Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20366
View
348
Reply

"Walaupun Ada Fazura Dan Remy Ishak, Tetap Terrible Movie" - Dendam Pontianak Dikritik Tak Seram

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-9-2019 08:23 PM | Show all posts
moonela replied at 18-9-2019 07:51 PM
Ye.. Dia berlakon Badla, Pink, game over,

Nanti uols tengok force 2 tapi yang ni lebih kepada a ...

boleh bagi sinopsis filem Kahaani sekali spoiler dia please.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah tgk, okay je sbb mmg awal2 tak letak harapan ni cite seram. Awal2 dah ckp more about dendam dan cinta. Sooo gitu ler. Pengarah pun cina, skrip pun kelakar. Cik pon yeee
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 18-9-2019 08:23 PM
boleh bagi sinopsis filem Kahaani sekali spoiler dia please.

Alamakkk... Nanti dah tak suspen lah u nak tengok... Sebab ending dia plot twist memang tak sangka... Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
I gi tengok sebab suka tengok fazura berlakon..
memang tak best
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 08:44 PM | Show all posts
moonela replied at 18-9-2019 08:30 PM
Alamakkk... Nanti dah tak suspen lah u nak tengok... Sebab ending dia plot twist memang tak sangka ...

please, takpe. saya lebih suka tengok cite yang dah spoiler

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Depa silapp..pazura too cun to be hantu laaa

Depa patut amik Mak Mah!!! Takyah mekap!! Save bajet..trus on..mmg kalah real ponti u knooo haa..pandai tak aku?





Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Biabetik replied at 18-9-2019 07:14 PM
Apa yg nk dipilih??? Tu je naskah yg dia dpt. Artis2 dgn statement acah2 memilih naskah terhebat b ...

Tau xpe. Memilih nk exclusive.nak filem x jatuhkan wanita.. Abis tu jadi pontianak tu martabatkan sgt wanita ke apo. Drama xnk.. Bukan xnk tapi xde ofer jadi anak dara.semua jadi mak dara kot...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 18-9-2019 06:31 PM
Faz jd kakak zul dlm j revo..

Kakak ke adik ke xtau la nak habaq. Tapi watak tu so kayu ditangan faz
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 18-9-2019 01:12 PM
Sejak bila Ms Fake pandai berlakon? Aura takdak sungguh dia tu pada aku


Bio aura tadak..ase ropa adaa..pajura nya rupa bisa membangunkan lelaki yg sudah mati !! Haaaa...

Jgn mcm al padat...eeiii ghuper tu bisa mematikan bkn saja lelaki..tapi injin katebang pun bisa mati loh haaa..ciannn
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 18-9-2019 05:29 PM
BADLA and GAME OVER chuols. tu best. PINK pun ok. dia mcm empowering women. iols terkesan tgk movi ...

Best kan citer pink PINK tu..br tgk 2,3 hr lps..mrnjadi btl lakonan diorang.tgk muka amitabh bachan pn dh rs sebak..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Remy mcm tak promote pon cite ni.asik promote sangkar jer
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kiahbosan replied at 18-9-2019 05:20 PM
Misteri Rumah Tua...seram ooooo

Dah tengok trailer. Belum apa2 lagi dah seram. Besok lah tengok!
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 18-9-2019 12:14 PM
komen aku... aku x kan pegi wayang tgk cter melayu kecuali betul222222222222222222222222 dikomenkan  ...

Hantu kak limah 3.advance sgt ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 18-9-2019 05:22 PM
Badla - plot twist sangat
Kahaani
Teen

Terus tgk Badla. Best. Tq kakmoon bagi list movie marathon hihi
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg x la nak tgk citer melayu lg dkt wayang!!

lg satu yg iols x suka bila retis2 ni nak pomot movie dorg akan ckp 'sapotlah filem tempatan'.. hey bitch be confident la dgn movie kau.. dah kau sndri as pelakon pun x yakin dgn movie kau apetah lagi org yg nak pegi menengok wayang ni.. konon nak org tgk atas dasar kesian.. so low class!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 18-9-2019 01:31 PM
Best tak sangkar? Review plss

Meh I nak bagitau. Filem sangkar tu trailer je best. Cerita dia harammm tak best langsung. Gitu la filem melayu, trailer je gempak tp bila pegi tengok rasa nak mintak duit semula. Tapi kau you nak pegi tengok pegi lah. Mana tau you tengok best. Taste lain2 kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Td g panggung xde plak cite ni..bukan ke dh kuar wayang..ke dh habis tayangan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila berlakon genre rom-com je la sampai ke tua.
Hidup gitew lakonan bila jadi gedik2.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Filem Kahani memang best giler...sbb masa tgk taktau plot twist. Tp uols yg dah tau akan maybe akan rasa kureng la kot

But kahani 2 kureng la, bosan sikit pun ada.

Btw ada lagi citer tamil, lupa tajuk. Kisah lelaki tu buta, then jatuh cinta dgn pompuan tu.lelaki tu eksiden, lepas sedar, tetiba pompuan tu hilang..best gak citer ni.

Lagi satu citer, pun lupa tajuk, laki dia sebenarnya psiko / gila rupanya..hujung2 baru tau padahal awal2 loving x sangka gila. Sedih sikit citer ni.

Byk lagi citer tamil best, tp x ingat tajuk.

Tudia sakan aku OT.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
nuhanis replied at 18-9-2019 10:41 PM
Filem Kahani memang best giler...sbb masa tgk taktau plot twist. Tp uols yg dah tau akan maybe akan  ...

Bagi sinopsis dan spoiler movie Kahaani. Please
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.557310s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list