Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8286
View
105
Reply

"Suka Jaa Kena Gesek"- Netizen Tegur Mata Jaa Suzuran Tak Lepas Pandang Melissa Th'ng

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-9-2019 10:43 AM | Show all posts |Read mode
Seperti yang pernah digembar-gemburkan sebelum ini, Jaa Suzuran dikatakan sedang hangat bercinta dengan seorang model iaitu Melissa Th'ng. Pun begitu, mereka telah menafikannya dan menjelaskan bahawa mereka hanyalah 'teman tapi mesra' dan sangat rapat.


Terbaru, Melissa telah memuat naik satu video di Instagramnya di mana dia telah menyanyikan sebuah lagu dia dalam kereta di samping Jaa.


  



Menurut model itu, dia sedang obses dengan lagu bertajuk 'South of the Border' yang turut dinyanyikan oleh Camilla Cabello dan Cardi B.


Netizen yang menonton ini walau bagaimanapun lebih tertarik dengan reaksi muka Jaa yang asyik memerhatikan teman rapatnya itu. Tak kurang juga ada yang tegur lirikan mata lelaki itu yang agak nakal.



Kredit foto: Instagram


Dah macam pasangan kekasih mereka ini. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
So apa gossip dia?
Mata jaa tgk tetek melissa?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Who are yusss
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:10 AM | Show all posts
adoi menyampah pulak. muka ja tu konon badboy la... phuii.. yang perempuan nya dengan gigi berterabur... tolong pakai braces k sebelum nak gedik macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:12 AM | Show all posts
macam perempuan 18 tahun yang baru nak kenal dunia, terkena pula dengan fuckboy hahaha, semoga dia selamat
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka si lelaki tu.. Mcm gatai sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Who r yussss
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna: adoi menyampah pulak. muka ja tu konon badboy la... phuii.. yang perempuan nya dengan gigi berterabur... tolong pakai braces k sebelum nak gedik macam ...

Komen u membuatkan I terpaksa hit the play button..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:21 AM | Show all posts
spe cina tu?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:24 AM | Show all posts
sfrnna replied at 16-9-2019 11:10 AM
adoi menyampah pulak. muka ja tu konon badboy la... phuii.. yang perempuan nya dengan gigi berterabu ...

kan konon badboy...
keluar suara aja terus slang klate bunyiii....
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin taik punya gossip...nextttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu je ke gosipnya?
Jaa suka kena 'gesel2' oleh melissa...

K lah tt..iolss komen mcm yg tt nak...
Eewwww,gelinya dgn muka n mata stim cmtu...x malu ke apa si jaa ni,siap upload kt socmed lg..nk merenyam,menggeletis dan 'me' yg lainnya sila simpan tk tatapan pribadi..jgn nk tunjuk cngt perangai rempit pprt tu..
Ni dh ada ruhainies n intan najuwa versi lelaki...Batak perhatian..(harap tt dh puas hati la yea..)
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
menyesal pulak aku g klik video tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
TT dia ni siapa? Boleh tak post thread yg semua org forum kenal. Ni siapa???
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Cinta itu buta
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadahnya couple ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
jijikkks sangat
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnyer dpt gf amoi
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas lah nak play. Iols baca komen je lah
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
jaasuzuran ni sapa pulak. Suzuran crow zero aku kenal la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.131585s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list