Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9496
View
220
Reply

[Tempatan] Amoi kad OKU bakal cash (update video di post #177)

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-9-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Amoi ni byk sgt mkn babi tu jd bebal tu. Play victim plak ngan kad oku dia!
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:32 PM | Show all posts
palmolive replied at 20-9-2019 04:24 PM
dah buang la tu..or jual..pasal suwey

mungkin claim total lost la tu.. suwey kan... slalu gen2 tu org taman dok maki sbb bawak mcm apa.. aku mcm gatai tangan nak tulis word murderer kat pagaq umah dia.. tpi nasib baik laki tahan.. sbb byk ja spy bawang kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:40 PM | Show all posts
Terpinga-pinga la, tak paham soalan la. Jangan nak pura-pura jadi bodoh la cikki oi. Melainkan ko betul-betul bodoh la
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 20-9-2019 03:22 PM
Ada ker OKU jadi model sambilan dan hisap dadah? First time dengar ni....

Model sambilan hada.. haneesya hanee tp x sap dadah la kot
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:54 PM | Show all posts
Jika dia boleh memiliki  licence memandu secara sah jadi ianya tiada kena mengena dengan status dia sebagai oku.  Jadi Jangan nak jadi kan oku sebagai alasan!
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau lembam macam mana boleh ambik lesen. Alasan semata2. Dan2 lah ko tak paham bahasa melayu
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:57 PM | Show all posts
family cina cakap cina manjang
sekolah cina, ckp bm kalau cigu bm soal
kwn2 semua cina
sebab tu tak reti cakap bahasa kebangsaan
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:58 PM | Show all posts
rasanya amoi ni bukan betul2 lembam
aku kira dia kategori slow learner
sebab tu dia mampu dpt lesen
mampu bawak kereta awal pagi etc
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 20-9-2019 07:13 AM
Rugi cantik mcm klu msk penjara..semoga hakim memberikan belas ihsan yg selayaknya..

tak cantikla.. muka pejalan kaki lereng bukit kubur cino. oku apa dia ni? lembam kah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 20-9-2019 04:59 PM
tak cantikla.. muka pejalan kaki lereng bukit kubur cino. oku apa dia ni? lembam kah

Learning disability..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 20-9-2019 07:14 AM
Lucut kan kewarganegaraan.. bahasa melayu pun tak pandai cakap. Dah cakap mandarin pun tak paham pan ...

cona dan lesen tebang berpisah tiada... dulu time iols amik test jpj, selambe amboi start kete tekan minyak ..jangankn seatbelt, pintu pun terbuka... geleng kepala jpj yang kene rasuah tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 05:21 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 20-9-2019 03:14 PM
Lucut kan kewarganegaraan.. bahasa melayu pun tak pandai cakap. Dah cakap mandarin pun tak paham pan ...

lesen hulurrr ler ap lgi...please la siasat sekali sp yg luluskn minah ni puyer lesen
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 05:22 PM | Show all posts
Gomea replied at 20-9-2019 04:55 PM
Kalau lembam macam mana boleh ambik lesen. Alasan semata2. Dan2 lah ko tak paham bahasa melayu

lesen kedai kopi lettewww
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
hiswife replied at 20-9-2019 04:09 PM
Cemane leh lulus ujian komputer time nak amek lesen? Orang tanya pandu lawan arus salah ke x pun x ...

Kannn... I pun terfikir benda yg sama jugak
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham bahasa melayu pulak dahhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 20-9-2019 04:09 PM
ni OKU masalah pembelajaran..
tanya soalan simple pun tak paham..or buat2 tak paham..
pasal duit ...

Kira otak lembab lembam la..... lembam lembam pun reti mengisap yea. Pandai pulak buat duit jadi model.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tumpang tanya. Tertuduh ni warganegara Malaysia atau China sampai perlu perbicaraan dalam bahasa Mandarin.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
3480 replied at 20-9-2019 04:51 PM
Model sambilan hada.. haneesya hanee tp x sap dadah la kot

Itu gediknye fefeeling black American.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 20-9-2019 04:09 PM
ni OKU masalah pembelajaran..
tanya soalan simple pun tak paham..or buat2 tak paham..
pasal duit ...

Selalu kalau masalah pembelajaran ni, ada yg boleh baca simple teks, ada yg kenal huruf dan nombor je. Diorang faham mana betul, mana salah. Kalau tanya soalan tu boleh je jawab. Menjawab atau melawan kita pun pandai mcm budak-budak normal yang lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080676s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list