Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3004
View
145
Reply

Down

[Copy link]

Author: Victorioussss    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-9-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
I feel down. Xnak cerita just to say i feel down. No one to talk bout it, share it or attention to it

Moga komen2 chuols but i rasa better or rasa lagi worse.
Sebarang komen membina atau kecaman dialu alukan

Best regards,

Forumer rasa down
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:58 PM | Show all posts
saya kalau teramat sedih. kalau kita luah dgn kawan ke.
kita akan bertambah sgt sedih. mungkin awak kena bawa tidur kot
makan lah ubat yg ada kesan tidur.

dan 1 lg saya buat, saya akan cari bf lain segera(klu kes broke up)
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Hopefully TT cepat UP semula. Kadang kalau letih sgt pun boleh buat rasa down dan tak rasa nak cakap apa. Nak baring diam sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Makan coklat
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20190921_001336.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Alec Benjamin: Let me down slowly..

Layan je lagu ni tt sampai tertido..hehehe~

Kalau rasa down tu,better luahkn kenapa,maybe boleh share dgn org y tt 200% percaya..sape taw boleh ringankn sket down tu..unless tt rasa down tp dah ada solution,tt chill saje laa
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20190921_001723.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20190921_001821.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20190921_002242.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Hakak kalo down suka layan insta lucu2....gamaknya sebab hakak mudah terhibur ..baca komen poromers pada kurex pun hakak bole gelak...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Down sebab risau kan sesuatu masalah ke? Atau sebab kecewa atas sesuatu yg berlaku? Apapun sebab dia.. Kena lawan perasaan tu.. Sabar.. Time will heal everything.. Semoga tt akan cepat up balik
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya tiap kali baca Vic ni jenis happy. U get by brother.. dont worry. Chill and cool cool je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh mai..theres a lot of good forumers here..replying this thread and pmed me giving advice and trying to consult comforting me

Terima kasih korang. Yes im a happy go lucky person but org yang ketawa paling kuat tu la orang yang banyak nangis dalam hati

I is jiwang aww aww sobs sobs

Further more i xde bff or close friends to talk about my feeling emotion and problem

Ye u can guess it ape yang buit i down. I try to be strong when life gives u lemon, u make lemonade tapi serius shit im struggling. Yela manusia kan ade perasaan dan perasaan tu la weakness

All this while i pegang quote barney stinson HIMYM
when im sad, i stop being sad and be awesome instead

But now, serius down

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Karos konfius vic ni pompuan ke jantan.
Pi sembang ngan kucing..atau bermunajat pada Allah swt apa yg vic hdpi.

Zikir doa nabi Yunus selalu.
La illa ha illa anta subhanaka ini kuntu minzaalimin..insyaallah tenang hati mu.

Secara teknikal dlm hidup yg realistik..be truthful wth whom you want to make em happy..fake frenship will find you fake happiness.

Less fren less drama.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols kalau rasa down, selalunya akan pendam sorang juga. Ada jah closed friends, tapi tak semua benda kita boleh cerita dengan kawan walau serapat mana pun.

I've been through a lot, tapi satu jah yang iols pegang,
this too shall pass. Cry if you need to, don't hold back.

I hope everything goes well soon. Take care
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
tak nak bg nasihat ttg agama doa atau apa. semua akan ckp begitu sedangkan saat kita senang atau ssh..kita mmg sentiasa ingat tuhan kan.
tp kita manusia..emosi ada masa naik dan turun. perlukan bbrapa action untuk bg kita calm down.
kalau saya..saya lbh suka tido.
kdg kita rasa down beria sbb kita letih..mind kita penat..sdgkan ada problem lbh besar bkn kita tak pernah hadapi pon.
bila bangun rasa ok skit..tapi tak nafikan down tu tetap ada.
buat apa yg awak suka. pedulikan apa kata org..ini diri awak..awak yg tentukan.
good luck tt

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasalah kadang2 kita rasa down ni. Pada I, tak perlu luahkan dekat manusia. Silap2 kita pulak jadi bahan gossip. Luah je kat forum ni, byk je thread luahan perasaan dipelosok forum. Kat sini takde org peduli dan judge kita kalau nak meroyan sekali sekala.
Kalau I, makan coklat dah boleh hilang stress. Pastu layan movie yg boleh buat kita ketawa, ataupun pergi beli brg2 yg kita teringin sgt.
Last sekali kalau masih down dan u takde kucing kat rumah, pergi zoo terdekat. Percayalah stress boleh hilang walaupun sekadar tengok tapir tengah tido.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
giphy (3).gif
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Minum kopi di mykori
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2019 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 21-9-2019 11:42 AM
Biasalah kadang2 kita rasa down ni. Pada I, tak perlu luahkan dekat manusia. Silap2 kita pulak jadi  ...

Takpe..i pn baru register join dark twitter nak move dari rasa down ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096760s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list