Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20562
View
348
Reply

"Walaupun Ada Fazura Dan Remy Ishak, Tetap Terrible Movie" - Dendam Pontianak Dikritik Tak Seram

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-9-2019 03:02 PM | Show all posts
chinta89 replied at 18-9-2019 04:14 AM
komen aku... aku x kan pegi wayang tgk cter melayu kecuali betul222222222222222222222222 dikomenkan  ...

polis evo? kl special force? hehehe. iols tlg suggest jer kot chuols tetingglkan movies ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:03 PM | Show all posts
makneng replied at 18-9-2019 05:25 AM
Nak seram sangat tonton riwayat hidup sendiri.. Kosser setakat komen seketul dua dijadikan benchmark ...

ya Allah, deepnya komen makneng
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:04 PM | Show all posts
bila masanya paku kat tetek...agak2 la budak yg nak kondem tu pun...

ai dah pi tengok, yes tak seram sangat, muka fazura jd hantu tu pun dorg tak buat jd seram ngeri, ok jela...takdela tutup mata, so ai boleh tgk la scene2 pontianak ngamuk tu...hehe...

lakonan remy mantop! wpun ai x favor remy, tp acting dia sangat bagus, ketakutan dia real...fazura should be more scarier, ai peminat fazura okeyyy, thats why ai pi bwk mak lagi, hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:08 PM | Show all posts
TabletSusu replied at 18-9-2019 02:57 PM
nangnak.. tgk berulangkali pun aku masih lg rs takut, seram and tutup mata bila dia keluar

besalahh citer antu ni tolong2 lah pengarah2 ni pi belajo kat siam nun
helok kejadian citer antu derang

nangnak tu 20 tahun sudah tengok cd cetak rompak visual macam siyei pon
teringat2 citer lepas tengok sbb seram gile
la ni akak layan kuar netflix....

sedap dan nikmatnya tengok kat netflix
cantik betul production citer tu , sbb baru appreciate
cinematography, make up, angle camera, music..almaklumle dulu tgk cd bodo

rasa netflix beli hat 4D ke hape yg siam kuarkan to commemorate
20 years of nang nak...tu yg helok gile gambo dan sound.
tp opkos laa terasa lagikkkk seram nak mampos
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:11 PM | Show all posts
keluar 12hb tu aku terus pergi tengok di aman central
memang xbest la huhu
pelakon dah best da
fazura sangat tantikkkkk
cerita nya tak best rugi 12.50 aku
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:12 PM | Show all posts
Fly_over replied at 18-9-2019 01:04 PM
entah. tak seram pn phsm, vampire, dracula. lgpn pontianak2 ni mati sbb cinta. jd nya movie love s ...

pada aku drama WARIS yg paling seram .. yg lain so so je....
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Geng2 retis yg sebaya umur dgn Fazura, dah mula bawak watak mak2..
Dia nya menten dgn watak cantik jelita,dgn lakonan klise tak ada peningkatan langsung.
Bosanuddin sgt yach.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:33 PM | Show all posts
i nyaris nak p tengok cerita nih.
sbb utama lepas tgk trailer yg Fazura pegi wedding Remy tu.
masa i tgk scene tu, i dapat rasa dendam Fazura.
tapi bila baca review tu semua, tak jadi la tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:34 PM | Show all posts
Biar btol terrible movie...baca kat review org temasek pun kata cite tk best out of 5 dorang kasi 2.9 je padahal barisan pelakon bkn calang2 org mostly A listers.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 18-9-2019 03:12 PM
pada aku drama WARIS yg paling seram .. yg lain so so je....

aik waris pn tak seram bg meols. yg seram cite hantu thai yg main bomoh2 tula tu pn mungkin bkn seram hantu more to seriau, geli. pastu keluar wyg tayangan mlm tayar pancit siot btl hahahah. cite munafik pulak tak tgk lg. kalau seram sgt pn tak boleh fokus smpi lost jln cite nya duk ttp muka je
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa faz ni macam asyik selsema je bunyi nya eh? Ke selama ni memang suara dia hidung sumbat?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:40 PM | Show all posts
melayu mmg tak reti kut bikin citer seram

yg best pada akak dukun, munafik 1,
yg dedulu masa kecik tgk toyol, setinggan, rahsia tu je kut yg memorable..

boleh dikira dengan sebelah tangan je berapa ketul filem melayu seram yg sedap...
cer korang suggest kat akak citer antu melayu yg sedap
akak gemo layan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Part flashback Fazura nak beranak Tu Mak so..teruk benenor lakonan dia. Part last Aku nak sedih tak.jadi sedih. Korang tengok lah sendiri. Pi saport dulu. Pastu Kita komen sama2.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:49 PM | Show all posts
Produksi yang tak gunakan betul bakat2 dari pelakon yang ada... rugi lah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok tajuk pun boleh menguap...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:57 PM | Show all posts
Rule of thumb filem Melayu= hampeh until proven otherwise.

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita yang tengok, kita yang bayar, kita komen kita yang kena marah, mengaku jela filem tu gagal total memikat hati penonton, ingat kita tonton free ka,

Orang zaman dulu tgk wayang pacak pun berbayar walaupun duduk dekat tikar mengkuang ja, kalau filem ditayang tak best, tetap jua balik awal,

Dia dah bagi kita harapan palsu, kemudian nak seketul pujian palsu dari pihak kami, memang nan hado lah, hiduplah dalam realiti, filem awak sendu, mengaku benda tu, susah sgt ka,

LOSER.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:57 PM | Show all posts
Edited by dekmieDandy at 18-9-2019 08:13 AM

bagi aku dia ok jelar, tak teruk sangat tak best sangat

patutnya waktu flash back tu, tunjuk betul-betul kisah cinta mina dengan remy tu, ni tak macam tak cukup je

lagi satu outfit waktu mina jadi pontianak tu buruk benau, patut pakai je lar kebaya merah tu baru seksi sikit, dengan rambut palsu murahnye, hurmmm... pontianak ciklang rasa lagi seram
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:59 PM | Show all posts

mcm muka nabila razali
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape kutipan x memberangsangkan sgt ni?kan bamwemy ramai gila peminat?pujaan hati dinda semalaya...patotnya semalaya kena gi support filem kanda ...bole tatap wajah kacak heols puas2 walau Cite x best pon xpe,janji dpt tgk kanda gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094473s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list