Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3353
View
47
Reply

UBER (Part 1)

[Copy link]

Author: uncle_syib       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 21-9-2019 03:58 AM | Show all posts
chilly replied at 18-9-2019 06:52 PM
hantu pon malas layan borak ngan orang  aku rasa dia dah penat ulang scene yang sama setiap kal ...

tu la pasal...yang tak tahan tu nak balik naik uber...kan boleh terbang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2019 04:00 AM | Show all posts
Miss.Rara replied at 18-9-2019 08:08 PM
nasib uolss tak terfikir dia hantu...

eeiiiii kalau aku dah seremmmm dahhh...

kalau iols pk die hantu,iols dah tggal kete situ order uber lain balik umah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2019 04:00 AM | Show all posts
MissVixen replied at 18-9-2019 08:43 PM
Dah la naik free2... Buang masa dan tenaga. Sambung lagi uncle. Best

munyusul...sabaq naaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2019 04:06 AM | Show all posts
nipskacang replied at 18-9-2019 10:25 PM
Wow,  mmg xde fizikal hantu eh? Pastu xde bau pelik2 mcm yg slalu dlm cte hantu tu ke? Hantu tu bdk  ...

memang tarak..sebab tu aku tak heran sangat...masa die mintak masuk taman tu pun tak pelik sebab perkara biasa...kadang penumpang tukar fikiran so aku dah biase hadap..cume pelik die menuju ke tangki air tu je dah start rasa macam2....hmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2019 04:06 AM | Show all posts
palmolive replied at 19-9-2019 10:38 AM
kalo bayar pun mesti pakai daun..sama gak..

bhahahaha....kan...boleh jadik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2019 04:13 AM | Show all posts
coyote_ugly0911 replied at 19-9-2019 10:52 AM
Klu mata d butakan, smpi slh simpang byk2 kali tu sbnr nyee sbb mmg benda tu dh aim nk kacau kite ke ...

berkenaan butakan mata ni perkara biasa...lagi2 tempat tu kite tak pernah masuk dan kawasan die...mujur awak ade jugak stenbai and mampu baca ayat2...sy pernah kene sampai tak dapat nak bukak mulut...kaku...padahal handle org kene rasuk je masa tu...tapi die punye kekuatan menguasai diri kite kalau kite tak kuat...mcm sy masa tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2019 04:17 AM | Show all posts
mamaezah replied at 19-9-2019 02:13 PM
Assalamualaikum Uncle ...pi mana lama tak nampak!!! harap harap sihat, dan terima kasih muncul kemba ...

wsalam..hi mama...ada nooo...hahah...sihat ka?? syib baru berhijrah ma..lani reja baru...reja lama bz nahaii..harap jumpa sini salu naa..thanx igt syib lg...byk syib nak share ni...duk kumpui bergunung...nnt syib sambung naa..semoga mama sihat2 slalu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2019 04:18 AM | Show all posts
mamaezah replied at 19-9-2019 02:20 PM
best la!!

mcm mcm kisah drebab uber dan grab ni, rider foodpanda pun mcm mcm hal depa kena...bert ...

ujian ma...nnt syib share pengalaman yg lain...sabaq naaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2019 04:20 AM | Show all posts
fifie_olin replied at 19-9-2019 03:35 PM
x cukup seram...beshe2 je ni
mau lg serammm

yes,setuju...ini part 1...kite warm up dulu

untuk pengalaman ni lebih pada misteri dari seram..nantikan pengalaman berikutnye...insyaAllah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2019 04:23 AM | Show all posts
girlfridayz replied at 19-9-2019 05:30 PM
Adoiiii memula aku nak husnuzon gak kot ada ruang untuk mengatakan bukan hantu yang kau jumpa tu.. K ...

bkn nak cakap apa,masa bawak die perasaan seram langsung takde...dan langsung takde ciri2 dari beliau..yg mula jadi pelik masa die menuju ke tangki air tu...jadi kisah ni lebih dari mesteri dari seram..perasan dak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2019 04:25 AM | Show all posts
krimkraker replied at 20-9-2019 12:47 AM
Seram kisah chuolss ni wlupn xde penampakan hantu kt penumpang tu....laki meolss pn penah gak kene ...

bende camni tak kire siang malam kalau nak kene...pengalaman iols siang pun pnh kene....nanti free iols share kisah tu k...bagi masa sikit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2019 04:29 AM | Show all posts
girlfridayz replied at 20-9-2019 08:39 AM
Btw sebbaiklaaaa aku tak kena camni taim bawak uber zaman2 uber dulu hehe.

nasib baik la...hambe pun tak mintak untuk hadap semua2 tu...tapi pengalaman tu jadi kenangan...so ade bwk grab ke sakarang?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2019 04:38 AM | Show all posts
ocho replied at 20-9-2019 08:48 AM
food delivery pong kene sis ? acaner tu ?

tak mustahil...my csin pun kene beberapa kali...rider foodpanda...biasa part-timer2 ni la akan salu kene...sbb masa keje tu malam kan...lagi la letih2 dari keje siang,ujian tu lagi tinggi...biasa kite dilarikan melalui map...map tu blh kata diubah...mcmne nk jelaskan ek...nanti la i share another story yang berkaitan ngn map ni...maybe u can get frm that..bagi masa sikit naaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
uncle_syib replied at 21-9-2019 03:55 AM
menyampah ehnyampah la die dah ngntuk aku tanye macam2

Aku rasa mmg dia menyampab.. Sbb penat dia bg ang sesat.. Tapi ang relax saja
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakcik tu boleh agak dah."tangki air ke"
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak tu punn.. dah penat lettew merayau2, pandai pulak naik Uber balik rumah yer

Next story, please
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
lepas ni naik uber ke apa nak menyamar jd hantu la... untung2 tak payah bayar tambang
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 03:25 PM | Show all posts
hi uncle..good story....done bookmark..done faveret...x sabar tnggu citer slanjutnya...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 06:11 PM | Show all posts
uncle_syib replied at 21-9-2019 04:06 AM
bhahahaha....kan...boleh jadik

kalo dapat lain kali, deme tumpang pulak..ko screenshot gambar daun tu bang...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:37 AM | Show all posts
Best citer seram uncle, sila sambung lagi tau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079265s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list