Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1494
View
86
Reply

Perbandingan di antara Telco di Malaysia

[Copy link]

Author: yumentos       Show all posts   Read mode

Post time 30-9-2019 08:40 AM | Show all posts
NaufRaudah replied at 27-9-2019 06:55 AM
Itu lah, ramai yg complain kena tunggu 6 bulan utk dpt free one hour unlimited internet tpi aku ra ...

6 bulan tu bukannya lama sgt, kira mcm ganjaran utk pelanggan yg setia, x byk tengok telco yg sanggup buat promosi mcm ni hanya dgn bayaran RM28 sebulan je.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:41 AM | Show all posts
apakampong12 replied at 27-9-2019 08:42 PM
Saya punya U Mobile kerana ia senang.

Senang dari segi mana? Skrg ni semua telco pun senang kerana semua sudah ada app sendiri, hanya tengok plan mana yg lebih berbaloi utk diguna saje.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:44 AM | Show all posts
KakakCun replied at 28-9-2019 06:10 PM
1GB memang x cukup. Apa lagi amik laa L pass terus. Confirm x habis dlm sehari sebab nanti siap ad ...

Bagi golongan yg byk guna data dan hanya utk tujuan kerja saje mcm Whatsapp, 1GB mmg cukup utk diguna utk sebulan, kalau tangan gatal mau tengok FB ataupun Youtube tu lain cerita pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:46 AM | Show all posts
haroldie replied at 30-9-2019 06:28 AM
Line celcom laa yg paling laju bgi aku sbb area aku semua telco line mcm slow je. If ada problem l ...

Setiap telco pun ada masalah coveragenya tersendiri sbb bukan 100% kawasan Malaysia pun ada coverage, tapi ada lebih luas dan ada yg sebaliknya, perlu kita research sendiri terlebih dahulu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:11 PM | Show all posts
Saya currently guna Hotlink kerana pakejnya murah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 08:53 PM | Show all posts
Adakah lain orang di sini guna Hotlink?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2019 12:53 AM | Show all posts
silalapan8 replied at 30-9-2019 08:53 PM
Adakah lain orang di sini guna Hotlink?

ya saya guna ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090032s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list