Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20448
View
348
Reply

"Walaupun Ada Fazura Dan Remy Ishak, Tetap Terrible Movie" - Dendam Pontianak Dikritik Tak Seram

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-9-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 18-9-2019 05:01 PM
Filem apa yg noorkumalasari tu? Iolls gugel tak dpt. Naik mira edora & matinya patriot apa benda t ...

Misteri rumah tua
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sangkar best  serious
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg x seram
membazir duit dan masa je gi tgk
rasa nk menyumpah2 tgk pelakon lain sume nmpk busuk esp yg nama siti dan wife khalid tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:17 PM | Show all posts
bodo la gsc penang tak ambik filem ni..iols malas nak pegi ke mmcineplex sebab kerusi buruk, persekitaran pprt, dan tak selesa langsung, lepas tu geng2 indon suka tengok kat situ dan suka memekak time tengok wayang...ewwww...mohon astro first buat slot tayangan yach
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
sundalbolong replied at 18-9-2019 03:43 PM
Part flashback Fazura nak beranak Tu Mak so..teruk benenor lakonan dia. Part last Aku nak sedih tak. ...


ms scene fazura robek perut remy, kamera amik angle dr blkg faz, faz tgh menobggeng perut remy mcm ala2 tgh blowjob bam remy jah
remy lak suara konon sakit tp mcm mengerang
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 18-9-2019 06:14 PM
mmg x seram
membazir duit dan masa je gi tgk
rasa nk menyumpah2 tgk pelakon lain sume nmpk busuk e ...

X bestke?..nasib baik x pegi tgk lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 18-9-2019 03:02 PM
Aku nangis tengok Nang Nak. Sedih campo seram.

Nangnak the best.. i memang penakot, cukuplah tgk 2 kali.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 18-9-2019 03:12 PM
pada aku drama WARIS yg paling seram .. yg lain so so je....

Amukan pocong ok gak, ada certain scene sampai buat iouls rasa xnak gi toilet sorang2. cuma distracted sebab pocong punya proxy (azhan rani masa belum popular) bersalut cling wrap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 18-9-2019 04:29 PM
mgkin sbb tkde migha pilja kot uols..acik2 tua bangke kan shipper remyra nk tgk remy dgn migha jer ...

Lol!!!!!!!ben10 lak... cartoon ben10 tu lg cute.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 18-9-2019 04:45 PM
Xde haha... Lakonan faz pun bukan tahap umie aida pun... Bg aku lakonan faz biase2..x mencabar.. J ...

Faz jd kakak zul dlm j revo..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mzsnam replied at 18-9-2019 06:02 PM
sangkar best  serious

Betul... Sangkar memang best. Tak rugi 112 minit tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by willow12 at 18-9-2019 07:12 PM
akubest replied at 18-9-2019 03:40 PM
melayu mmg tak reti kut bikin citer seram

yg best pada akak dukun, munafik 1,


Pilem ni production sarikat singapura, and pengarah nya pun chinese.

Masalah plg besar nya ialah skrip lemau. Back story setiap watak pun tak solid. Art department mcm cincai je.. Masalah konti..

Acting wise pd aku all actors dah bagi the best.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 18-9-2019 04:40 PM
Bukan ke fazura skrg katenye memilih naskah.. Sekali pilih naskah Yg buruk daaaa... Poster je hebat. ...

Apa yg nk dipilih??? Tu je naskah yg dia dpt. Artis2 dgn statement acah2 memilih naskah terhebat berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 07:20 PM | Show all posts
Bila masa citer pontianak seram?
Takder unsur unsur seram langsung..
Tengok pontianak pon da macam MILF...siap pakai uniform kebaya bagai...bibir merah Sephora gitewwww
Stimm memanjang tgk pontianak tu aderlaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat kan fan base rezura-remy mampu buat citer ni box opis
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 18-9-2019 05:29 PM
BADLA and GAME OVER chuols. tu best. PINK pun ok. dia mcm empowering women. iols terkesan tgk movi ...

Badla, game over dan pink pun I dah tengok.. Memang best..

Lepas tengok movie tu terus I minat lakonan amitabh bachan, dan juga tapsee panu

Tak sangka hindi nye thriller movie pun bestttt

Lepas tengok game over tu terus I takut nak tengok thriller movie fobia pulak tengok orang bertopeng..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 07:51 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 18-9-2019 06:19 PM
ms scene fazura robek perut remy, kamera amik angle dr blkg faz, faz tgh menobggeng perut remy m ...

Hahahaha iols pun perasan scene tu. Scene yg patutnya seram dah jd mcm scene blue.

Overall filem ni is totally below my expectation. Story line yg x padat. Pastu so cliche. Ost tok ti dah sedap.

Kesahnya si remy ni membuntingkan fazura bila dah preggy x nak bertanggung jawab. Si faz terberanak pastu kena bunuh terus jd pontianak yg memburu cinta remy. Ayyyoooo sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 18-9-2019 05:30 PM
DP chuols tu pelakon hindi citer BADLA tu eh chuols?

Ye.. Dia berlakon Badla, Pink, game over,

Nanti uols tengok force 2 tapi yang ni lebih kepada action.. Kahaani pun best..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by moonela at 18-9-2019 08:17 PM
amal12bh replied at 18-9-2019 05:35 PM
tq chuols. iols suka cerita yg plot twist. antara cerita yg iols suka cerita tu apa ek..x igt taju ...


Most welcome nanti u try juga tengok movie yg boongakertas mention..

Yg you mention tu ada 2 movie yg isteri dia pregnant cari pembunuh suami dia..

First kahaani yg dia bagitau suami dia nama rabbit

Yg second tu I baru tengok malam tadi tak ingat tajuk dia..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 18-9-2019 07:24 PM
Ingat kan fan base rezura-remy mampu buat citer ni box opis

mslhnyeeeee rmai ke fans pajura fans remykanda?........kalo rmai pung sbb shipperrr pattjurah remyra....kalo idok senduuuuuuu yach.koser..........
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090193s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list