Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
55021
View
798
Reply

Eina Azman fitnah Uqasha goda laki Rabecca???

[Copy link]

Author: ira_sindarella    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-9-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Weh,

Tadi i jalan jalan kat memes puaka.. terkejut tgk screenshot Rabbecca al Islam ditanya oleh Uqasha betul ke Eina Azman dakwa Rabbecca menuduhnya (uqasha) nak caras laki dia???

Mmm...

Bukan ker dah lama ke pergaduhan si Datin Eina ngan Datin Rabecca ni. Takhabis habis lagi yer???
Screenshot_2019-09-19-00-06-51-47.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
wuish sensasi banget nih
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Wowww gosip panas
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ira_sindarella at 19-9-2019 12:29 AM

Lepak ig Rabecca, dia kata dia Eina azman ni fitnah dia walaupun dah lama tak kawan.

Aku lepak kat ig Eina azman plak kata dia difitnah.

Sapa yg fitnah sapa sebenarnya???
Ke Uqasha tiba tiba berhalusinasi. Hahaha
Screenshot_2019-09-19-00-14-30-62.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak screen shoot...tukar lah adikku uqasya senrose hala hala
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa sejak rebecca x kwn dgn eina.. Dia byk habiskan masa dgn family dan kwn2 bukan artis.. La ni sibuk sambung belajar pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Keji ya perangai EA ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi siap save nama as Adikku Uqasha Senrose lagi ek.

Sesuatu sangat..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2019 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 19-9-2019 10:03 AM

Dari ig story Si becca.

Screenshot_2019-09-19-00-27-58-29.jpg Screenshot_2019-09-19-00-27-49-61.jpg Screenshot_2019-09-19-00-27-46-40.jpg Screenshot_2019-09-19-00-27-39-43.jpg Screenshot_2019-09-19-00-27-34-95.jpg Screenshot_2019-09-19-00-27-29-32.jpg Screenshot_2019-09-19-00-27-25-21.jpg Screenshot_2019-09-19-00-27-19-52.jpg Screenshot_2019-09-19-00-27-14-66.jpg Screenshot_2019-09-19-00-27-08-02.jpg Screenshot_2019-09-19-00-27-01-92.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:35 AM | Show all posts
Low class. Kabaret
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2019 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Manakala uqasha pula aman aman sajork.....
Screenshot_2019-09-19-00-34-07-58.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku rasa becca nie yg lebih2... Never like her.. Mcm try hard sangat
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20190919_004556.jpg

Dari igs eina.. Mana 1betul ni.. Kawan2 eina dtg backup...
Sementara tin becca berjela2 igsnya.. Aiyoo.. Xpasal2 warga porom kene OT malam ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
x tahu kenapa apa yg becca ckp ni betul psl eina ni mmg busuk hati. sebab dlm tahun ni iols ada terbaca ig story ex tunang gurmet ckp senduk ni apa lg dia x puas hati dgn dia masih nk ganggu hidup dia walaupun dah dpt kicap.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow gossip panas.. I like
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:57 AM | Show all posts
Gigihnya dok up crita mcm ni kt media sosial wlpn pelakon tu cm tny ja....sja dok pnggil geng2 bawang srh buat kja...atau kot depa rjin OT mlm ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kejap. Ig memes puaka hilang ke. Knp aku tak boleh search. Pdhal aku follow sblm ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 19-9-2019 12:52 AM
x tahu kenapa apa yg becca ckp ni betul psl eina ni mmg busuk hati. sebab dlm tahun ni iols ada terb ...

Wow.. apakah spesis pencharas jua?
Panazzzz..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Parking dulu , tetiba segar bugar terus bijik matakuh malam nih !
.
Opsss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 19-9-2019 12:52 AM
x tahu kenapa apa yg becca ckp ni betul psl eina ni mmg busuk hati. sebab dlm tahun ni iols ada terb ...

U....
Kenapa dia tak gi ganggu hidup jamal jamban jugak dan afiq muiz yang pernah rapat ngan dia dulu...

Pattern Eina Azman nampaknya, dia serang pompuan jer mungkin Dia over protect hak dia kot, atau spek DG dia mula menunjukkan tanda tanda makan luar...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105587s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list