Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2889
View
21
Reply

[2019] WIRA [di pawagam 21 November 2019]

[Copy link]

Author: willow12    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
7wira00_450.jpg

Pelakon: Hairul Azreen, Henley Hii, Fify Azmi, Dain Said, Ismi Melinda, Yayan Ruhian
Pengarah: Adrian Teh (pengarah filem paskal)

Hassan telah membawa diri meninggalkan keluarganya sejak kecil dan kemudian menyertai tentera kerana tidak sanggup melihat keluarga serta orang sekelilingnya dikawal oleh Raja. Dia kembali ke pangkuan keluarga setelah selesai berkhidmat untuk negara. Demi menyelesaikan hutang adiknya Zain atas kekalahan pertandingan MMA yang dianjurkan oleh Raja, dia dan Zain perlu bertanding sekali lagi dengan anak-anak Raja, iaitu Vee dan Rayyan.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 14-9-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang... Dain Sain berlakon watak antagonis. Iols agak teruja sbb dain ni ckp melayu ada slang pelik sikit..

The 1st teaser,
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-9-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Trailer pun dah keluar...

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa lah hero nya hairul azreen
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kekrul nampak delicious dlm filem ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Balik umah nenek kat Kluang aritu
Malam gi kluar jejalan kat Dataran Kluang ada wayang pacak kat situ, depa tayang movie Paskal..
Wayang free , box office gitu pun tak ada org berminat nak tenguk., mak bapak lagi meleka layan anak2 main basikal sewa kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Woww.. nampak menarik.. tp kekrul.. adoiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
I paskal xtgk sbb hairul hero,ni mmg xlah i nk tgk.senng cite...xminattttt hero..y himmm
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Wowwww.. Harus aku download movie ni nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa sinopsis mcm cliche citer Tamil? Tapi scene gaduh2 iols layan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay, biarpun Hairul ni iols tak suka sebab suka buat perangai mengarut tapi salute lah sebab sanggup buat body untuk this movie. His body memang macam my brother yang used to train for MMA. Not easy
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada tgk trailer,,,xmenarik...lgla tgk jmbang hairul yg nmpk fake..tp komen kt utube ramai suka hairul..aku rasa sbb fighting scene yg mantap kot,nmpk kemas n real..ikut citarasa memasing...
Kalo ramai suka hairul bwk watak gaduh2,aku rasa dia ada potensi  jd pelakon mcm tony jaa..kat malaysia ni xde lg aktor yg cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
nth.. tak minat mamat nie.. turnoff nk tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 10:11 AM | Show all posts
tengok the making of dia.. fuhh.. best. Takde sape dah tengok ke? Katanya lagi best dari PASKAL scene lawan2nya
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:26 PM | Show all posts
aku dh tengok...babak fighting tu mcm best tp ending tu mcm kurang umphh..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 03:39 PM | Show all posts
Semalam aku gi Palm Mall Seremban ada promo filem ni dengan Hairul Azreen dengan minah sorang tu.. dapat le tgk rupa bentuk mamat ni.. ok lah.. rasanya acik2 yang mengelilingi mamat tu walau tak pecah ovari bergetar laju jugak la..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:43 PM | Show all posts
8/10
best
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-12-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak sempat2 lagi nak tgk filem ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:17 PM | Show all posts
iols takla suka kekrul. tapi dalam paskal and wira.. not bad la. layan gak fighting scene dia,
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list