Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20346
View
348
Reply

"Walaupun Ada Fazura Dan Remy Ishak, Tetap Terrible Movie" - Dendam Pontianak Dikritik Tak Seram

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-9-2019 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 18-9-2019 08:17 PM
mslhnyeeeee rmai ke fans pajura fans remykanda?........kalo rmai pung sbb shipperrr pattjurah remy ...

Ramai kot fans diorang, fazura....meet & greet kalau nengok gambo penuh sokmo
Lgpon bace kat porum ramai kata dia ala2 primadona....

Bam remy pon ramai kanda dinda diorg
X support gak rupenye
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 19-9-2019 07:34 AM
haah, rasa nak masuk dlm skrin pastu nak lempang sedas dua kat jantan keparat tu. butakan mata heo ...

I lebih rs nk lempang lawyer tu botak tu..btw muka falak ali tu ada iras2 nabila kan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 19-9-2019 06:50 AM
haiyohh dekk
citer2 ko nih buatkan akak kena betapa la weekend nehh nak layan
semua ada kat netf ...

I download je..xde flix2 ni semua..cuba tanya akak @boongakertas..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 08:36 AM | Show all posts
Boomibulat replied at 19-9-2019 12:32 AM
I lebih rs nk lempang lawyer tu botak tu..btw muka falak ali tu ada iras2 nabila kan..

weh yes! iols ingat iols jer yg rasa mcm tu. tp falak tu versi airmuka soft lg lah. nabilah mcm airmuka grg. serem ciked. dua2 lelaki tu lah iols kalau boleh nak campak masuk kandang buaya. emo jap. hahaha. tp pelik citer tu, sbb mostly yg jenayah kat msia yg iols baca, DPP tu akan mula kes dulu kan? tp proses kes citer tu mcm lain sikit. ke iols x habis baca sistem law msia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 08:40 AM | Show all posts
aku agak dah
citer ni x best
baik layan siccin
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 19-9-2019 08:36 AM
weh yes! iols ingat iols jer yg rasa mcm tu. tp falak tu versi airmuka soft lg lah. nabilah mcm ai ...

I pn x tau pdl law.. Tp court dia pprt sgt kan dgn fail bersepah merata2
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
r_innalif replied at 18-9-2019 11:35 PM
Long khong.. seram.. gore. Ada twist   . Shutter I x tgok lg even diorg kata antara yg bes n seram ...

ye chuols.. salai kaki org, cabut kuku pakai playar slow2..  pehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:00 AM | Show all posts
Boomibulat replied at 19-9-2019 12:56 AM
I pn x tau pdl law.. Tp court dia pprt sgt kan dgn fail bersepah merata2

kan? rasa mcm masuk ofis recycle centre plak. hahaha! sila imagine dia pakai kipas jer plak tu. pastu sana kan panas.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 19-9-2019 07:32 AM
lawa lah sheols. dah lah kurus. hahaha. emo tgk body mcm tu sbb iols masih berusaha ke arah tu.
...

Kannn....all the best uolsss...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 19-9-2019 07:34 AM
haah, rasa nak masuk dlm skrin pastu nak lempang sedas dua kat jantan keparat tu. butakan mata heo ...

Stupiddd kannn... Emosi betul movie tu dengan lakonan semua yang mantap...

So kalau perempuan senyummm je means agreed? Stupiddd punya mindset!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 19-9-2019 07:37 AM
ala. sorry lah lari topik. hahaha. meols into empowering women lately. so, bg iols citer ni tak clic ...

level keseraman org lain2. baca komen pnonton kt sosial media ada yg suka tu mcm best gila seram gila. yg tak suka mcm teruk gila. mcm deyols tgk cite lain2
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:36 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 18-9-2019 11:34 PM
Fazura wins hand down jadik pontianak utara birah dalam filim Kami Histeria hokeh. Plis don't forg ...

Tu memang iconic gila. Aku rasa even watak Mina ni pun created based on watak Cik Lang tu. Part pakaian, mekap semua nak sama rupa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:37 AM | Show all posts
chinta89 replied at 18-9-2019 12:14 PM
komen aku... aku x kan pegi wayang tgk cter melayu kecuali betul222222222222222222222222 dikomenkan  ...

aku x ingat citer melayu hape penah tguk ..dolu2 ada laa tu pun sbb tengah kapel..bukan tguk wayang,,tapi buat wayang..setanirojim betui zaman jahiliah..hampunn
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 19-9-2019 09:00 AM
kan? rasa mcm masuk ofis recycle centre plak. hahaha! sila imagine dia pakai kipas jer plak tu. pa ...

Citer tu ada tayang kat tv2 rabu lepas..tp x puas tgk kat tv.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:37 AM | Show all posts
Fly_over replied at 19-9-2019 01:26 AM
level keseraman org lain2. baca komen pnonton kt sosial media ada yg suka tu mcm best gila seram g ...

haah, iols baca jer view memasing. lain org lain pendapat. ia sesuatu yg perlu diraikan. yg tak perlu diraikan ialah...HATERS mcm acik rotijon busuk atas tu. hahaha! org tgh review psl movie, dia sibuk nak ukur personal. get a life aunty!
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:39 AM | Show all posts
Boomibulat replied at 19-9-2019 01:37 AM
Citer tu ada tayang kat tv2 rabu lepas..tp x puas tgk kat tv.

lol. dah tyg kat tv ke? beria iols tgk kat netflix. sape suruh cuti berderat haritu, seronok meols tgk movies genre mcm tu.

badal chuols tgk gak tak? hahaha. rupanya movie tu amek copyright citer the invicible guest spanish movie rupanya. patut iols mcm pernah tgk jer jalan citer dia. tp watak amitabh tu iols suka giler. kool!
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:40 AM | Show all posts
moonela replied at 19-9-2019 01:06 AM
Stupiddd kannn... Emosi betul movie tu dengan lakonan semua yang mantap...

So kalau perempuan s ...

tulah defence officer tggi kita masa dia cabul or rape minah saleh tu. hahaha. bodo! otak dia tertinggal kat anu kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 19-9-2019 09:39 AM
lol. dah tyg kat tv ke? beria iols tgk kat netflix. sape suruh cuti berderat haritu, seronok meols ...

Citer tu keluar thn 2016 lg bkn citer baru..br keluar kat website download tu br2 ni je..citer lain x de bnyk
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:44 AM | Show all posts
Boomibulat replied at 19-9-2019 01:42 AM
Citer tu keluar thn 2016 lg bkn citer baru..br keluar kat website download tu br2 ni je..citer lai ...

lama sgt tak layan hindustan chuols. tp suka lah movies bollywood dah x cliche sgt. chuols ada lg ke suggestion lain?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 18-9-2019 05:22 PM
Badla - plot twist sangat
Kahaani
Teen

Naisss uols bg suggestion film ni. Nnt meols nak tgk lah. Skrg meols suka tgk film hindustan je. Semua citer seram thriller eh uols?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104046s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list