Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4321
View
123
Reply

[Warning : Disturbing Images] Membunuh Dengan Voltan Tinggi

[Copy link]

Author: KILL_NANCY    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 26-9-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
thread ni bukan berkisar tentang sejarah thread ini untuk educate pembaca tentang bahayanya electrocution.thread ni knowledge saya sendiri, ni material saya sendiri.

@kymano

@ip_lepat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mana punya makhluk alih thread aku tanpa discuss dengan aku?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
jangan main gila jeng.jangan main gila.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
@admin6 saya harap awak dapat sediakan jawapan sebaik mungkin.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
aku punya material tulisan sendiri.sedap2 kau pindah thread aku.macam ni je ke pemikiran supermod?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 23-9-2019 09:23 AM
Haah...dah tukar skrin baru

thread kena alih cik seri.macam mana punya cerita ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah. ..tahniah thread dikembalikan di tempat yang sepatutnya. ....

Tq kill artikel dan penulisan yang penuh informatif. ...banyak yang kak belajar dari informasi yang kill bagi dalam thread ni...

Teruskan menghasilkan penulisan yang memberi manfaat dan pengetahuan pada pembaca....
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:19 AM | Show all posts

Hmmm...

KILL_NANCY replied at 26-9-2019 06:24 PM
@admin6 kenapa thread saya ni dipindah kat bod ni?

[AceHand SPECTaceLAR]

Sebab sini tak sesuai... Dah bincang sama @ip_lepat sana @winamp05 sebelong pindah...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:20 AM | Show all posts

Hmmm...

KILL_NANCY replied at 26-9-2019 06:28 PM
thread ni bukan berkisar tentang sejarah thread ini untuk educate pembaca tentang bahayanya electroc ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Kalau tak mahu SEJARAH hada dua cadangang laing... BORAK atau VIRAL...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:21 AM | Show all posts
AceHand replied at 27-9-2019 09:19 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Sebab sini tak sesuai... Dah bincang sama @ip_lepat sana @winamp05 sebelo ...

dah ada tered ni kat video balik ahak ahak
besor power nora tu ace blh menidakkan power cip supermoderator
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:21 AM | Show all posts

Errr...

KILL_NANCY replied at 26-9-2019 06:29 PM
mana punya makhluk alih thread aku tanpa discuss dengan aku?

[AceHand SPECTaceLAR]

Motip tak pernah ajak aku makang burger...? Lapa ni...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 09:32 AM | Show all posts

Hmmm...

ip_lepat replied at 27-9-2019 09:21 AM
dah ada tered ni kat video balik ahak ahak
besor power nora tu ace blh menidakkan power c ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Aku akang serah kat @admin6 pasal ni... Kalau dia rasa perlu pindah nanti dia akang pindah kat tempat yang dia rasa sesuai... Kalau dia rasa tak perlu dia akang biar topik ni kat sini...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
bagus la thread dah balik ditempat sepatut nya
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kita bertanya berdasarkan pengalaman sendiri kena renjat elektrik by ELECTRICAL devices, sama tapi tak serupa, serupa tapi tak sama dengan old sparky ni, tt ada pengetahuan pasal ni, why not tanya kat sini. Ingat kita letak emot seketul tu main2 ker?

Keep it up tt
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 11:34 AM | Show all posts
MINTA PERHATIAN -

1 KLU NAK BERBORAK, SILA KE TERED NI


https://mforum.cari.com.my/forum ... &extra=page%3D1


2. DAN UTK PERTANYAAN MENGENAI MASALAH ELEKTRIK, SILA KE TERED NI

https://mforum.cari.com.my/forum ... &extra=page%3D1


SEMENTARA @admin6 SELESAIKAN MASALAH NI

TIMA KASIH
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KILL_NANCY at 27-9-2019 02:46 PM
AceHand replied at 27-9-2019 09:19 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Sebab sini tak sesuai... Dah bincang sama @ip_lepat sana @winamp05 sebelo ...


sebab sini tak sesuai?macam tu je?mana ayat seterusnya?

mana?sebab apa tak sesuai?

kau nak pindah thread aku atas kapasiti apa?

sepatutnya kau bincang dengan aku bukan dengan diorang, sebabnya ia datang dari aku?ini bukan thread nak scam orang?bukan thread lucah sembang gentel tembakau dalam spender.bukannnnn..

ini bukan thread sejarah .... kalau kau nak bawa sesuatu benda yang orang tak tau, kau kena ada flow.kau kena ada cerita, ada mukadimah.

sebab tu wujudnya al quran, macam mana perjalanan muhammad s.a.w .... apa ilmu baginda dapat dan wajib disampaikan seluruh umat manusia?

kau bayangkan kau zero, kau tak mengenal dan kau tak kenal, tiba2 nabi datang jumpa kau .... "kau kena sembah Allah".kau tak terpinga2 ke?siapa Allah?apsal aku kena sembah Dia?mamat ni siapa lak suruh aku sembah Allah?

macam tu juga dengan mahayana sutras, bible dan seumpamanya kena ada etymology and nomenclature .... baru sampai maknanya, asbabnya, tujuannya.

secara tiba2 dan drastik manusia takkan ada rasa nak mengenal.

sepanjang aku buka thread, forumer yang hadir dalam thread aku semua bagus2 dan berinformasi.takde sorang pun yang out of topic dari headline.

apa kata kau pindahkan 60 peratus dari bod HML ke bod borak.sebab kat sana banyak berborak, sampai nak rogol orang pun ada, kata seorang forumer perempuan sebagai pondan, malukan dia .... apa kau buat?tersengih2 koh koh koh?burger2? thread kuih dalam HML?serius ar .... kalau kau sendiri pun tak boleh follow the rules, kau jangan harap ar forumer nak follow rules yang kau bawa.

luaskan perspektif kau sedikit, adil dan jangan jadi hamba kepada sesiapa.

kalau kena kat thread aku siapa cakap nak rogol perempuan, lepas tu claimed melawak konon2 lawak.aku tak kisah siapa dia, kawan ke lawan ke .... terus terang aku cakap aku maki dia dari bumi sampai ke langit, tahan tak tahan je.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
terima kasih @admin6, terima kasih mod @ip_lepat dan @kymano kerana menjalankan tugas dengan baik.senang nak berkomunikasi, bertolak ansur.

terima kasih @winamp05 atas kredit yang diberi.

terim .... tak kot.

nancy saaaaaayyyaaaangggg semuaaaa .....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 27-9-2019 11:34 AM
MINTA PERHATIAN -

1 KLU NAK BERBORAK, SILA KE TERED NI

bang minta kerjasama boleh tak delete text dari #87 sampai text yang ni kecuali text terima kasih pada mod, dan minta perhatian tu.deletelah malam2 karang.

terima kasih.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
aleX-S replied at 27-9-2019 11:18 AM
Kita bertanya berdasarkan pengalaman sendiri kena renjat elektrik by ELECTRICAL devices, sama tapi t ...

terima kasih kak pah.ada masa terluang saya jawab ya pertanyaan kak pah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 27-9-2019 11:34 AM
MINTA PERHATIAN -

1 KLU NAK BERBORAK, SILA KE TERED NI

lagi satu bang kalau ada report bertujuan untuk provokasi.abang tak perlu layan.



ni abang boleh rujuk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.537844s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list