Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2968
View
96
Reply

Tak de spark..

[Copy link]

Author: dira    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-9-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 21-9-2019 11:50 AM
Ye la.. Menang kat manak laaaa

Kan, setakat nak sebut hang single.....nak buih forummers lain dalam board FD nee boleh ler.....



Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 11:55 AM | Show all posts
menakkautau replied at 21-9-2019 11:50 AM
We only hear one side of the story.....i am very much convince...TT nak kita beri dia dorongan unt ...

x baik mendoakan kehancuran kebahagiaan rumahtangga org lain, jangan ada sikap dendam sekiranya pernah merasai keperitan akibat perceraian sehingga mendoakan kehancuran org lain... apakata manak doakan kesudahan yang baik bagi setiap pasangan tersebut... kan itu lebih baik...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 21-9-2019 11:49 AM
Hi manak.. tu la.. sy wish her well je la. Sebab kalau bagi tips nanti jadi no more to be seen.

...

Tau takpa.......

So hari raya eid tahun depan....giliran sikecik dgn papanya atau camna???

Atau hang dah momok kan anak hang tuh bahawa sesungguhnya papanya hantu jembalang jenis biskut marie???

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
carly_lah replied at 21-9-2019 11:55 AM
x baik mendoakan kehancuran kebahagiaan rumahtangga org lain, jangan ada sikap dendam sekiranya pe ...

Org melayu nee tak boleh berlembut selalu.....nak kena sarcastik...hit them where it matters most......kalau lembut sangat jadi layu.......

Kan???

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
1 je nak ckp kt TT. Jgn sampai yg dikejar x dpt yg di kendong keciciran.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada salah u yang dis simpan tapi u tak tau apetu

Lelaki mmg cmtu
Seks dari u untuk abiskn napsu je meaningless

Why u xpuas dia xpalai kondom?
Confuse mak
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa kena pakai kondom......
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 21-9-2019 11:38 AM
TT nee rasa manak,bukan soal samada akan terjebak dgn 'makan luar' atau tidaknya...tapi lebih pada ...

Kikikikiki.... kan cuoolss..
hokeylah.. sistur nk bcerai kah? Mintak di sappot commnt kah?
Meh ioollss list downkn kebaikan & kburukknnya.. klu boley hadap.. ioolss guide pulak nk bcerai dgn mudah dpjbt agama...
Dlu iolss ada 1 kwn.. skrg pn stil kwn jgk wlpn kwn ioollss tu kaki sentap dia rsa dia jer betul.. ahh.. psetankn..
Dia ni kerja kerani2 jer tp laki dia berpangkat besau.. laki negeri lain. Dia ni klau mlaram ya ampunn cm tok Vidas... gitulah.. liplap lah.. x padan ngn gaji. Laki dia bg semuanya.. ank2 dh beso. Dia asik ckp laki dia x layan dia on bed.. laki ada btina lain.. end up my fren ni ada la mengatai fookie mmbirah diluar jua.. 2x5... alasan laki x bg nafkoh bathin.. i ckp.. BERCERAI JE LA WEYY... senang.. tp dia ckp SUSAH LAH... U X FAHAMM... bla..bla..bla.. mcm kaitkn dgn ank2 gitu...
Alahlah.. sebenarnya.. kalau becerai nnti...
BOLEH KE NK BMEWAH2 DAH ? UMOH BESO... KRETA MENJALAR DGN GAJI KERANI JEWWWW? Fikir2kannn...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt dont chu dare to "makan luar" tt..aiolzs belum berumahtangga tp kan,tt mmg lawa,caner tt communicate dgn hubby tt?

Ada bebel2 tak kt dia?ada manja2 tak kt dia?anything you did bila yuolzs berchenta dulu2 y bt dia jatuh hati kt tt,ada lagi tak tt buat?hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-9-2019 06:01 PM
Ada salah u yang dis simpan tapi u tak tau apetu

Lelaki mmg cmtu

Hang pun jgn jadi penasihat yg bebal al murakkab.....dah sampai 3 org anak terlahir dari vagina TT, tidak mugkin hang lebih kenal tok laki dia dari diri dia sendiri....kan???

Ini jenis isteri yg sedang bergelut dgn nafsu nafsinya...mencari yg luar tuh baginya lebih mudah dari cuba mendekati suaminys to find out the real truth that may been bugging him...

Hence, my own derivation....no matter what we may all say...TT may already has set her mind utk makan pisang salai luar....

Nak manak sambung lagik???





Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 21-9-2019 08:27 PM
Tt dont chu dare to "makan luar" tt..aiolzs belum berumahtangga tp kan,tt mmg lawa,caner tt communic ...

Bila dah sampai masuk board bukak tred.....its only natural for you to reveal WHAT YOU WANT OTHERS TO KNOW and NOT WHAT WE NEED TO KNOW.....

Insan seperti ini sebaiknya bak kata anak buah manak , boarkan si luncai jatuh dgn labu labunya........BIARKAN, BIARKAN.....

Bila asas iman itu haywire, inilah jadinya....

Kohnon, dipuji masih sexy, ler, bergetah ler, ramai yg tak sangka dirinya sudah bersuami dan beranak pinak ler..........ini semua adalah tannda tanda awal for destruction of a marriage....

You dont think so??.?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
AyaqMeloSuam replied at 21-9-2019 07:01 PM
Kikikikiki.... kan cuoolss..
hokeylah.. sistur nk bcerai kah? Mintak di sappot commnt kah?
Meh  ...

Tau takpa.....

Anyway kita tengok kan sahaja, drama sweet dreams apa TT kita nak lakarkan selepas ini....
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
lililen replied at 21-9-2019 12:41 PM
1 je nak ckp kt TT. Jgn sampai yg dikejar x dpt yg di kendong keciciran.

Yang penting dan  terdesak buat TT waktu nee.....pisang luar banyak sedang menanti sedangkan pisang dalam rumah...macam tak wujud....

Hang pikir???

Kan dira???

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-9-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Manak, i am not foooool to entertain your provocation.. Ur cents just not worth.. Better u keep it to yourself..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-9-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
penmerah replied at 21-9-2019 07:55 AM
Cadangan saya, mulakan dengan Cuba dekati minat dia
TT kata hubby suka kereta kontrol
So every tim ...

Rasanya ini pemula yg dia seem lost interest kat aku..
Aku mg xsuka and against sgt dia main kereta tu.. Tak pernah support.. Each game aku tk pernah ambik tau pn dia menang ke kalah ke... He really swoooned by the toys...

Sebab apa aku tk suka? Sebab dia buang masa tk fokus kat aku.. Balik krjr tgk kereta.. Ckp dgn gang2 kereta dia lg lembut dr ckp dgn ak..

Aku cuba la.. Tq for ur advise
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
dira replied at 22-9-2019 10:35 AM
Manak, i am not foooool to entertain your provocation.. Ur cents just not worth.. Better u keep it t ...

And neither can you make a mockery and fool of my fellow fprummers here you moron....

Nak pi carik pisang luar ..by all means...hang dah berbulu, masih bergetah kan???nak cuba cuba buat maksiat under the pretext yg laki tak boleh nak satisfy hang???

Jgn sampai hang kena ludah dgn manak......

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-9-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 21-9-2019 11:26 AM
kdg saya notice ada perempuan kurang menarik dr segi fizikal tapi kenapa lelaki mudah tertarik. ye.. ...

Hari tu dia suruh aku tnya whether dia bahagia ke tk dgn aku... Aku tnya la.. Dia ckp aku suka bebel... Tak support dia...

Betul la tu dia xtenang dgn aku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-9-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila aku kt ak get random msgs from men tu bkn mksd aku, aku nk g membirah dgn diorang...klu ak nk membirah i wont b asking here la
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Bertahun tak sekatil dgn suami sendiri, masih nak sebut ramai jantan diluar yg mengidam akan diri???

Spesis jenis apakah ini???

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerita, bogelkan apa yg hang nak bogelkan lagi tang diri laki hang dira......dont hold back.....

Kalau nak bodoh bodohkan org lain...boleh jerk...dgn manak hang try ler.....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077371s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list