Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20442
View
348
Reply

"Walaupun Ada Fazura Dan Remy Ishak, Tetap Terrible Movie" - Dendam Pontianak Dikritik Tak Seram

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 18-9-2019 03:59 PM | Show all posts

mcm muka nabila razali
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape kutipan x memberangsangkan sgt ni?kan bamwemy ramai gila peminat?pujaan hati dinda semalaya...patotnya semalaya kena gi support filem kanda ...bole tatap wajah kacak heols puas2 walau Cite x best pon xpe,janji dpt tgk kanda gitu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 18-9-2019 01:12 PM
clah mne yg lawa erk?

Macamrupa zarina zainuddin
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:02 PM | Show all posts
Fly_over replied at 18-9-2019 03:35 PM
aik waris pn tak seram bg meols. yg seram cite hantu thai yg main bomoh2 tula tu pn mungkin bkn se ...

uols mesti hati kering klu cite thai mmg x yah ckp la aku dgr sore je tutup mata
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:04 PM | Show all posts
meow_tompok replied at 18-9-2019 01:17 PM
aku dah tgk sangkar, aku tak nak kecewa buang masa tgk ponti

sangkar tak best ke u? anak2 paksa ajak tgk ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:06 PM | Show all posts
akubest replied at 18-9-2019 03:08 PM
besalahh citer antu ni tolong2 lah pengarah2 ni pi belajo kat siam nun
helok kejadian citer antu  ...

Even hollywood pun patut berguru dgn siam untuk buat movei seram. Hollywood punya seram taraf tapak kaki siam je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:09 PM | Show all posts
akubest replied at 18-9-2019 03:40 PM
melayu mmg tak reti kut bikin citer seram

yg best pada akak dukun, munafik 1,

Filem Santau best. Aku rasala namanya santau. Yang Lisdawati berlakon. Ada satu lagi movie yang dorang guna bas untuk transferkan hantu2 ke kawasan hutan. Pastu rosak pulak dekat highway gelap tgh malam. Tak terdaya aku tengok habis filem tu, seram sangat. Satu lagi yang laki kepala botak tu berlakon, pasal ilmu sihir jugak. Seram gilabab*
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp muka fazura nampak mcm ida nerina plak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritacomels replied at 18-9-2019 03:59 PM
Nape kutipan x memberangsangkan sgt ni?kan bamwemy ramai gila peminat?pujaan hati dinda semalaya...p ...

choiiiiii.... hero korea, china, thailand lagik sedap, bole tgk free je kat webdrama site. bazir duit tgk hero kepam
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritacomels replied at 18-9-2019 03:59 PM
Nape kutipan x memberangsangkan sgt ni?kan bamwemy ramai gila peminat?pujaan hati dinda semalaya...p ...

dgr cite panggung limited kt penang takde kne g ipoh. pastu 18pg ramai adik bbnu mrungut tak dpt masuk. mmg ckit kot collection nti. dh 18pg pn byk kne cut. motippp? tak dpt tgk adengan ranjang bam wemy. suut baca mentera pn kne potong.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:12 PM | Show all posts
Dorang kata Pontianak dari versi yang lain.. tengok pengarah nya siapa kot!
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:13 PM | Show all posts
Support juga la...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 18-9-2019 04:17 PM
akubest replied at 18-9-2019 03:40 PM
melayu mmg tak reti kut bikin citer seram

yg best pada akak dukun, munafik 1,


cite ni production cainis spore and both director cainis jgk
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 18-9-2019 03:40 PM
melayu mmg tak reti kut bikin citer seram

yg best pada akak dukun, munafik 1,

Filem rahsia seram sampai iols tak nak tgk dah. Just sekali je tgk dah xnk tgk.
Lagipun bila kita tgk pada zaman skrg mmg seram sbb cite tu dibuat pada tahun 80an so gambar filem,suasana tu semua kita leh rasa keseramannya.
Satu lg pilem noorkumalasari beranak ikut mulut tu rasanya semua budak2 yg penah tgk pilem tu masak kecik dulu setuju scene tu sgt seram dan menakutkan hahah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:18 PM | Show all posts
ketambangkang replied at 18-9-2019 04:04 PM
sangkar tak best ke u? anak2 paksa ajak tgk ni

tak sesuai... utk tontonan P13. Ganas, citer wrestling kan, bertumbuk sampai berdarah-darah kat gelanggang tu. Aku pulak yg rasa geli.

ada satu scene, zulripin cebok berak remy kat dlm tandas

zul : (pandang bawah) "uiii besarnya"
remy: "ko apehal"
zul: bertenggek terus kat atas jamban.... lipas lipas ...besarnya lipas tu

choi la, otak blue ingat lain dah


tapi ada dialog2 dia, gelak satu panggung.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:18 PM | Show all posts
supermum replied at 18-9-2019 04:09 PM
Filem Santau best. Aku rasala namanya santau. Yang Lisdawati berlakon. Ada satu lagi movie yang do ...

ok thanks. nanti nak try carik
ala.. tak jumpa pulop tajuk yg lagi 2 tu yer.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:19 PM | Show all posts
Fly_over replied at 18-9-2019 04:15 PM
cite ni production cainis spore and both director cainis jgk

singapore tak berapa nak ada hantu best2 hahahahha
suh dia gi utan siam laaa baru belajar betul apa itu antuuu
antu indon pon ...citer antu endon pon bagus2
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:29 PM | Show all posts
Ritacomels replied at 18-9-2019 03:59 PM
Nape kutipan x memberangsangkan sgt ni?kan bamwemy ramai gila peminat?pujaan hati dinda semalaya...p ...

mgkin sbb tkde migha pilja kot uols..acik2 tua bangke kan shipper remyra nk tgk remy dgn migha jer uols............lgipn skrg bamkanda tu dh senduu....skrg musim benyemir ben10 uols......wlaupun ben10 pn sekepam bamremy..........
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 18-9-2019 04:19 PM
singapore tak berapa nak ada hantu best2 hahahahha
suh dia gi utan siam laaa baru belajar betul a ...

better deyols buat pontianak moden. tak dela susah2 nk bina suasana 50an tu. byk nk kne aware dialog, dialek plakon, prop 50an.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:33 PM | Show all posts
supermum replied at 18-9-2019 04:06 PM
Even hollywood pun patut berguru dgn siam untuk buat movei seram. Hollywood punya seram taraf tapa ...

Kalau thriller I minat Hindi movies...hari tu tengok Badla....plot twist sangat...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102075s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list