CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

[Tempatan] RPA tahu kena kecam dekat forum.!!

  [Copy link]
Post time 14-9-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 14-9-2019 10:33 AM
Encik Lava tu banyak komen dia ber-point.. Cuma bahasa dia kasar sikit..

Apalah agaknya nick di ...

Hahaha.. Dia trigger sgt dgn sy.. Sy pun jahat gak.. Usik dgn dgn kupon marrybrown
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 14-9-2019 10:46 AM
da x boleh pkai disposable mail da...dia mls la tu nk msuk..dia ada sonok gk..lawak gak dia tu...t ...

Father tu? Kantoi dgn aku. Lps tu kata aku dna komunis.. Wakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 14-9-2019 10:39 AM
Bila laba tak de ni....bermaharajalela lah kapiaq yg kutuk islam....

Golongan LGBT pun mendonia ...

Huuhu.. Tu kenyataan kalau dia ada mmg dia makikan saja
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Shirley23 at 14-9-2019 11:08 AM
sarah82 replied at 14-9-2019 10:28 AM
Hahaha.. Kenyataannya.. Setiap kali ada isu hot newbie ramai.. Lps tu kalut nak naik level


Part kalut nak naikkan tacang tu betol. Eee rimaslah kalau suatu thread tu penuh dgn soalan "mcm mana nak kutip tacang", "kenapa xleh baca thread sekian2".

Dasar newbie xreti selak thread lama2. Kan situ ada jer lejen2 bagi tips dan bod mana yang pemurah kredit. Hishhh...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 14-9-2019 10:33 AM
Lagi satu takleh oftopik sembang membawang bagi contoh kehidupan marhaen. Mmg marah gile dak2 tuh: ...

Yg ini mmg tah apa2 ...off topik sket siap sound, nak tgk update. Padahal update semua dah ada kat first page.

Bila tgk nick, nubi rupanya...padahal otai rilek jer.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:06 AM | Show all posts
Edited by meow_tompok at 14-9-2019 11:08 AM
sarah82 replied at 14-9-2019 10:32 AM
Hahaha.. Betul.. Ok.. Tau dah lps ni.. Dia meroyan flip shawl sajork

to be frank la kan, masa musim you aktif gado2 manja dgn si laba tu....  meow rasa, mcm nak kawinkan je korang berdua
asal masuk CI je tgk korang gaduh
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarputih2612 replied at 14-9-2019 09:43 AM
Rpa lama dah kot dlm forum ni.
Korg umo brapa ni

muda sikit je dr RPA
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 14-9-2019 10:49 AM
aku pnah main twitter..tp aku brutal sngt bedil2 bdk2 bongok tmasuk kapir2 bongok dlm tu smpai dio ...

fahmi reza pelakon yg nak kawen dgn janda pis medon tu ka weii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Pasni byk la ayat terencat dak wechat kt cari
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 14-9-2019 09:36 AM
ketawa kata sang puteri tapi bukan ke dia ada mention nama pembully dia dlm twiter/IG?

Apa level kaka azmee kt porem ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
ahlisihircute replied at 14-9-2019 09:52 AM
Kecaman dari kak Oren la paling lagend....sound direct je Kat Rpa......siap cite perangai hubby Rpa  ...

I x bc laharan tu. Ke ms tu i blom aktif join geng tingkap
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Shirley23 replied at 14-9-2019 11:05 AM
Part kalut nak naikkan tacang tu betol. Eee rimaslah kalau suatu thread tu penuh dgn soalan "mcm ...

Hahahaha.. Masa baru2 join sbb nak baca thread misi serdang.. Puas la sy komen sana sini.. Last2 dpt gak baca.. Dari kalut dok tanya mcm mana nak naik tacang baik usaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 14-9-2019 11:06 AM
to be frank la kan, masa musim you aktif gado2 manja dgn si laba tu....  meow rasa, mcm nak kawink ...

Hahaah.. Tak nakkkk.. Masuk bod hml bergaduh dgn org lain pulak.. Wakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
gigihlaa nnt memasing duk tny.. mcm mane nak dpt tacang .... eyh ape ni org nak taw cite tp ot belambak dh kenapa....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
bintangcinta replied at 14-9-2019 01:29 AM
ye ada baca. power RPA silent reader kat sini rupanya

Dia aktif kat Bod Kenamaan sana
Kat Bod Gossip pun dia pernah masuk.
Tak silent reader pun.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
ahlisihircute replied at 14-9-2019 09:59 AM
Rasa ye...lama sgt menyepinya..diam x berkutik lgsng....hihihu

I kenal oren dlm tred ritrud. Dia antara yg kuat reveal
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 14-9-2019 10:12 AM
tade makna nya..oren bukan duk mesia pon

Rindu la kat dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
JokesCop replied at 14-9-2019 10:49 AM
Jangan diseru, nanti 3 page baru jumpa topik balik. Hahaha

Bila BBNU twitter masuk sini.. Nanti depa akan viralkan citer hantu JokesCop yg the boom gitu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan korang kecam depan2 ke kat bod kenamaan nun
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Rindu Nye sis oren...sambil kecam sambil tag Acik azmee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 06:12 PM GMT+8 , Processed in 0.102453 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list