Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40404
View
529
Reply

Neelofa Pakai Skirt Di Milan, Bila Duduk Habis Nampak Bukan-Bukan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-9-2019 11:55 AM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Terbang ke sana ke mari, punyalah sibuk Neelofa menghadiri pelbagai majlis dan acara di luar negara.


Baru-baru ini Neelofa ke Milan Fashion Week. Jengah di Instagram, boleh tahan fesyen yang dipakai.


Tengoklah sendiri, cantik ke tidak?


  



  



Jenama Prada katanya. Sekali imbas nampak menutup aurat, sopan sahaja gayanya.


Tapi ada satu gambar lain menunjukkan Neelofa duduk dan kainnya terangkat.


Habis nampak aurat! Aduhai, tak perasan ke masa bergambar tu?




Di komen, macam biasalah mesti ramai yang mengata.


Ada yang kata pengacara dan pelakon ini sebenarnya bukan bersedia nak bertudung pun.


Kredit foto: Twitter


Tak kurang juga ada yang bagi tips kalau nak pakai skirt begitu haruslah disertai dengan memakai legging di dalamnya.


Harap Neelofa dengarlah nasihat-nasihat ini ya. Kali ini tak mengapalah, mungkin tak sengaja. Tak begitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sengaja? TT ni mabuk ketum ke. Jahlop ni bukan semalam baru pakai serkup.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:01 PM | Show all posts
Memang setiap kali fashion pelik Lofa, korang nak kena buat article/thread ke hah?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:12 PM | Show all posts
@friedfishsoup ..... hahahahahaha...mgkn pas ni boleh buka satu thread dengan tajuk "fesyen pelik retis" pas tuh highligh and focus kat situ jer...mcm thread dlm bod kenamaan tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:12 PM | Show all posts
Baik tak payah pakai tudung.. kalau nak tunjuk lutot.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Wardrobe malfunctionlah ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila duduk nampak bukan bukan kata ko.. Gmbr berdiri pun nampak bukan bukan je.. Nmpk kelambu baby pakai songkok
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:22 PM | Show all posts
kain lace tu sebijik mcm kain opah i buat alas dlm lemari cermin tolak tarik zaman dedulu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:30 PM | Show all posts
mamatini siler doakan dengan zat2 kat netizen ni...sume serba tak kena, kui kui kui

ujung2 karatz akan masuk and salahkan netizen walopun tuan punya badan sendiri mengundang

bergaduhlaaa plak nanti karatz ngan karatz rival....

ulang2 sampai bam jamil mampos...tak caya tunggu laa nanti, pasti ade...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 23-9-2019 12:01 PM
Memang setiap kali fashion pelik Lofa, korang nak kena buat article/thread ke hah?

Betul tu... Berapa byk benang pasal dia je ni. Lg satu... Bukan ke kalau nak bukak benang pasal dia, bukak dkt ulu banat sana... Bahagian kelab and haters apa ntah. Sama macam thread fattzura, nora fasha semua.. Kenapa benang dia asik terlepas kat sini. Balik2 benang pasal dia..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:43 PM | Show all posts
nanti ada la yg tolong jawab dia pakai legging skin kaler
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols neh dia pakai inner skin color tuhhhh cer husnuzon sikit uolssss!!


































Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:48 PM | Show all posts
caramel_cloud9 replied at 23-9-2019 12:33 PM
Betul tu... Berapa byk benang pasal dia je ni. Lg satu... Bukan ke kalau nak bukak benang pasal di ...

Nak buat macam mana nokksssssss, momod Cari ni memang sentiasa merindukan Neelofa
Sehari selembar benang gittuhhhhh.. Tak bukak benang Neelofa, menggigil gigil sawan babi keluar air liur dari mulut kih kih kih.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:52 PM | Show all posts
lawa kaler biru baju dia tu. aku suka.....  be yourself je la hajah. Pakai serkup kepala tu lagik nampak pelik




Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti x sng duduk dibuat nye nk cover lutut tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:03 PM | Show all posts
kalau dikata bodoh, kang ade lak merempan dok ulang meratib SPM 10As..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
nape xpkai legging {:shy
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru je smlm dipuji hr ni di keji blk..semoga lofa tabah
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Fashion show ape? Apesal iols tgok kepam semacam je kokesen2 kat belakang sheols? Mcm random pedestrian jah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 01:10 PM | Show all posts
Dia ni pakai tudung dulu pun sbb nak jual tudung...kalau ikhlas nak bertudung xde jadi mcm ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103689s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list