CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

[Tempatan] RPA tahu kena kecam dekat forum.!!

  [Copy link]
Post time 14-9-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap tuanku terbaca komen dodol yg menggelikan hati poremer cari.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
pergh femes forum cari pas ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Twitter dgn porum ada different level membawang
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 14-9-2019 01:52 PM
Porom ni mmg bukan biase2 yach smpai queen mncemar duli register jd porumer



opekos la sis..dah start kipas mengipas dahhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 14-9-2019 09:52 AM
biar bdk2 ni kena bedil ngn cable..silap hribulan abg lava ko msuk balik mmg kena cyberbully la... ...

Abg lababi apa, kau ada kembar ke lababi? Merepek bukan2 lahabau. Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 14-9-2019 11:53 AM
Apa nick RPA dulu (atau sekarang)?

Baca posting atas2
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 14-9-2019 11:56 AM
JokesCop bagi iols melalut banyak. Dulu ade porumer nama shamxvi delete habis cerita seram dia seb ...

Tu forumer yang kene kacau dengan antu milo tu ke kaka?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 14-9-2019 12:24 PM
Dah kenapa reveal identiti dalam beforum? Senyap2 sudah. Byk kali dah sheols sentap siap dgn forumne ...

Macam mana dia boleh reveal diri dia sendiri tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 14-9-2019 12:31 PM
senah tu vokuro / changa

Kadang2 tengok hannah tu macam split personaliti pon ada. Ada masa dia kecam, ada masa siap dia bagi ceramah. Kadang2 tu siap berpuisi panjang lebar
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah rpa ni cool je. Hati dah kental sebab dulu2 selalu dikutuk di forum. Ape la sangat kutukan budak twitter. sk je yang hati tisu walaupun berani membunuh binatang suka2. Kena kutuk cabut ke singapura.
Bosan juga kalau duduk istana tapi diam dan ikut protokol je. Membawang secara rahsia di forum best juga ya rpa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyaknya masa royal ni dok baca2 thread gossip, tweet2 bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 02:56 PM | Show all posts
MeghanK replied at 14-9-2019 02:23 PM
opekos la sis..dah start kipas mengipas dahhh

Mesti queen asik refresh jah benang ni khuenst.



Jemaah porom!! Behave semua!!




Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 02:57 PM | Show all posts
dodolgemok replied at 14-9-2019 05:57 AM
Harap tuanku terbaca komen dodol yg menggelikan hati poremer cari.

komen bongok ko pn baginda baca...ada hati paria bongok ni nk ngaku muslim kt sini...prrrrrrrrrrrrrrrrrrrfght
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
InVendeTTa replied at 14-9-2019 02:54 PM
Banyaknya masa royal ni dok baca2 thread gossip, tweet2 bagai..

Dah tu elaun tax payers yang bayar...nak buat apa lagi.

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 02:58 PM | Show all posts
tipuware replied at 14-9-2019 01:03 PM
Budak twitter suka pakai ayat acah2 sastera. Kat sni nnt kena carut semua keturunan

bbnu twiter tak guna tu sume bajet nk viral je
nnt konon popular la
tu sume tweet acah2 mcm bagus je
sume sembang babi bole terbang je
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 14-9-2019 10:31 AM
Masa tu otak dia ting tong sikit....

Dia tu jgn layan klu dia cuit....lg dia maki....dia saja ...

Paling kesian mommymonster..habih dimaki laki org tu makpak org tu...padahal mommy tu baik je tak kacau org pun...mommy pun dh lama menyepi...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la sebut tax payers bayar elaun...kena Ayat orang lama dalam forum...makan tanggung berak cangkung
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangcinta replied at 14-9-2019 09:29 AM
ye ada baca. power RPA silent reader kat sini rupanya

Dia ada kat cari ni. azmee06
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 14-9-2019 03:02 PM
Paling kesian mommymonster..habih dimaki laki org tu makpak org tu...padahal mommy tu baik je tak  ...

Tu lah....

Lama tak nmpak mommy...selalu gak teringat kat mommy.....

Muncul le mommy...akk boring ni...ramai geng lama dah sunyikn diri...

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 14-9-2019 10:53 AM
Yg paling aku xtahan ketawa bila Lava tu selalu kata Darsitah  rasuah immigresen demi nak siapkan  ...

I rasa macam pernah baca darsita yang tulis mcm tu...
Tu yang lava berulang ratib sana sini pasal tu....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 05:18 PM GMT+8 , Processed in 0.113999 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list