Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20413
View
348
Reply

"Walaupun Ada Fazura Dan Remy Ishak, Tetap Terrible Movie" - Dendam Pontianak Dikritik Tak Seram

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 18-9-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 18-9-2019 01:17 PM
aku dah tgk sangkar, aku tak nak kecewa buang masa tgk ponti

Best tak sangkar? Review plss
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 01:34 PM | Show all posts
BicaraHatiku replied at 18-9-2019 01:14 PM
Bagi aku lah..dah alang2 nak buat genre seram...seramkan betol2 sampai naik paranoia takut nk masuk  ...

hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
abg iols kata lps tgk muvi nie...tggu jelah thn depan raya puasa adela kluo kat tiwi tu.. nexttt...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpernah tengok filem pajura
Kalau tgk pun trailer ... or xhabis tgk
Hahahaahaha

Ntahlah mcm xpernah tertarik nak tengok sungguh2
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 18-9-2019 01:30 PM
Amacam sangkar? Review plssss hiks

kalau dah bosan dgn sinopsis drama akasia tv3, nak carik kelainan drama citer melayu... sangkar la jawapan dia.

Sbb aku baru abis tgk bromance drama dari China, feeling nak tgk citer sangkar x sampai. Lagik aku sgt boring tgk mira filzah, jadik opinion aku sgt bias. Aku bosan & x fokus bila scene mira keluar membuatkan aku x enjoy. So aku tak bole bagi review yg bagus utk ko.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 18-9-2019 12:32 PM
Ada ke filem kaka faz yg box office?
Filem yg sheols lead bukan cameo..

Aku br nk komen mende yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
X best ek cter ni?tp tgkkan trailer pun, xbyk scene ponti..fokus cter cinta sajork..tp lagu ni best cuma tak semeremang lagu pulangkan dan ku seru misha omar tuh..

Y tu lagu pun dah seram,citer tak seram tp hakak maya jd ponti menjadi laa jugak...

Terbantut aiolzs nak tgk kalau gini tahap kekecewaan netz y dah pegi..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 02:07 PM | Show all posts
aku akan tgk kalau rating movie tu tinggi...setakat ni cite boboiboy..hantu kak limah..munafik..ola bola..tu je ak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan antu ponti,ni antu t*t*k senang nak paku bam wemy
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 18-9-2019 02:13 PM
pheonix84 replied at 18-9-2019 01:45 PM
Aku br nk komen mende yg sama


Utk golongan yg membesar zmn era gol n gincu plak tu sama2 meniti 20an pisau cukur  n ke late 20 an zaman mak2 acik2 berleteaq bila ang nak kawen zaman MCDC..ya box opis x pasti tp iconic role tu ya..even kalu jd supporting je memorable i.e LBS,kami histeria,buli balik.,TC2 .kalu box opis tu senario xx tu maybe.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 02:20 PM | Show all posts
nama watak fazura Mina ke? ni mcm tiru Bram Stoker's Dracula je.. haha..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak terasa nk pegi tgk..even aku minat fazura hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 02:27 PM | Show all posts
x best ke... baru nk pi tgk...................
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 02:27 PM | Show all posts
Mcm xde tarikan la movie ni.. aii mmg suka fazura.. dulu masa MCDC tgk.. yg ni mcm nk tgu raya je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 02:29 PM | Show all posts
chinta89 replied at 18-9-2019 12:14 PM
komen aku... aku x kan pegi wayang tgk cter melayu kecuali betul222222222222222222222222 dikomenkan  ...

Hahahaha cte hantu Melayu i tgk Hijab-Pierre Andre je and mmg i jerit2 but that time school kid lg hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 02:44 PM | Show all posts
bila akak tgk trailer cite ni mcm nk meniru konsep
Nang Nak..
sebagai peminat cite antu nangnak my all time peberet
konsep pontianak tp seram nak mampos

citer seram tp org komen x seram tu
a big failure lah pd akak

and yess ..pajura jarang dpt cite best walopon sheols belakon ok...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 02:57 PM | Show all posts
akubest replied at 18-9-2019 06:44 AM
bila akak tgk trailer cite ni mcm nk meniru konsep
Nang Nak..
sebagai peminat cite antu nangnak my ...

nangnak.. tgk berulangkali pun aku masih lg rs takut, seram and tutup mata bila dia keluar
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 02:59 PM | Show all posts
Aku konsisten cuma filem mamat khalid dgn afdlin shauki yg aku akan pegi wayang. Tapi tak semua lah. Tgk franchise filem mana. Hollywood langsung aku tak tengok sebab terlebih cgi. Kalau macam franchise Ocean's, atau hero johnny depp boleh la. Bagi la aku paskal ke, sangkar ke, tunggu raya kat tv nanti
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Emmm..tunggu tayang kt tv hr raya je la klw cmtu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:02 PM | Show all posts
TabletSusu replied at 18-9-2019 02:57 PM
nangnak.. tgk berulangkali pun aku masih lg rs takut, seram and tutup mata bila dia keluar

Aku nangis tengok Nang Nak. Sedih campo seram.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093531s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list