Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20655
View
348
Reply

"Walaupun Ada Fazura Dan Remy Ishak, Tetap Terrible Movie" - Dendam Pontianak Dikritik Tak Seram

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-10-2019 03:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sugatae at 11-10-2019 03:06 AM
BoongaKertas replied at 19-9-2019 04:32 PM
pergh kaktong! maceh sgt! ekekeke. empowering women tak semua tu? iols benci cliche hindustan, sak ...


Boleh tak I nak menyibuk walau dah terlambat? Hehehe. Ce cari hindi movie Raazi. Katanya based on true story. I tgk sebab minat Vicky Kaushal. Dia bwk watak suami heroin (Alia Bhatt) dlm cite tu. Cite tu meruntun jiwa plus ada element thriller. Pasal one of the few women spy in India zaman 70an dulu. Mcm mana dia dptkan info utk stopkan Pakistan dr bom kapal selam India. Best. Mmg best. Menang bnyak award although awards in India is a joke but one of the few movies yg I rasa deserving of its awards. And director pon perempuan. Meghna Gulzar. Anak poet terkenal kat sana, Gulzar. Director ni cerita2 dia buat semua best. Another story yg dia direct based on true event, Talvar. That one pun best gila. Pasal parents yg dituduh bunuh anak sendiri. Sampai hari ni kes tu so mysterious.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 03:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kn produksi dr singapora. Mungkin ser dr kaca mata diorg la kot
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang memang tak seram ke tengok cerita ini?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 18-9-2019 12:14 PM
komen aku... aku x kan pegi wayang tgk cter melayu kecuali betul222222222222222222222222 dikomenkan  ...

Hahahahaha kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 12:57 PM | Show all posts
Sugatae replied at 11-10-2019 03:05 AM
Boleh tak I nak menyibuk walau dah terlambat? Hehehe. Ce cari hindi movie Raazi. Katanya based o ...

ok i will tgk cter ni mcm best je
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sugatae replied at 11-10-2019 03:05 AM
Boleh tak I nak menyibuk walau dah terlambat? Hehehe. Ce cari hindi movie Raazi. Katanya based o ...

dah tgk talvar
best citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 15-10-2019 12:57 PM
ok i will tgk cter ni mcm best je

Tgk sis jgn tak tgk hehe. Best la pada i.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 15-10-2019 01:03 PM
dah tgk talvar
best citer ni

Kan? Talvar is so underrated and yet among hindi movie yg best pd i
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 09:59 AM | Show all posts
Sugatae replied at 15-10-2019 02:05 PM
Tgk sis jgn tak tgk hehe. Best la pada i.

iols suka movie tamil sb cter dia lgi best cuma x berapa tau sgt movie2 yg best ni sb dimomokkan hindustan jerrrr huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Pontianak ke ahli gusti ni hahaha..skrip paling hamlau dlm sejarah filem melayu hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
ehehnurza018 replied at 14-10-2019 10:01 PM
Korang memang tak seram ke tengok cerita ini?

tgk 30min kat netflix nanti nak sambung..
bg iols cinematography cantik.. yg kata rak seram tu maybe bajet nak tgk hantu jah haha

yg jenis tgk cite seram taste low class... seram bg kelompok ni dok tunggu jump scare .. imej hantu penuh skrin...

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 29-9-2019 11:22 AM
Betul. Menda ni la akak rasa yang sebenarnya sangat menyekat kreativiti ummah Melayu huntok bebas  ...

skrg dah longgar hbis tu sis
klau zaman dulu hantu langsung takleh cari makan... haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Filem ni dh masuk Netflix. kah3x.. x laku ke? so i tgh tgk ni.. bosannya la jln cerita.. no wonder x berapa nak laku.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 18-9-2019 01:27 PM
Aku akan tgk kalau khabir bhatia

Serious dia selalu best ...

Yang latest Sangkar tengok ke idok?
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk kat netflix smlm..adui betulla review ckp movie ni cam xde jiwa.
Bila aku tengok part yg Fazura marah Remy bila anaknye konon mati tu..mak oii takde feel kot..
Tapi akhirnya abes jugak aku tengok temankan anak buah aku huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 29-10-2019 02:06 PM
Yang latest Sangkar tengok ke idok?

Haruslah tengok
...
Berbasahan dengan lakonan abam wemy
Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 07:36 AM | Show all posts
fazura cakap laju sangat and sound mengada ngada manja.. hehehe... version millennial kot..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
fizamn replied at 30-10-2019 06:36 AM
fazura cakap laju sangat and sound mengada ngada manja.. hehehe... version millennial kot..

Iols mmang xsuka dngar mekjura berckap. Lisp ke haper tu dia dibuat2 ke haper?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Film sampah ni baru brp bulan dh ada kat netflix..terkejut akak tgk ingat ala2 maleficient ke ada part 1 ..part 2..rupanya mmg tu la dia...apapun x kowser nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Mina mrngandung cukup bulan...muat lg pakai kebaya chuols.... kekaguman disitu. Sbb mse meols dah 6 bln ke atas, tshirt laki meols rembat sbb tshirt sendiri tak muat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090361s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list