Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20365
View
348
Reply

"Walaupun Ada Fazura Dan Remy Ishak, Tetap Terrible Movie" - Dendam Pontianak Dikritik Tak Seram

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-9-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke fazura skrg katenye memilih naskah.. Sekali pilih naskah Yg buruk daaaa... Poster je hebat.... Jgn cakap memilih kalau x dipilih pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
baru tengok tadi. tak best langsung.

jln citer ntah pape. citer ni mmg x best.

tetek fazura yg tinggi masa scene nk tikam khalid tu btul2 mengganggu. nmpk buruk.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 18-9-2019 12:32 PM
Ada ke filem kaka faz yg box office?
Filem yg sheols lead bukan cameo..

Xde haha... Lakonan faz pun bukan tahap umie aida pun... Bg aku lakonan faz biase2..x mencabar.. Jadi pompuan urban gedik mcm dlm pisau cukur ke.. Itu ngam dgn die.. Tapi kalau nk smpai tahap umie aida...x pernah...jgn kan umie aida.. Maya karin pun lom tntu..  Mase blakon j revolusi jadi adik zul tu pun watak die kaku..tapi tcalon pelakon pembantu terbaik...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 18-9-2019 04:36 PM
hi ahkak angie...kualitas gambar movie netflix memang cantikkk sangattt...



Contoh thriller hindi movies? Bagi suggestion sikit nak layan kat Netflix..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 18-9-2019 04:29 PM
mgkin sbb tkde migha pilja kot uols..acik2 tua bangke kan shipper remyra nk tgk remy dgn migha jer ...

Hahahhaha ben10 tu sama je la kepam Ngan kanda...apooo yg digilakan ntah..lagipon pernah ke pilem kanda meletup,setau aku pilem2 dia flop manjang...sangkar tu pon sebab julripin n migha je kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 18-9-2019 04:09 PM
Filem Santau best. Aku rasala namanya santau. Yang Lisdawati berlakon. Ada satu lagi movie yang do ...

Santau best. Part kena rasuk ramai2 tu. Pergh... Meremang siot. Awal2 tgk mcm kelakar.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 18-9-2019 04:18 PM
Filem rahsia seram sampai iols tak nak tgk dah. Just sekali je tgk dah xnk tgk.
Lagipun bila kita ...

Filem apa yg noorkumalasari tu? Iolls gugel tak dpt. Naik mira edora & matinya patriot apa benda tah
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 18-9-2019 12:32 PM
Ada ke filem kaka faz yg box office?
Filem yg sheols lead bukan cameo..

Manisnya centa di papadopia?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sejak bila film lakonan fazura lead catat juta juta juta?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 18-9-2019 07:01 PM
Filem apa yg noorkumalasari tu? Iolls gugel tak dpt. Naik mira edora & matinya patriot apa benda t ...

Misteri Rumah Tua...seram ooooo
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:22 PM | Show all posts
fa1982 replied at 18-9-2019 04:50 PM
Contoh thriller hindi movies? Bagi suggestion sikit nak layan kat Netflix..

Badla - plot twist sangat
Kahaani
Teen
Force 2
Phantom
Madras Cafe

Banyak lagi you cuba tengok yg tersenarai di atas dulu ye

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:24 PM | Show all posts
Pilih script kunun,last last watak yg sama gak dia bawak,dulu cuma ponti dulu nampak la ponti dia tu skrg ni lebih pada antu kopek
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:27 PM | Show all posts
Ritacomels replied at 18-9-2019 03:59 PM
Nape kutipan x memberangsangkan sgt ni?kan bamwemy ramai gila peminat?pujaan hati dinda semalaya...p ...

Sebab fazura berlakon so so jadi tak ramai yang teruja nak tengok...






Remy vs Migha dalam Pujaan Hati Kanda tu memang trending betulll...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:29 PM | Show all posts
fa1982 replied at 18-9-2019 08:50 AM
Contoh thriller hindi movies? Bagi suggestion sikit nak layan kat Netflix..

BADLA and GAME OVER chuols. tu best. PINK pun ok. dia mcm empowering women. iols terkesan tgk movies ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:30 PM | Show all posts
moonela replied at 18-9-2019 09:27 AM
Sebab fazura berlakon so so jadi tak ramai yang teruja nak tengok...

DP chuols tu pelakon hindi citer BADLA tu eh chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:35 PM | Show all posts
moonela replied at 18-9-2019 05:22 PM
Badla - plot twist sangat
Kahaani
Teen

tq chuols. iols suka cerita yg plot twist. antara cerita yg iols suka cerita tu apa ek..x igt tajuk pulak. heroin pun iols lupa nama. yg heroin mengandung nk cari siapa pembunuh laki dia tu. lebih kurang gitu la.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 18-9-2019 05:24 PM
Pilih script kunun,last last watak yg sama gak dia bawak,dulu cuma ponti dulu nampak la ponti dia tu ...

Hahahah Oii tergelak aku baca komen ko...aku rasa yg tgk filem ni fokus tetek pajura je...jln Cite kelaut
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:55 PM | Show all posts
pajura berlakon kayu la, kena tgk watak, kalau pisau cukur o capadocia tu sesuai la, cite komedi or romantik ringan2. cite berat expression x sampai.. sapa la gegeh p tengok. aku tengok poster filem ni pon tak lalu hahahah

cite melayu yg seram dulu2 tu..misteri rumah tua, rahsia, yg baru munafik 1..yg lain2 kena pikir jap
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 18-9-2019 05:01 PM
Filem apa yg noorkumalasari tu? Iolls gugel tak dpt. Naik mira edora & matinya patriot apa benda t ...

Misteri rumah tua
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sangkar best  serious
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098162s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list