Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
1259
View
44
Reply

Berkawan semula dengan EX?

[Copy link]

Author: ShaAnee       Show all posts   Read mode

Post time 27-9-2019 10:20 AM | Show all posts
yuki812 replied at 25-9-2019 09:43 AM
i tak pernah berbaik ngan ex.
tapi i x nafikan dia ayah yg sgt baik.
life i as a single sangat he ...

klu yg kes ni , ada valid reason utk in touch and who knows patch up balik

i kdg ada gak terpikir ex i x rasa bersalah ke kat i ni but yeah lantak la dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 27-9-2019 10:20 AM
klu yg kes ni , ada valid reason utk in touch and who knows patch up balik

i kdg ada gak terpik ...

rasa tak kot nk bersatu semula.

kdg ada tika i rasa mcm x bersyukur pulak. teruk2 dia..tak pernah lupa tanggungjwb. ntah lah..mmg ssh nak maafkan dia. bertahun gini. Ingat dulu..bila kita dah ada org baru..kita leh lah nk maafkan dia. at the end..gitu gak.

thats why i sgt respect pd org yg leh trima pasangan dia walaupon berkali2 dilukai. i tak leh..sbb ini trust issue. i tak leh hidup dgn org yg i tak percaya.

i believe one day i dpt maafkan dia...bila tiba masanya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy nk je kawan dgn ex. Ex yg x nk kawan dgn sy. Dia asyik 'how cld u' 4-5ratus kali. It was 20 yrs ago la bang. Dah la
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
I xkan baik blk dgn ex.dia nak baik blk ada makna..Lebih baik Kita berjaga2 seblum terkena.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
2 bln lpas ex ada nak add fren kt fb, mula2 tolak..dia add balik..adik ipar bagi pndapat, try terima dulu dgn syarat jgn msg2 bagai..mmg dia ada msg hai2..mmg tak laa nak bls.Diam aje..Tambah pula wife dia pun fren kt fb juga..kebetulan wife dia tu mmg kwn 1 sekolah dulu..
Ada la skali letak gambar kt fb si ex ada like & komen..bila tgk balik, lps tu dia remove like & komen tu..Agaknya tak mau wife dia pikir bukan2 kot.Lepas tu terus remove fb dia..haa senang ceta
Ehh panjang ceritanya
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 03:32 PM | Show all posts
ok je kalau ended in good terms. tapi takde la melebih, cukup sekadar acquintances sebab masing-masing pun dah busy dengan families masing-masing kan so takyah la nak lebih gitu... tp aku heran juga dgn my laki punya ex konon nak "eratkan silaturahim"  gotohell bitch, banyak lagi penduduk dunia ko nak berkawan rapat. setakat nak say hari raya semua tu ok lagi la.

oh dan my ex also mmg i cannot la jadi friends sbb didnt end in good term. kes curang pastu dia hina aku bila kantoi. pigimamposdah. but he still contacted me once in a while, tanya2 pasal aku melalui kengkawan, buat aku perasan terasa diri hottt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.066091s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list