Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20668
View
348
Reply

"Walaupun Ada Fazura Dan Remy Ishak, Tetap Terrible Movie" - Dendam Pontianak Dikritik Tak Seram

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-9-2019 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Filem Kahani memang best giler...sbb masa tgk taktau plot twist. Tp uols yg dah tau akan maybe akan rasa kureng la kot

But kahani 2 kureng la, bosan sikit pun ada.

Btw ada lagi citer tamil, lupa tajuk. Kisah lelaki tu buta, then jatuh cinta dgn pompuan tu.lelaki tu eksiden, lepas sedar, tetiba pompuan tu hilang..best gak citer ni.

Lagi satu citer, pun lupa tajuk, laki dia sebenarnya psiko / gila rupanya..hujung2 baru tau padahal awal2 loving x sangka gila. Sedih sikit citer ni.

Byk lagi citer tamil best, tp x ingat tajuk.

Tudia sakan aku OT.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
nuhanis replied at 18-9-2019 10:41 PM
Filem Kahani memang best giler...sbb masa tgk taktau plot twist. Tp uols yg dah tau akan maybe akan  ...

Bagi sinopsis dan spoiler movie Kahaani. Please
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 18-9-2019 05:22 PM
Badla - plot twist sangat
Kahaani
Teen

Badla sebenarnya remake dari spanish movie
The invisible guest
Tapi dlm invisible guest lawyer perempuan
one of the best spanish movies that ive ever watched
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
I minat je fazura nie tapi i mesti akui filem nie tak best.  Rasa banyak benda tak kena.  Even gaya bahsa pun i rasa tak bersesuain dgn tahun latar.  Baik tengok kak jura dlm drama HSC dri dia jd Mina nie . Seriously mmg semacam tak kena.  Tak de ke org nak offer kaka jurah belakon naskah best sikit.  Maya karin jugak win jd cik ponti
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 18-9-2019 06:19 PM
ms scene fazura robek perut remy, kamera amik angle dr blkg faz, faz tgh menobggeng perut remy m ...

I rasa scene nie paling stupidddd
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh agak dh x best,harapkn pelakon je yg gempak
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
redza minhat kata well made?
cinematography etc, aku xnak komen. x reti pun.

tapi overall, bukan pasal seram ke tak... tapi seriously x best. nothing new that they offered.
citer predictable.  
dahlah set in 50s-60s, tapi cara cakap mcm zaman sekarang.
overall mmg x best lah

seram lagi wangi walaupun hujung2 tu rasa "wtf did i just watched?"
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 18-9-2019 08:44 PM
please, takpe. saya lebih suka tengok cite yang dah spoiler

Nanti u tengok sendiri ya... Baru rasa thrill... Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kerawangcantik replied at 18-9-2019 10:11 PM
Terus tgk Badla. Best. Tq kakmoon bagi list movie marathon hihi

Sama2.. Best kann...

Kahaani tu pun best..

Teen pun sedih movie dia.. Brkesan betul lakonan legend amitabh bachan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 18-9-2019 11:00 PM
Badla sebenarnya remake dari spanish movie
The invisible guest
Tapi dlm invisible guest lawy ...

Betul.. Remake dr Spanish nye movie..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 18-9-2019 04:33 PM
Kalau thriller I minat Hindi movies...hari tu tengok Badla....plot twist sangat...

Sama. Aku pun skg byk lyn crime/thriller tamil/ hindi film

Kebanyakan movie aku tgok sume mindfuck punya twist hiks

Utk tak ot, well tak trkejut pn cite ni hauk

Dh cina singapore yg buat. Selayaknya lahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:29 PM | Show all posts
fazura bmmg xde aura seram
dia hanya layak utk filem2 agenda feminism terbitan marina mahathir and friends
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
amal12bh replied at 18-9-2019 05:35 PM
tq chuols. iols suka cerita yg plot twist. antara cerita yg iols suka cerita tu apa ek..x igt taju ...

Kahaani kot. Yg tu mmg best gilos

Heroin pun berlaku tak kaku mcm kaka faz hiks
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 18-9-2019 12:32 PM
Ada ke filem kaka faz yg box office?
Filem yg sheols lead bukan cameo..

Ada. Filem Senario XXX. Sheols leading actress dalam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:33 PM | Show all posts
BicaraHatiku replied at 18-9-2019 01:14 PM
Bagi aku lah..dah alang2 nak buat genre seram...seramkan betol2 sampai naik paranoia takut nk masuk  ...

xboleh nti byk babak kne potong sbb katanya terlalu seram xsesuai utk budaya tempatan
belum lg ustad2 masuk campur so yg elok buat seram komedi atau romantis seram i
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 18-9-2019 07:48 PM
Badla, game over dan pink pun I dah tengok.. Memang best..

Lepas tengok movie tu terus ...

Btw badla tu actually remake je dr spain movie tajuk the invisible guest

Sblm tgok badla aku dah tertengok dlu yg spain . So mmg dah agak dah jalan cerita nya hiks
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 18-9-2019 11:06 PM
I minat je fazura nie tapi i mesti akui filem nie tak best.  Rasa banyak benda tak kena.  Even gaya  ...

Fazura wins hand down jadik pontianak utara birah dalam filim Kami Histeria hokeh. Plis don't forget that.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 18-9-2019 08:44 PM
please, takpe. saya lebih suka tengok cite yang dah spoiler

Boleh google je chuols , belambak spoiler hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 18-9-2019 03:35 PM
aik waris pn tak seram bg meols. yg seram cite hantu thai yg main bomoh2 tula tu pn mungkin bkn se ...

Long khong.. seram.. gore. Ada twist   . Shutter I x tgok lg even diorg kata antara yg bes n seram.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 18-9-2019 04:00 PM
Macamrupa zarina zainuddin

Tak nampak pula rupa plastik segeri kat gambar tu kan. So kecantikan Fazura natural la kan hidung masih pesek dalam gambar tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103773s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list