Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
1250
View
44
Reply

Berkawan semula dengan EX?

[Copy link]

Author: ShaAnee       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-9-2019 05:03 PM | Show all posts |Read mode
apakah pandangan anda?
EX anda menghubungi anda dan ingin berkawansemula walaupun si dia sudh berpunya?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Setiba di persimpangan,
Langkah kita tak lagi sehaluan
Bermula di saat itu
Tidak senada irama dan lagu
Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti
Kau telah jauh, jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harus ku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali

Sekali segala ada
Ada rindu yang datang tiba-tiba
Tak mungkin kerana sayang
Cuma terganggu oleh perasaan
Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti

Yang patah tumbuh, yang hilang berganti.
Ntah kau dari diri iniiiiiii. Gittew

Lain org lain. Saya pulak terus takmo amik tau pasal ex. Lantak ko situ.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh.... Hebat pantun u....
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ckp ngan dia.. go to hell
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Unless kalau relationship tu ended in a very bad way (contoh: abuse atau humiliation), me ols berpendapat Ok je kalau dua-dua dah move on. Relax la. Benda dah lepas kan. My friend dah kawen kali kedua, relax je satu family gi dinner dgn family baru ex husband dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Victorioussss at 18-9-2019 10:29 PM

1 reason je kalau exbf contact u balik walau dia dh ade gf tunang bini

Dia nk mahkota wanita
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kawan baik saja dgn ex bf kamjad cum jebon aku tu.. Walaupun putus cara hanat but aku terima.. Bukan semua lelaki berani bgtau yg depa nak rujuk semula dgn bekas isteri depa kat gf depa kan. Aku anggap tak ada jodoh kami sebagai pasangan hidup tapi berjodoh sebagai kawan.

NOTA KAKI (sebelum aku kena kecam baik aku detailkan)  Aku kenal ex bf aku masa dia dah duda 3 tahun dan aku patah hati tergolek2 dgn cinta kamjad aku dah 4 tahun masa tu.. Jadi aku kenal ex bf kamjad cum jebon tu masa dia duda.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:46 PM | Show all posts
Edited by CiliPadiSedap at 19-9-2019 12:50 AM
Victorioussss replied at 18-9-2019 05:39 PM
1 reason je kalau exbf contact u balik walau dia dh ade gf tunang bini

Dia nk pepet


tp abg jat ada pinaepale ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Semak, tak payah,nak promot MLM   lettew
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
never.
full stop.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 18-9-2019 09:39 AM
1 reason je kalau exbf contact u balik walau dia dh ade gf tunang bini

Dia nk pepet

oiii cover sikit bang huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
xpayahla... buang masa. cari baru and better la.. unless dia kaya raya amd ble make u kaya raya
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:29 PM | Show all posts
adila39 replied at 18-9-2019 09:57 PM
oiii cover sikit bang huhuhu

maaf cik momod

saya dah edit huhu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 18-9-2019 02:29 PM
maaf cik momod

saya dah edit huhu

thank u vic.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 18-9-2019 09:46 AM
tp abg jat ada pepet ke?

alaaa.... ciliii.. edit sikit tuu kita malu baca buat tut tut ke direct naaa.. edit bang.. mekasih
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 18-9-2019 09:44 AM
Aku kawan baik saja dgn ex bf kamjad cum jebon aku tu.. Walaupun putus cara hanat but aku terima.. B ...

haaa kamjad ni ayat comel...

pinjam pakai eh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mawardia replied at 18-9-2019 09:33 AM
Unless kalau relationship tu ended in a very bad way (contoh: abuse atau humiliation), me ols berpen ...

my ex penah baling kain baju from tingkat 28. sbb jeles.. apa.. kamjad betul..kita x pungut pun.. habis tergantung kat pokok.. bangang dia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 18-9-2019 11:42 PM
haaa kamjad ni ayat comel...

pinjam pakai eh..

Hahaha..ayat kamjad tu ambik dari Jokeskop..dia guna dlm thread hantu dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 04:56 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 18-9-2019 05:46 PM
tp abg jat ada pinaepale ke?

Pineaple win kaka

Berdekah iols pepagi ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 04:56 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 18-9-2019 05:46 PM
tp abg jat ada pinaepale ke?

Pineaple win kaka

Berdekah iols pepagi ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110107s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list