Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7981
View
125
Reply

Neelofa nak beli jet

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-9-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 20-9-2019 06:21 PM
Eh lopa baik dgn kerabat mane pulak ni? Ke news lame? Tp okay je kalau nk beli jet kalau dh mampu,   ...


Tengku Iman of pahang tu kerabat la.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tnya la... Neelofa nie mcm mna boleh pergi bnyk sgt fashion show? Dia dpt rsvp ker or dia byr utk di "list" kan? Mcm scha tu pun mcm mna yer.. Sesapa tau ker?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 06:26 PM | Show all posts
Nama tok pinas pun dah tak boleh di sebut sebut sembarangan.......
kalau di sebut aje ... terus nama orang belah sana timbol


#lobenaksensitip



Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 06:31 PM | Show all posts
Eh nama kelab,tasbih pun x boleh sebut ooo sebut nanti Ada lembaga meratip siang mlm
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dh klu mampu bkn stkt private jet je, kete kebal, submarine pon boleh je beli..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ade sorg owner butik dulu la, beli private jet, beli kete kebal, last2 kelaut. Tu pentingnya financial education (sila baca dgn nada usop wilca).

Benda2 mengarut ni semua adalah liability, bukan asset. Unless dibuat sewa2, then again, bkn mudah nk uruskan. Ape2 pun iols wish goodluck jela.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
All the best lah lopa.. Aku so so je dgn kau ni.. Tp, kejayaan ko aku kagum..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Okayla tu beli senang nak balik kelate
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Alang2 da beli jet, kena la buat airport sebelah rumah. Senang nak landing.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 20-9-2019 06:23 PM
dah mai daaa cerita owang belah sana. Ok lah lu dah sebut kan.

Orang belah sana pegi NYFW di ta ...

Geng benak mane reti makna exclusivity. Bagi drang kalau pegi pesyen show berderet tu la hebat padahal beza kalau kau exclusive utk satu brand aje. Mcm fav retis bollywood aku kristi sanon fly all the way from Delhi hanya utk COACH, mampoooo ko. Very exclusive nyah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:11 PM | Show all posts
beli lah jah...takda org marah....
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli lah mek.. Kalau tu memudahkan uols nak ke mana2
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 20-9-2019 06:23 PM
Tengku Iman of pahang tu kerabat la.

Ohh i see,  tau die baik dgn natasya kerabat pahang tu je.  
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbaik hajah
Sewa jet sejam RM4k
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm. Bertambah2 la pencemaran udara....
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau duit banyak, 20 keturunan makan tak habis nak beli UFO pun takde masalah
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm ..show off le tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 20-9-2019 10:12 AM
bagus la jah.senang sikit usung kaum kerabat ko tu.jebat jd dreba.lmk ,atisha,faliq,aqief jd steward ...

Rosix jgn dilupa
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 20-9-2019 10:29 AM
Ini kisah zmn bila ni..rapat dgn kerabat..luls

Iols pun fikir bnda yg sama. Kisah bila ni. Dgn tudung pastel itu, iols teringat zaman hujung suri hati aje. Zaman ada personal pilot ejaz.

Mengaum lah acik2 epot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 20-9-2019 10:16 PM
Iols pun fikir bnda yg sama. Kisah bila ni. Dgn tudung pastel itu, iols teringat zaman hujung suri ...

Berita 2 hr lps sis..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091686s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list