Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3768
View
96
Reply

Tak de spark..

[Copy link]

Author: dira    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 4-10-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Update
Aku dh suruh dia tdo balik dalam bilik walaupun sejuk.. Dlm 7 mlm ada 4 mlm la dia ikt.. Dia xbuat ak suh balik... Mula2 cm rs br kawen bl tdo bersama balik.. Tp lama2 ok.. Tdo pn dh peluk2
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
dira replied at 4-10-2019 10:59 PM
Aku xpuas dia xpakai kondom sebab bl nk pancut tu dia akn tarik.. Aku rs benda tu xcomplete.. Argh ...

Sorry to say ler......tapi manak rasa pelacur aka sex workers diluar sana lebih mulia dari hang nee....setakat laki pancut luar dalam pun hang boleh jadikan perkongsian umum.......kan??

Sudah sudah ler tuh.......no one knows better of your own hubby THAN you....buah tembikai tergantung hang rasanya  dah seasoned di ramasnya, buah ladom laki hang pun dah puas hang gentel..buktinya...sampai dah terberanak 3 anak kan???...setakat menjiwai laki sendiri pun takkan jadi sebodoh bodoh manusia hang nee???

Usaha, doa..tawakkal......tiga tunjang utama....tapi kalau dah memang dasar gedikz hang nee.....cari aja jantan luar yang boleh memauskan nafsu sarakah hang.......tak payah nak banyam spelling kohnon nak mintak pendapat forummers katsini....

KAKI NOTA......notice manak gunakan istilah memauskan nafsu dan bukan memuaskan nafsu......?????



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
dira replied at 4-10-2019 11:03 PM
Update
Aku dh suruh dia tdo balik dalam bilik walaupun sejuk.. Dlm 7 mlm ada 4 mlm la dia ikt.. Dia ...

Pancut luar berapa kali????pancut dalam berapa kali dalam kedinginan aircon tuh???

Soalan soalan seperti ini yang hang dambakan, kan???

Kongsi jangan tak kongsi......
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dira replied at 4-10-2019 10:59 PM
Aku xpuas dia xpakai kondom sebab bl nk pancut tu dia akn tarik.. Aku rs benda tu xcomplete.. Argh ...

Tak rasa complete sbb dia pancut sebelum u "complete" mungkin? Cari cara utk bg u orgasm dulu sebelum hubby. Atau pun u tak rasa complete sbb ada fetish u yg tak kesampaian.. sesetengah org suka tgk "cum face" partner, suka partner announce nak pancut, suka suara mengerang partner tgh mendayung, suka kene peluk kuat2 masa pancut etc.. cari lah desire anda aka permata yg hilang itu. Cuba bagi tau hubby kot2 dia boleh terima.. Spark tu ada bila permata di belek2 di bawah pancaran cahaya.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 07:16 PM | Show all posts
aku rasa ang nie masalah sebenaranya.. nak ml pun banyak cekadak.. payah la.. pompuan yang celaka adalah pompuan yang dah punya niat pra-curang..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
I think it is normal to suddenly *hot wife* nih off trail kejap. Hahaha.
Plus your youngest still small. Of course sometimes career woman nih rasa penat kerja, layan anak2 lagi, lepastu malam kita nak la dilayan tapi tak dilayan. Hahaha.
Tbh, it is good you start to sleep together again. Avoid sleep separately even sometimes rasa best jugak tidur asing2 cz for me I can conquer the bed mcm masa bujang dulu. Hahaha.
Try la naughty whatsapp masa kat office dgn husband lepastu maybe impromptu lunch.
I occasionally buat mcm tu with my husband sbb bila kat rumah dah tak rasa nak naughty2 sgt sbb ade anak2.
My marriage pun lebih kurang you 8 years. And I,ve known my husband since I am 19 y.o sampai la I am now 31 y.o ^.^

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 08:09 AM | Show all posts
menakkautau replied at 4-10-2019 05:24 PM
Asyik asyik pikir anak..asyik asyik pikir anak....

Harlowwwwwww....bini shanenas tuh mintak cer ...

yang bini senanas tu pun satu jugak.. tak bersyukur... eh ntah la.. i tak duduk dalam kasut dia orang...
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
want2bhappy replied at 7-10-2019 08:09 AM
yang bini senanas tu pun satu jugak.. tak bersyukur... eh ntah la.. i tak duduk dalam kasut dia or ...

Yes we may not be in her shoes but the fundamental remains.......apa kemudaratan yang telah dia lalui sehingga menghalalkan dia keluar dari rumah tanpa izin???

Hang tahu hang kawen dgn celebrity, insan seni yang income kejap ada kejap takda...bak kata si nabil...semenjak PH took over...6 bulan dia dok rumah takda job.......







Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dewa19XKangen replied at 5-10-2019 07:16 PM
aku rasa ang nie masalah sebenaranya.. nak ml pun banyak cekadak.. payah la.. pompuan yang celaka ad ...

Ini contoh yang mungkin ingin dikongsi oleh nick gendasukasuka...bilamsns tasawuff, fiqih, tauhid .....kelaut.....

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 05:29 PM | Show all posts
menakkautau replied at 7-10-2019 09:53 AM
Yes we may not be in her shoes but the fundamental remains.......apa kemudaratan yang telah dia la ...

saya cuma pelik.. artis ni kadang kahwin juga dengan artis... maklum zaman populariti ni kejap je.. lain la macam aliff star macam2 pakej..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 05:56 PM | Show all posts
dira replied at 25-9-2019 09:09 PM
Tq...sy dh try to work on things like being extra clingy... Dh mula kiss each other before go to w ...

wahh..good for u tt  
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
want2bhappy replied at 7-10-2019 05:29 PM
saya cuma pelik.. artis ni kadang kahwin juga dengan artis... maklum zaman populariti ni kejap je. ...

Kita jgn persoalkan jodoh yg telah dipilih olehnya sendiri atas Ketentuan dan izin TUHAN......

Tidak ada yg lebih mengenali liku liku asam garam hidup sebagai seorang celebrity aka artis....kecuali diri itu juga seorang artis....

Pengalaman dia sebagai seorang janda sebelum shenanas mengambilnya sebagai isteri tidakkah sepatutnya menjadikan dia seorang yg lebih matang dari mengambil jalan mudah...sikit sikit nak bercerai......???

Bunyik macam nick gendasukasuka kita....tak ngam dgn pandangan org...nak berundur.....ala ala merajuk macam nam kena slam dunk gitu ler.......

Kan???
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
rina0602 replied at 7-10-2019 05:56 PM
wahh..good for u tt

Usaha setakat formality tanpa fokus bak kata nick gendasukasuka...element tasawuff tak diselitkan, jadinya mana nak usaha itu berjaya???

Kan???

Tak betul ummi???
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 05:48 PM | Show all posts
Hi tt,

I dulu pernah situation macam u. Tapi tak sampai tak tidur sekatil. Our communication okay je, cuma both of us admit the presence of affection tu tak ada. We've been together for 5 years, dulu gaduh. Now jarang sangat, tapi kalau dia tertidur tengok tv kat luar ke I kejut dia bangun tidur bilik. Walaupun tengah gaduh. Same goes to him, even if kiteorang gaduh, everyday dia hantar I pergi train, sebelum keluar I akan salam & dia akan tetapi cium dahi i. That warms my heart kejap walaupun tengah gaduh.

What I do is, some weekend I akan bagi anak i duduk dengan MIL, we both keluar la. Pergi tengok wayang ke, pergi duduk hotel memana ke jauh sikit yang both of us boleh enjoy ada activity boleh dibuat. Macam I, I suka g Putrajaya/Genting/Melaka. Walaupun activity yang boleh dibuat hanyalah shopping. At least adalah spend time sama sama. If possible, put phones away. Enjoy your moment, just the two of us sebab bukan selalu.

Btw, husband I kaki game ya. Punca gaduh dulu pun sebab dia spend banyak masa main game dari family time/time dengan I. Apa I buat, macam ada yang suggest, you involve sekali dengan minat dia tu. Even duduk sebelah dia tengok dia main game ke, buat kan dia air ke. Lepastu, kalau on my side, I ajak dia buat chores sekali. Dia vacuum rumah, mop rumah, I basuh la baju kemas dapur ke. Buat semua benda together mesti akan ada spark dalam marriage you balik, tapi akan ambik masa sikit sebab macam orang baru bercinta gitu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
dira replied at 21-9-2019 12:37 AM
Tido pn dh tk tido sekatil dh berapa thn dh

Haku da 6 taun x tido sama laki Haku sbb Ade ank2 yg suka tido n nak peluk Haku Time tido... Acaner tu..kehkehekeh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mamiary replied at 8-10-2019 05:48 PM
Hi tt,

I dulu pernah situation macam u. Tapi tak sampai tak tidur sekatil. Our communication okay ...

Bila bab bersenggama dgn laki pandai pulak buat body  adjustments in bed supaya dapat hit that G SPOT...demi mencapai impak mazima , sampai terhasil 3 org anak kan???...nee bab mencari that sparks semula yang dah menurun tetiba jadi bongok???

Sebab tuh TT nee nak kena 'makan luar' ler...baru boleh tahu what she has been missing all this while.....kan???

Setakat your sharing macamnee hang ingat TT nee terlalu bodoh utk tidak tahu kah???
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
acikhan replied at 8-10-2019 11:09 PM
Haku da 6 taun x tido sama laki Haku sbb Ade ank2 yg suka tido n nak peluk Haku Time tido... Acane ...

Hang patut syukur kerna bukan sahaja dianugerahkan anak anak  comel comel...tapi mereka nee kalau dah tidur, tidur mati...so apa heran setakat anak anak tidur dalam satu kamar and at times satu katil???setakat tunggu derang tidur pastuh...hang laki bini menggelunsur ke bawahkatil ler...diatas lantai pun boleh pe kan???apa masalah???

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073238s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list