Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4726
View
67
Reply

"Ramai Awek Puas Hati Chaleeda Tersingkir" - Tak Sangka Dapat Kecaman, Chaleeda Akui Tertekan

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Post time 17-9-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
thanks cik edah being my eye candy for this past 5 weeks.. khopkunkap!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 09:16 PM | Show all posts
iols so pleasant tengok muka sheols...
walaupun suara takleh go, iols suka personality sheols yach
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols kena belajar bahasa melayu.. then dh boleh jd heroin slot akasia, mega drama.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
cik edah kne guna muka tue utk jd model, pelakon, pengacara.. kalau nyanyi mmg hauk sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Maik ang ada ckap nk sunting dia kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 17-9-2019 09:03 PM
Tipikal looks aweks thailand laa..xdelaa jelita/lawa mana pun sbb ramai y lagi lawa drpd dia.. tp ka ...

Yeahh betul.. ioilss rasa ioilss dah cukup lawa kat malaysia ni..sekali g jalan2 kt bangkok, awek sana lg cantik jelita dari ioilss!! Uwaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Pleasant attitude from cik Edah. She will make it thru this industry because she have all the looks and package that needed. Talent tu boleh pupuk, janji attitude cantik. See you on tv soon cik Edah
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
If you kenot handle those mean comments by Malaysian netizens, then don't bother trying to be a celebrity here dik Chaleeda

Kena extra kental nak hadap kibod warriors kat Malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi at least org kisah jugak la kau tersingkir. Dik syadap amzah tu takde org meratap pun dia terkeluar
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 07:16 AM | Show all posts
aku tak tgk benda ni. tp kawan aku duk merempan awat la awek thai tu dah 3 mggu bottom last tp tak jugak kuar2.. akhirnya arini berakhir jua rempanan beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 07:59 AM | Show all posts
sumpahhhh...memang lawa dan comel chaleeda ni..maka tak heran la ramai awek2 malaysia yg jeles...ditambah ada plak yg boipren masing2 dok puji kejelitaan luar biasa chaleeda..lagi la awek2 tu angin satu badan ...

apapon  chaleeda...walau suara tak sesedap mana..tapi muka mu pasti boleh jual..itu yg entertaiment mahukan...bak kata sorang forumer dulu...penat sokong yg suara sedap tapi muka out..hujung2 tak laku dan sendu jua...hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 08:01 AM | Show all posts
Dia cantik dan tak gedik, tak poyo
Good luck Chaleeda
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 08:37 AM | Show all posts
Kurex replied at 17-9-2019 08:38 AM
Tak tau nak komen apa sebab aku tak minat program reality

memang kurex xminat..

dah gossip pon pasal chaleeda..

kalau bro chaleed ke, baru la radar kurex berdenting kann..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 09:15 AM | Show all posts
siapa lahh plk nie, tetibe masukk big stage
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 18-9-2019 01:21 AM
Yeahh betul.. ioilss rasa ioilss dah cukup lawa kat malaysia ni..sekali g jalan2 kt bangkok, awek  ...

Kulit dorg lawa tp xtaw laa palsu ke dah cucuk2..sbb stok2 kampungan kulit gelap jua..hihihi~

Y kwsn bandar tu nmpk ler putih..sbb dorg pn byk y mix blood kan..so x heran jgk ler..y asli thai,y gelap2 tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
delsmomm replied at 18-9-2019 08:37 AM
memang kurex xminat..

dah gossip pon pasal chaleeda..

Chaleed tu sape pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:09 AM | Show all posts
opkos la caled n hanbol tu payah nk tersingkir sbab dorang ler penyumbang rating tertinggi plus penarik rakyot asing tgok BS..bohsan la rancangan realiti since aku tertengok citer tamil pasal dunia penyiaran ni..so keji ropenye taktik nak naikkan rating program yachhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:28 AM | Show all posts
akx lyn program2 mcm ni. bila ada komen2 baru la gegeh pegi Youtube dan tgk utk nilai.

Btw dia ada rupa, bolehlah cuba jd model or pelakon. Malaysia ni suka sanjung org luar yg viral2. Malas nk ckp sape tp korang tgk la yg viral2 t semua dpt hidup selesa di negeri yg sanjung deols.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
memula rooting untuk budak ni. sebab comel gitu kan. begitu ku mendengari suaranya.. masyaallah dekkkkkk, sewadikappppppppppp.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 01:08 PM | Show all posts
dngki sbb budak siam tu ada rupa ke? prffffffffffffffffffffffght
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102118s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list