Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2023
View
29
Reply

"Tak Ada Masa Untuk Lelaki"- DJ Lin Hanya Fokus Kerja Dan Anak-Anak

[Copy link]

Author: akubujang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-9-2019 08:37 AM | Show all posts |Read mode
Bagi mereka yang mendengar radio yang lagu-lagunya sentiasa sedap dan dj-djnya tak banyak ketawa dengan lawak sendiri, Suria FM memang antara stesen radio yang jadi pilihan.


Nama DJ Lin pula memang tak boleh dipisahkan daripada stesen radio itu. Dia mengendalikan segmen "Suria Cinta" hampir setiap malam, tetapi peliknya tukang nasihat dan dengar masalah orang bercinta ini masih lagi single.


Siapa tak kenal DJ Lin? Foto: Instagram




mStarmelaporkan DJ Lin yang berusia 46 tahun ini tidak mahu memikirkan tentang hal cinta dan cari pasangan, sebaliknya mahu fokus kepada anak-anak dan kerjaya sahaja.


"Saya ni boleh dikatakan 'workahlolic' dan hanya fikir pasal kerja sahaja. Banyak lagi perkara belum saya capai."


Saya sibuk kerja. Foto: Instagram




Dia juga mengakui, ada sahaja lelaki yang mendekatinya tetapi hubungan mereka tidak bertahan lama.


"Sebelum ni ada la orang cuba kenal tetapi hubungan tak bertahan lama sebab saya sibuk bekerja," katanya.


DJ Lin dan anak-anak. Foto: Instagram




Selain menjadi dj, DJ Lin juga adalah pengurus kanan Suria FM. Patutlah tidak ada masa kan?


Harapnya DJ Lin bahagia selalu, asyik dengar kisah cinta orang lain, bila Suria FM hendak buat segmen peminat pula dengar kisah cinta DJ Lin ya? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel anak dia..
Tapi kurex selalu dengar suria petang dgn suria cinta. Kalau suria petang kurex suka si tyzo tu jadi batu api.. Kalau suria cinta, kurex suka dengar dj lin baca nukilan cinta pendengar, lagu pun best.. Teringat cinta zaman sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
janda la
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Punya la lama aku tak dengar radio.. Sampai aku tak tau apa yg jadi..

Janda.. Kira ok la.. Dia ada anak..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 10:48 AM | Show all posts
da x de keinginn kot...its ok
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik anak perempuannya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 16-9-2019 09:53 AM
Comel anak dia..
Tapi kurex selalu dengar suria petang dgn suria cinta. Kalau suria petang kurex su ...

Suria petang mmg best. Lepas Adi ngn saleh yaacob tak de kt sinar terus tukar suria ptg2. Tyzo tu best apa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Da besar da anak2 dia... Da macam baya2 dia je
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 16-9-2019 09:53 AM
Comel anak dia..
Tapi kurex selalu dengar suria petang dgn suria cinta. Kalau suria petang kurex su ...

Ko cinta zaman skola tu laki ke pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum dj lin ni dkt suria dia kerja apa? Industri hiburan jugak ke? Ke org biasa je?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada jodoh lg x kemana..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik fokus kat kerja n anak2. Suka tgok mak J mcm ni tak sangap belaki
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lagi ke suria cinta dj lin ni.. aku suka jugak dengar lagu2 cintan zaman remaja dulu
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 02:22 PM | Show all posts
ntah setengah2 makcik pakcik bawang, ingat klu solo tak bole hidup ker dan adakah ianya dosa klu jd andartu or janda. We women can go far without men hokey and vice versa too. hakikatnya jodoh tu ketentuan Illahi bukan ditangan makcik pakcik bawang. ehhh terkeluar topik but who cares
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
iols suka dgr suria petang.. lagi2 part kutu karok..
kita tatatata dulu bole??
tatatatatatatatatatatatata...
adududududududu mana tahan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 16-9-2019 11:00 AM
Ko cinta zaman skola tu laki ke pompuan

Bukan cinta la.. Cinta sesama kawan, kawan.. Teringat zaman sekolah.. Banyak kenangan baik
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:15 PM | Show all posts
Nak cari laki berkualiti sekarang susah. Baikla terus menjanda je dari asal berlaki kan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 03:26 PM | Show all posts
  da selesa sendiri, comfort zone, ada career ok je, lagi senang fokus kt anak2
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 04:01 PM | Show all posts
mungkin dia dah selesa mcm tu..anak2 pun dah besar
memudahkan utk dia jg lah tu..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102452s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list