Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11320
View
137
Reply

Kes Doktor Belasah Bekas Isteri Dan Mertua - Issey Diserang Bawangrangers

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-9-2019 10:22 AM | Show all posts |Read mode



Membaca kisah isteri dipukul suami amatlah mendukacitakan. Jika takdirnya tiada lagi jodoh, jangan dipukul atau dicederakan isteri.



Video seorang lelaki membelasah bekas isteri dan bapa mentuanya di Jalan Utarid, Sungai Buloh tular selepas kisah berkenaan dimuat naik mangsa di Facebook.




Status berkenaan disertakan rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di lokasi, tangkap layar ugutan bekas suami mangsa serta gambar mangsa dan bapanya yang cedera selepas kejadian itu.













Kredit foto : FB Siti Nur Hidayah





Orang lain makan nangka, orang lain yang kena getahnya. Gara-gara memiliki wajah seakan sama dengan suspek, penyampai radio Issey Fazlisham nampaknya terkena tempias kes tersebut kerana turut diserang netizen di laman sosial media Instagramnya.










Issey bagaimanapun tampil menjelaskan kekeliruan tersebut. "Tolonglah. Ini bukan saya gais. Ramainyalah orang tag, saya tak ada kena mengena dalam hal rumah tangga beliau," jelas Issey.










Namun, situasi itu jelas tidak menjernihkan keadaan apabila ada netizen yang masih menyerang Issey.








Kalau dulu, Alif Satar pun pernah mengalami kejadian serupa. Kini Issey pula. Bila pula Issey tukar kerjaya kan? Bertabah lah Issey menepis serangan bawangrangers ni. - CARI




Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:28 AM | Show all posts
sama sangat ni.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah la korang, aku tetiba gelak bila tengok comparison tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:32 AM | Show all posts
makin maju ada socmed bagai

manusia makin bangang
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Takkan ler netz bodoh.. Ke ko yg viralkan diri ko
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:47 AM | Show all posts
xde maknya netizen nak konpius..sorang tu doc..ko ape je???
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:52 AM | Show all posts
umbut replied at 17-9-2019 10:35 AM
Takkan ler netz bodoh.. Ke ko yg viralkan diri ko

kan.... konon nak femeskan diri ler tu...
da dekat dengan APBH kan...
time nak up kan diri ler siapa tahu boleh menang...
hahahha...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Omg i know the ex hubs and couldnt believe that he is this violent
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:16 AM | Show all posts
issey hensem sket dr mamat ni....
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
{:dot jahat korang {:smile{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:31 AM | Show all posts
netizen sekarang bergurau taleh bawak bincang betoi...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:35 AM | Show all posts
hahaha nurtizen pon...tp gmbr hakak yg kena pukul duduk menangis dgn kepala berdarah tu sumpah sedih doh
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:41 AM | Show all posts
issey ni jumpe real life mmg nampak manis je orgnye....  tp agak2laa xleh beza....doktor ni muke dia nmpk lonjong.... gg pon berbeza
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:41 AM | Show all posts
Ya Allah..... tunjukkanlah Keadilan!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:50 AM | Show all posts
lol.. bongoknyaaa netizen tu punnnn.. jenis baca sekali imbas terus lahar.. gilossss
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:52 AM | Show all posts
hahaha ada persis la..hahahahaha..nak tergelak baca komen boleh berlakon kisah benar tu... lama nau tak tengok kisah benar..dedulu setiap ahad jam 9 malam mesti tunggu kisah benar tv3
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-9-2019 11:53 AM | Show all posts
fofuler replied at 17-9-2019 11:01 AM
Omg i know the ex hubs and couldnt believe that he is this violent

Kenal personally? POlis kata dia ada tekanan perasaan. Tapi bahaya lah dia sampai pukul ex wife, pak mertua..malah khabarnya abang ipar pun kena. Sekarang ni dok harrrased ex wife dia tru ig/call. N baca komen-komen patient yang pernah dpt treatment dari dia kata dr tu baik, friendly n ramah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:55 AM | Show all posts
kesiannya dia..yg menyerang tu pun tak
beragak ..tgk lah betul2 main hentam jer
komen ..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:57 AM | Show all posts
sape yg doc nyer??
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 12:06 PM | Show all posts
HAHAHAHAHAHAHAHAHA gelak utk Issey tapi masih marah dkt doc tuuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108562s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list