Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
8681
View
76
Reply

"Hodoh Betul, Macam Tak Pakai Seluar!"- Persembahan Stacy Di ABPBH Dimaki

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-9-2019 01:00 PM | Show all posts |Read mode
Siapa tengok persembahan Stacy pada malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) ke-32 malam tadi?


Bertenaga, masih lincah menari. Tapi sayangnya bukan itu yang menjadi bualan utama.





Sebaliknya pakaian yang digayakan menerima pelbagai kutukan dan kejian.


Macam tak pakai seluar pula sebab nampak warna kulit.


"Tak senonoh, ketat, seksi, nampak benda tak patut!" kata mereka.


"Hodoh betul gayanya, tak sesuai dengan status mak budak."


  



Sedar dirinya dimaki, Stacy tampil memberikan penjelasan.


"Sebenarnya kain seluar itu tebal dan longgar. Warnanya pula kuning tapi tak sangka bila perform atas pentas dengan lighting dan macam-macam, benda jadi nampak lain pula.


Isteri kepada penyanyi Akim ini juga merayu agar orang ramai tidak memberikan komen yang keterlaluan kepadanya.


  



"Tak boleh buat salah atau tak sengaja. Silap je habis dilabel wanita akhir zaman.


"Jangan babitkan suami saya. Dia pun sibuk kerja. Saya minta maaf." tambahnya.


Foto: IG


Maafkan sahajalah, lain kali mungkin Stacy boleh lebih berhati-hati dalam memilih pakaian. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
begitulah asam garam dunia artis{:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:06 PM | Show all posts
pi belajar pilih kaler.. menari dah terer

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Stacy ni lps kahwin nampak sgt muka letih je..
Nyanyk pon makin cepat semput.. agaknya kena layan napsu liar akim le tu... setiap malam minta..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:15 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 23-9-2019 01:11 PM
Stacy ni lps kahwin nampak sgt muka letih je..
Nyanyk pon makin cepat semput.. agaknya kena layan n ...

kan, meouls pun perasan lepas kawen ni, da tak berseri da stacy ni, muka penat sokmo
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:16 PM | Show all posts
dahlamadah.. replied at 23-9-2019 01:06 PM
pi belajar pilih kaler.. menari dah terer

alahai, takde org ke boleh advise, manager ke, akim ke.. bukan ko tak tahu, ko pakai gitu, konpem kena kecam
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:17 PM | Show all posts
ayat tu - maafkan sahaja la--  alah alah alah, nk minta maaf ngan nitizen bakpe. sat g buat balik, pi mai pi mai tang tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:25 PM | Show all posts
ropol2 kat seluar dy tu mcm bulu pooh key yg berhutan bak kata mak aku....hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:31 PM | Show all posts
Rindu zaman stacy menari lagu2 rancak zaman dulukala
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:35 PM | Show all posts
Ok aku tgk persembahan dia.. tapi boleh tak aku simpul kan yang komen tu sememang nya birah sebab sampai berimaginasi nampak apam pokodot si stacey... lain le memang dia pakai pakaian tu jarang sampai nampak apam beras dia tu.. or macam Liza Hanim yang pakai baju terang2 ada lambang salib tu.. tapi semalam aku tgk ok kot.. ntah le pada aku ok jer...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca rintihan stacy tu kesian jugak, tp xtahan nk gelakkk nengok fesyennya tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:45 PM | Show all posts
tak pandai pandai lagi nak cari baju ..
yang sesuai dengan lighting
bukan baru sebulan jadi retis..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat vulu2 pubis lupa nak cukur tadi.. Maafkan saya berfikiran sebegitu stacy. Cant help it..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 02:10 PM | Show all posts
apa itu parit ninin, stacy? ahahha
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 02:12 PM | Show all posts
lebatnye bulu ..subur ye..pakai ape tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok persembahan dia semalam tak perasan plak bulu hitam selambak kat pep*k dia tu. Cuma rasa persembahan dia semalam over sikit aksi macam org utan.

Tapi energy mmg tiptop suara pun ok macam selalu.
Tapi tadi tengok balik persembahan stacy di YouTube baru perasan ya Allah huduhnya bulu2 selambak tu dan pakaian skin colour tu dah macam cicak besar tu yg boleh tukar2 warna tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 02:14 PM | Show all posts
swimswim replied at 23-9-2019 01:51 PM
Ingat vulu2 pubis lupa nak cukur tadi.. Maafkan saya berfikiran sebegitu stacy. Cant help it..

hhahaha...bulu2 di tempat yang salah...

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju tu 1 hal
Yg bulu2 kat depan tu, apa motif
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 02:47 PM | Show all posts
nanies replied at 23-9-2019 01:16 PM
alahai, takde org ke boleh advise, manager ke, akim ke.. bukan ko tak tahu, ko pakai gitu, konpem  ...

itu laaa... anggapan diorang semuanya okay.  Stacy pun kata tk sangka jadi cam tu..
kalau la dia pilih kaler purple or pink mcm kelopak bunga2 di bhgn atas tu..kan ke cantekk

bila kaler kuning, lighting lagi.. nampak cam skin je la
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 02:52 PM | Show all posts
aku suka je performance dia semalam
dari de fam yg sumbang manjang kalau live
tapi bab baju tu memang kesian la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107719s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list