Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4683
View
67
Reply

"Ramai Awek Puas Hati Chaleeda Tersingkir" - Tak Sangka Dapat Kecaman, Chaleeda Akui Tertekan

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-9-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 17-9-2019 05:26 PM
apesei kamu tak masuk dewi remaja dek? mana tahu another geng gst! wakakakkaka

Kan.. Cer ler try masuk.. Ni instafamous mukbang makan gelojoh  tu yg masuk... Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel chaleeda ni. Tapi nyanyi mmg tak boleh pi.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 18-9-2019 10:13 AM
Chaleed tu sape pulak..

Nk tahu jg Chaleed tu sape...ke yg di maksudkan Charleed  khaza duda Tasha Hudson...ewww
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:19 PM | Show all posts
chaleeda tomyam dia bagi..hanat btol

besa la awek cun ramai yg dengki. lepas ni ko jadi instafamous je la yerr
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sabar che dah.. chuols akan ad momment mcm nabila chipmunk dpt lagu best je semua sembah ratu dkt chuols nnt... yg penting usaha, doa, tawakal..gituhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
jeles sebab dia lawa la tu haha..iols suka tengok chaleeda ni comel tapi memang x best suara dia kalau nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:53 PM | Show all posts
chaleeda ni comel & ada personaliti tp suara x sedap la...
persembahan dia bosan...
kalau dia jd pengacara sesuai...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:45 PM | Show all posts
rase kalau die ni tinggi skit..
dh boleh wakil Thailand dh utk miss universe..
English pun fluent gile..
siann si cadarr...xde sorg pun yg merempan pasal die kuar..
hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni comel tp suara xbest..mgkn rezeki dia kt lakonan atau buka kedai tomyan
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 09:15 PM | Show all posts
aman pdengaran aku utk next2 week... sesak jiwa dgr dia nyanyi...lg2 yg mggu lps...semput2 ulang2 lirik chorus tu...penat aku tggu lgu tu abis.... klu jd plakon/pgacara dia blh bjaya ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh cuba bidang seni yg lain.., ada rupa bnyk je tawaran nnti..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:25 PM | Show all posts
Aku buat analisa ,

Ini keputusan nya , Chaleeda ni bakal berkahwin dengan Tok Miang .

MUKTAMAD !
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ugly_duckling replied at 18-9-2019 03:23 AM
If you kenot handle those mean comments by Malaysian netizens, then don't bother trying to be a cele ...

ye lagi2 yg dkt porem ni.. nasib je la most porumer dkt sini x skipping london..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:13 AM | Show all posts
Chaleeda ni mcm Aziz Harun....mampu nyanyi utk recording sja....tp dr segi rupa n personaliti mmg bleh p jauh la dlm bdg hiburn...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia dah mmg pelakon kan kat thailand sana
Patut tumpu ke situ je la kot
Kalau nyanyi suara saing2 fazura je
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 17-9-2019 04:55 PM
Ko mungkin x sesuai menyanyi. Tp aku percaya ko akan lebih meletop dlm acting n modelling for intern ...

Acting pun die hauk
Ade hr tu filem Thai ade die astro tyg


Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 17-9-2019 08:32 PM
memang cannot brain nok cemana kau boleh lepas audition untuk big stage 2 nih walaupun ramai lagi re ...

Dyslexia kot



Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
FY08 replied at 18-9-2019 09:15 PM
aman pdengaran aku utk next2 week... sesak jiwa dgr dia nyanyi...lg2 yg mggu lps...semput2 ulang2 li ...

Aku fast forward  je tiap kali die perform
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 19-9-2019 09:41 AM
Dia dah mmg pelakon kan kat thailand sana
Patut tumpu ke situ je la kot
Kalau nyanyi suara saing2  ...

They should make a duet song together rite?
Harus kebaboom mcm tom yam pedas & hot

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 22-9-2019 09:00 AM
They should make a duet song together rite?
Harus kebaboom mcm tom yam pedas & hot

Kannn...sesuai sgt
Tp pls jgn nyanyi live, buat recording aje
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.117853s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list