Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7824
View
142
Reply

Jaga Eksklusiviti: Che Ta Muncul Hanya Di Majlis Berbayar?

[Copy link]

Author: BicaraHatiku       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-9-2019 02:37 PM | Show all posts |Read mode
Edited by BicaraHatiku at 16-9-2019 07:13 PM

Umum mengetahui pelakon dan usahawan Rozita Che Wan atau lebih mesra dengan panggilan Che Ta telah banyak mendapat undangan untuk menjadi duta produk-produk atau dijemput ke majlis-majlis pelancaran. Namun ketika ditemubual oleh Media Hiburan, Che Ta memberitahu yang dia hanya muncul di public sekiranya majlis itu adalah majlis yang berbayar saja ye!



"Orang hanya boleh melihat saya di Instagram, televisyen  dan majlis berbayar saja. Mereka sukar melihat kelibat saya secara nyata".

"Maksudnya wajah saya tidak bersepah di merata tempat", ujarnya.

Menurut ibu kepada tiga orang anak ini lagi, dia tidak suka menghabiskan masa dengan melepak atau berjalan di pusat membeli belah sekalipun di pusat membeli belah terkenal seperti Pavilion. Dia lebih gemar menghabiskan masa di rumah bersama keluarga atau di office. Jika ada masa, pelakon yang terkenal dengan watak Kiah Pekasam ini dan keluarga akan ke luar negara.

Sumber: Media Hiburan

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 02:46 PM | Show all posts
soo?? ingat kitaorg heran ngan  muka uols...ig u pon lom tentu  weols layan
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 02:51 PM | Show all posts
dah tu dia nak jual handbag dia semua tu how? LOL!

Victoria Beckham pun tak poyo cam dia nih. kesian.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 02:54 PM | Show all posts
"Maksudnya wajah saya tidak bersepah di merata tempat", ujarnya.


Oh really?
Sape yang nk tgk muke ko oiiii nek ta
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Hingkenyaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok.         
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
EKCLUSIVE LAGI KE? Perasan bagus sgt rasanya dah sendu
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:04 PM | Show all posts
che ta x lawa da sjak tukar tukang mekap
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Feelinyaaaa uolls.. fyi iolls xfollow pun instagram uollss.. nak tgk pun xde aura.. sorryyyy
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:09 PM | Show all posts
As if orang hadap sangat dengan muka ko.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Membongak je che ta ni..
Bkn 17-21/10 hang ada buka booth kt Putrajaya utk Karnival Usahawan Desa..Siap promote kt tv3 lg..
Ohh,maybe tu konsepnya berbayar la jgk sbb kena beli barang dia,blh la jumpa dia kt cna..giteww
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:21 PM | Show all posts
kemain statement nekta, feeling2 eklusip..
rasa mcm da lamaaa je nekta tak pegi oversea holiday bawak entourage 2 bas
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Che Ta dan bimbo berpisah tiada Oh apa2 pun zain ada channel sendiri dkt youtube. Agaknya takde nak buat apa sangat kan. Tu yg kerap je upload video tu Modal nya mcm biasa la. Ecah pokok krismas utk menaikkan views.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelli replied at 16-9-2019 03:18 PM
Membongak je che ta ni..
Bkn 17-21/10 hang ada buka booth kt Putrajaya utk Karnival Usahawan Desa.. ...

Kwn i citer pnh gi kt booth sheol. Beli brg baru leh ambik gmbar.. Gitulah kot istilah berbayar
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya tak nampak muka dia pon orang tak perasan, macam lupa akan kewujudan dia kt dunia retis ni....
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi tapi tapi DAH LAAAAMMAAAAAA kan cheta tak p oversea?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapaa yang hadap sangat dengan chuols tu che ta oii kosser lahh
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerana mulut badan binasa
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 04:04 PM | Show all posts
kowser sangat nak tengok hang wakpe nekta oiii
tayah nak propa la pilih character la hape
mmg seheloknya hang amik watak nenek2 je skang nekta
kekertuan terserlahhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau org jenis mcm ni..kalau terjmpa pn sah2 i wat tak tau je..menyampah ngan org sombong tk agak2 ni....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095958s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list