Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7999
View
125
Reply

Neelofa nak beli jet

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Post time 20-9-2019 02:07 PM | Show all posts

good 4 u lopp...
selalu travel sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 02:08 PM | Show all posts
tomatome replied at 20-9-2019 01:54 PM
Kannn...  sb ayat lebih kurang sama cuma minat je berbeza? Bisex kah hahaha

Mohon @Boomibulat d ...

bukan... orang berbeza.. @Bomibulat pun selalu tag kurex.. Kurex punya radar berdenting mengatakan dia bisex...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 02:24 PM | Show all posts
good luck.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tomatome replied at 20-9-2019 01:54 PM
Kannn...  sb ayat lebih kurang sama cuma minat je berbeza? Bisex kah hahaha

Mohon @Boomibulat d ...

Mana ada sama,kurex register 25.1 ,i register 25.2..beza sebulan tu..kan@kurex
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
SK pun berjambang and bertubuh sasa..and kelantanese some more..cocokkkk vangattt!! Fizo Omar also jambang..but not so sasa. Zul Rippin jambang n sasa..but bukan sekufu..mmm...ntahlah suka hati ko mek. Janji kena sebangsa...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 20-9-2019 10:12 AM
bagus la jah.senang sikit usung kaum kerabat ko tu.jebat jd dreba.lmk ,atisha,faliq,aqief jd steward ...

Hahahaha..kannn
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 20-9-2019 10:15 AM
minat lelaki berjambang n bertubuh sasa? mksudnye, abg ipar yg kau benci sgt tu, trmasukdlm kategori ...

Tu yg dgki sgt suruh kak nab divorce tu gamaknya dia rengsa tgk laki org tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:09 PM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 20-9-2019 10:15 AM
minat lelaki berjambang n bertubuh sasa? mksudnye, abg ipar yg kau benci sgt tu, trmasukdlm kategori ...

adakah dia refer kepada Sultan yg tgh membujang tu...
ehhheemm.... ehemmm.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:15 PM | Show all posts
untung la lopa. dah puas travel naik first class, now nak upgrade naik jet sendiri pulak. syurga dunia sungguh la kehidupan sheols ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 20-9-2019 12:53 PM
Hari tu dia kate nk belajar menari. Dah ke belum?


Yg performance dia kat anugerah meletop tu lah hasil pembelajaran dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols memang hada ong. Menjadi betul bisnes sheols. Patut la mak sheol bangga namampus dengan sheol.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 20-9-2019 02:08 PM
bukan... orang berbeza.. @Bomibulat pun selalu tag kurex.. Kurex punya radar berdenting mengatakan ...

Part Bomibolat bisek tu ai stujuh. Ingatkan dolu tino. Ropanya jantan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:39 PM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 20-9-2019 10:12 AM
bagus la jah.senang sikit usung kaum kerabat ko tu.jebat jd dreba.lmk ,atisha,faliq,aqief jd steward ...

hahahha kejamnya ko
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Good luck lofa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 20-9-2019 04:37 PM
Part Bomibolat bisek tu ai stujuh. Ingatkan dolu tino. Ropanya jantan.

Mana ada mcm tu..i x pnh semoga kat lelaki pn.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:55 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 20-9-2019 04:37 PM
Part Bomibolat bisek tu ai stujuh. Ingatkan dolu tino. Ropanya jantan.

masa dia mula masuk lagi iols tau dia jantan... masa tu radar iols dah berbunyi yg dia bisex tapi dia menidakkannya.. teringat bekas kawan iols.. bersungguh dia kata dia minat pompuan tapi hakikatnya coverina yg dia bisex more to gayah.. sekali dalam laptop dia penuh video gayah. dari melayu, kukosen, ikek ikek kimochi,nigeria semua ada dalam laptop tu.. boomibulat ni walau bersungguh macam mana dia punya semoga dekat pompuan, anasir bisex tetap boleh nampak


Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 20-9-2019 04:55 PM
masa dia mula masuk lagi iols tau dia jantan... masa tu radar iols dah berbunyi yg dia bisex tapi  ...

Aiol juga stujuh heshe lebih ke arah jantan kan @Boomibulat kan. Sebab pernah hada macam ternampak komen yang buat jeshe nampak taste kat jantan sebenarnya. Seperti porumer @ikan_kaghing dolu kemain acah Islamik pehtu ngaku ada bini ka gf ka, tak ingat, tapi ujung2 kantoi bila komen kat porom kata jantan Syria tasty.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Go hajah go..nanti boleh ulang alik mekah balik hari sambil bertaranum dan bertasbih dalam private jet
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 05:03 PM | Show all posts
ok la tu..kalau jadi beli boleh masuk sokabar atau malaysia book of record sebagai ARTIS MALAYSIA PERTAMA BELI JET
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 05:07 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 20-9-2019 04:59 PM
Aiol juga stujuh heshe lebih ke arah jantan kan @Boomibulat kan. Sebab pernah hada macam ternampak ...

nak je ttengok @Boomibulat nak kantoi.. tapi iols tak tunggu pun bila terkantoi tu, sebab iols tau dia bisex more tu jantan. nak tengok reaksi porumer lain
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081810s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list