Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9484
View
220
Reply

[Tempatan] Amoi kad OKU bakal cash (update video di post #177)

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Post time 20-9-2019 07:22 PM | Show all posts
multinicky replied at 20-9-2019 06:02 PM
eeeee..bodohnye acik2 kepam tu.. klu kene dkt fam die, entah2 mental meroyan trs..siap ramai2 pike ...

biasala satu bangsa kn.. i think her family pun pindah, sbb tak nmpak pun oku tu.. aku siap bgtau lakiku , kalaudia lalu depan rumah bawak kereta laju, mau kena baling dengan lesung ja
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh babi sgt amoi ni..dh high tiba2 ada lori nk langgar la bagai. Pegi mampos terjun jambatan pulau pinang sana, xpyh bazir masa mahkamah tgk drama tanah besar ko
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah, pura pura je terpinga pinga tu. So nampak la valid kad oku dia tu. Eh, benci la
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 20-9-2019 07:30 AM
Amoi lawan arus oku 14 March 2017 dah kena dakwa. Amoi lawan arus BMW bulan feb 2017 pemandu  myvi m ...

Mana gambar amoi bmw?.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ziezot replied at 20-9-2019 07:37 AM
Die OKU ape? Fizikal cm ok jer.. Mental?

slow learning tu.kalau dia x ambil dadah mmg boleh lepas
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
glump replied at 20-9-2019 06:28 PM
Ada kah dia boleh bebas sbb OKU.. Kalau dia boleh dapat lesen memandu sah, kenapa dia tidak boleh di ...

Kan.... Kalau dia boleh jawab ujian komputer tu, mesti dia faham kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahukan anda yg lesen memandu bole beli...just byr lebih a few hundreds jer tak perlu nak pi belajaq n amik test...tu yg byk tak reti undg2 dan bwk kete mcm ****
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:02 PM | Show all posts




https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1032094






KEADAAN pemandu kereta Perodua Myvi selepas kenderaannya bertembung dengan BMW di Jalan Tun Razak dari arah bulatan Pahang menghala Jalan Semarak berhadapan Perpustakaan Negara di sini hari ini. -UTUSAN ONLINE/SOSIAL MEDIA

KUALA LUMPUR 16 Feb. - Seorang lelaki maut selepas kereta yang dipandunya bertembung dengan sebuah lagi kenderaan di Jalan Tun Razak dari arah bulatan Pahang menghala Jalan Semarak berhadapan Perpustakaan Negara di sini hari ini.

Dalam kejadian kira-kira pukul 2.40 pagi itu, mangsa, Ahmad Alrefaee M. Azmi, 21, maut di tempat kejadian akibat kecederaan parah di bahagian kepala.





Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Soalan senang pun xpaham..ke dia antara org yg beli mykad tu? Kes jual mykad tu kat Penang la kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni sebab sekolah jenis kebangsaan perlu dihapuskan.
Kaum ni langsung tak hormat bahasa kebangsaan.
Tak kisahla sama ada betina bodoh ni keluaran sekolah kebangsaan @sekolah jenis kebangsaan tapi mana-mana individu yang tak faham bahasa melayu memang jelas menghina perlembagaan, hina bahasa kebangsaan, hina bangsa.
Kerajaan masih lagi bagi galakan untuk sekolah jenis kebangsaan dengan bagi sumbangan
Kepada semua muslim tolonglah tukarkan cukai pendapatan kepada zakat. Bantula agama Islam. Kita dah banyak bayar cukai untuk bagi macam-macam subsidi untuk golongan biadap ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
rosli_nurizzati replied at 20-9-2019 04:21 PM
OKU ni satu row rumah ngan aku.. masa tengah heat, hari2 ada press and police.. and masa accident tu ...

Sebenaqnya apa passi budak ni drive lwn arus pd Hari kejadian?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Berhalusinasi ada lori kejar dia kalau x silap
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
terpinga2 la sangat
muka mcm babi ..celah mana nya model
kalo oku cemana jd model? model tongong ka?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohkan sendiri je ckp tak faham soalan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:04 PM | Show all posts
rosli_nurizzati replied at 20-9-2019 04:21 PM
OKU ni satu row rumah ngan aku.. masa tengah heat, hari2 ada press and police.. and masa accident tu ...

moga2 mati kene langgar anak acik kepam tuh.... kan main errrrrkkk anak org mati bole kesian2 pembunuh muda lagi... kene anak sendiri kot2 meroyan nape smpi 2thn baru nak bicara...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:08 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-9-2019 08:55 PM
terpinga2 la sangat
muka mcm babi ..celah mana nya model
kalo oku cemana jd model? model tongong k ...

bole drive... bole paham plak arahan posing gitu gini.... time kene bicara mahkamah dan2 tunjuk bodoh oku learning disability etc... hakim pun lembut sgt layan peel dia ni... nk translator lah... dah ade translator kekonon xpaham soklan lah... erm tangguh lagiiiii....
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 20-9-2019 03:44 PM
Ic malaysia claim malaysian tapi caiap bahasa melayu xfluent atau xfaham sampaikan prosiding pun nak ...

Entah entah mak pak dia bayar untuk ic..mcm yg kat penang tu buat....
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Rakyat Malaysia ka?
Tak faham bahasa Malaysia sampai kena buat perbicaraan dalam mandarin?
Seriously?
Ada ic biru?
Ic beli?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 20-9-2019 08:01 PM
Tahukan anda yg lesen memandu bole beli...just byr lebih a few hundreds jer tak perlu nak pi belajaq ...

Yg ni pon ada penyelewengan macam ic
Yang berwajib x reti2?
Ketuk baru jalan
Adoi
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:21 PM | Show all posts
Jiddin replied at 20-9-2019 08:43 PM
Sebenaqnya apa passi budak ni drive lwn arus pd Hari kejadian?

rasanya mabuk kot... pagi2... yg aku nmpak kereta dah bersepai, ada mayat tepi kereta.. nasib baik ada org rakam.. gamaknya tu yg kena bela diri..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.308391s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list