Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1991
View
27
Reply

[Tempatan] LAWAK - Grandfather of fake news ajak lawan fake news

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-9-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Aiks... Grandfather of fake news nak lawan fake news pulak?

Lynas meletop semua jadi mutant, BR1M adalah rasuah dan cash is king, Najib jual negara, Harga tiket ECRL RM600 seorang bawah BN, Hutang negara RM1 trilion, "Demi Allah, Najib dah jual setiap inci tanah tentera kepada 3 individu", Proton bukan milik kita lagi, Najib bunuh Altantuya, , Najib bunuh Kevin Morais, , Najib bunuh Teoh Beng Hock, Najib bunuh Hussain Najadi ,Najib curi duit KWSP RM10 bilion, Najib buat projek NFC (padahal dari Muhyiddin), Rosmah menabung dari kecil untuk beli cincin.

Najib beli Scorpene (padahal itu masa PM ke-4), Najib guna Tabung Haji untuk bailout TRX, 40,000 pengundi hantu Bangladesh, Najib curi RM2.6 bilion beli cincin (padahal wang dah sah dikembalikan kepada penghantar 4 bulan kemudian) Blackout merata-rata, negara dah bankrap, hutang RM1 trilion, BN rompak RM19.4 bilion duit GST, Najib bayar RM90 juta duit 1MDB kepada PAS, Manifesto PH dan ratusan lagi berita palsu.

Nak tanya Kit Siang:

Semua fake news kat atas itu, pihak mana punya angkara?
Single Polls, Total 39 Users voted
94.87% (37)
5.13% (2)
Your User group have no permission to vote
FB_IMG_1569128206104.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-9-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita tak terlawan dengan mereka kerana mereka ada kilang berita palsu,kilang janji palsu dan kilang sijil palsu disamping kita juga pikir pasal dosa pahala ,sebaik nya jadikan mereka kerejaan tiga suku penggal
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak lama dah pun.. ramai dah sedaq kena kencing kuyup.. tgk je la online polls...
siakap senohong gelama ikan duri..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 01:52 PM | Show all posts
bongok punya apek tua...prffffffffffffffffffffffght
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
musuh islam no l
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Lim kit malam
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 02:47 PM | Show all posts
patut kit siang ajak raja fitnah rafizi sama2 menentang fake news 40,000 pengundi bangla & lynas adalah loji nuklear. ajak berguling2 atas jalan sekali lagi
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 22-9-2019 02:47 PM
patut kit siang ajak raja fitnah rafizi sama2 menentang fake news 40,000 pengundi bangla & lynas ada ...

Dasar piji gemok
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Najib boleh senyum Dan kekal tawadhuk
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 06:52 PM | Show all posts
najib buat laporan ada fake news disebar oleh seorang lelaki tua bernama LIM KIT SIANG


Najib Razak
56 mins
Saya nak buat laporan kepada MenHEN terhadap pengarang dan media portal ini yang banyak mengeluarkan fake news dan hate speech.

Minta Kit Siang siasat siapakah pengarang artikel jahat ini yang menggunakan nama "Lim Kit Siang".


https://www.roketkini.com/2015/0 ... aSZwKiS6ixGxmco4q3w
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kahkah... dodgemok sila jilar haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasar orang tua keji kaki pitenah, tengah berkempen nak suruh raykat bunuh karier politik sendiri kah? Pelik saranan raja pitenah ni (gelaran berganding bahu dikongsi bersama dengan Rafizi Sotong).
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 09:13 AM | Show all posts
saya tidak marah YB bodoh...tapi saya marah pengundi bodoh yg undi mereka...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 09:14 AM | Show all posts
saya tidak marah YB bodoh...tapi saya marah pengundi bodoh yg undi mereka...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Fake news 40,000 pengundi bangla naik jumbo jet paling dasat
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
najib888 replied at 22-9-2019 01:49 PM
Tak lama dah pun.. ramai dah sedaq kena kencing kuyup.. tgk je la online polls...
siakap senohong  ...

Cina2 rba pun tak dapat nak bantu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg menyamar pakai nama melayu kena test dgn soalan pasal sembahyang Jumaat sikit dah tak boleh jawap. Tanya google takde jawapan. Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 02:55 PM | Show all posts
Kes antuya bila nak sambung ka apa ka

sembang babi pun boleh terbang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Fake news rosmah owner grab paling lejen. Fake news rosmah ada sama masa altantuya dibunuh
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091824s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list