Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9478
View
220
Reply

[Tempatan] Amoi kad OKU bakal cash (update video di post #177)

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Post time 20-9-2019 03:34 PM | Show all posts
oooh ada bela diri rupanya...idaklah dah lepas mcm yg semua org dok heboh2 dulu..yang kata ada kad oku boleh lepas pe semua tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 20-9-2019 03:27 PM
kes ni lambat sebab apa...aku smpai salah speku family mangsa redha (maaf)takmo serabut bwk kes, t ...

X pasti tp dulu kes dia dituduh ambk dadah..mgkn kes tu dh selesai..so skrg sambung kes memandu secara secara bahaya plk..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Die OKU ape? Fizikal cm ok jer.. Mental?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:37 PM | Show all posts
wowwww
OKU fizikal/mental?

kalau mental camne bleh dpt lesen?

kemarin kat parking OKu petronas i nampak merc cantek punya
letak kat dashbod ketas A4 "OKU" yg dah di laminate
bwh nye ade no tpon

mmg boleh buat camtu ehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh ko tgh high lps makan dadah mmg lah ko rasa lori nk langgar ko padahal xde pape pun.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
'Ketika disoal sama ada tertuduh tahu bahawa memandu melawan arus adalah satu kesalahan, Ng memberitahu mahkamah dia tidak faham dengan soalan yang diajukan.'

Soalan mcmni punya senang pun tak faham?? Memang kena antar balik tanah besar lah ni...memang salahlah ngokkk...sebab kau melawan arus..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:39 PM | Show all posts
Asdan replied at 20-9-2019 03:16 PM
manusia mana yg tak buat salah

haah.. manusia agama lain memang tak pernah buat salah..
islam je yang selalu salah.. eh.. bukan selalu la..
memang salah.. betul tak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:42 PM | Show all posts
cantik celah mana
busuk jek
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ic malaysia claim malaysian tapi caiap bahasa melayu xfluent atau xfaham sampaikan prosiding pun nak kene buat dlm bahasa limau

Hasil sistem pendidikan vernikular
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ziezot replied at 20-9-2019 03:37 PM
Die OKU ape? Fizikal cm ok jer.. Mental?

Tak dinyatakan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 20-9-2019 03:22 PM
Ada ker OKU jadi model sambilan dan hisap dadah? First time dengar ni....

Kannn..mcm tak logik je..
Ke sbb dia da selalu amik dadah otak jadi heng terus dpt oku?hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak reti berbahasa malaysia ke?
Sampai kena buat dalam mandarin?
Toxic and cancer orang2 mcm ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ziezot replied at 20-9-2019 03:37 PM
Die OKU ape? Fizikal cm ok jer.. Mental?


Baru jumpa,lembam katanya..
Pei Ven is a person with learning disability.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Penang punya kes IC beli kan. Sila cek leluhur ciki hanat ni. Kalo perlu heret sekali familynya .
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 20-9-2019 03:45 PM
Kannn..mcm tak logik je..
Ke sbb dia da selalu amik dadah otak jadi heng terus dpt oku?hahaha

Kalau betul OKU siapa pulak yang mengajar dia mendadah? Alasan jer la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:51 PM | Show all posts
lepasan SJKC kot
BM mudah pun tak faham
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 20-9-2019 03:45 PM
Kannn..mcm tak logik je..
Ke sbb dia da selalu amik dadah otak jadi heng terus dpt oku?hahaha

Boleh jadi tu...lama sangat mendadah sampai weng. Lepas tu gi Hosp terus dapat card OKU sebab otak rosak dengan Ice syabu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 20-9-2019 03:50 PM
Kalau betul OKU siapa pulak yang mengajar dia mendadah? Alasan jer la tu.

Mmg alasan je uollss...dulu pernah ada colleague bangsa amoi ni,kuat ambik k..dtg tmpt keja je mesti lambat..hidung semedang berair..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:59 PM | Show all posts
OKU tp hisap dadah... bila kene dakwa jd berat sebelah... OKU bole override tang dadah tuh... lepas ni toke dadah bole start aim pemegang kad OKU jadi agen jual dadah...  samseng, hitman pembunuh upahan bole start apply kad OKU...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:02 PM | Show all posts
sengaja jer tu konon2 buat tak fhm..melengah2 kan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081560s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list