buat bengkel besi lagi.. X ada pun kami komplen
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 10:46 AM | Show all posts
Kalau diberi pilihan, aku tetap nak jadi dr. strange. takyah terbang2. boleh kemana-mana dgn pintu teleport dia. lagi senang. even doraemon pun lagi better dari ironman. pintu dia boleh bawa ke mana sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 10:50 AM | Show all posts
sarah82 replied at 25-9-2019 10:40 AM
Jiran.. Ambik kesempatan.. Kelmarin dia yg panggil org mai potong pokok tok lps tu nak suruh kami  ...

amboii bgsnya perangai..elok mcm tu.apa2 bgt anak tok awak tu
kalau gaduh dgn org mcm tu buang masa..ting tong
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 25-9-2019 10:50 AM
amboii bgsnya perangai..elok mcm tu.apa2 bgt anak tok awak tu
kalau gaduh dgn org mcm tu buang ma ...

Tu la.. Mmg kena hempuk dgn iron man
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 01:28 PM | Show all posts
sarah82 replied at 25-9-2019 10:53 AM
Tu la.. Mmg kena hempuk dgn iron man

elok sesgt sekali dgn thor bantai..abislah thor pun disebut2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 25-9-2019 10:02 AM
Alaaa takde captain amerika ke

mentang2 lah captain amerika gebu dari iron man...hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 25-9-2019 09:53 AM
Pi tabuh pak aji kamjad yg suka buat khianat kat  rumah tok sy mengasuh ni.

buat apa nak tabuh...bawa je hantaq ke bulan
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mrperfect2 replied at 25-9-2019 02:12 PM
buat apa nak tabuh...bawa je hantaq ke bulan

Tak nak.. Kena tabuh juga.. Gerammmm...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 25-9-2019 01:28 PM
elok sesgt sekali dgn thor bantai..abislah thor pun disebut2.

Hahahaha.. Thor is cute tau.. Dan capt amerika sgt yummy.. Hahahahahaa.. Suka gila Chris Evans tau..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 02:53 PM | Show all posts
sarah82 replied at 25-9-2019 02:38 PM
Hahahaha.. Thor is cute tau.. Dan capt amerika sgt yummy.. Hahahahahaa.. Suka gila Chris Evans tau ...

hahahha ko sempat cuci mata sis
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 25-9-2019 02:53 PM
hahahha ko sempat cuci mata sis

Hahahaha.. Mmg suka chris evans dari dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 03:09 PM | Show all posts
sarah82 replied at 25-9-2019 03:04 PM
Hahahaha.. Mmg suka chris evans dari dulu..

hahhaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 25-9-2019 03:09 PM
hahhaaa....

Dari dia x pemes lagi tau..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106421s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list