CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

[Tempatan] RPA tahu kena kecam dekat forum.!!

  [Copy link]
Post time 14-9-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-9-2019 09:53 AM
Aku gaduh dgn laba pun.. Dia x maki mama aku..Bagus dia.. Cuma suruh dia jgn menyondol membabi but ...

Encik Lava tu banyak komen dia ber-point.. Cuma bahasa dia kasar sikit..

Apalah agaknya nick dia sekarang ye?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-9-2019 10:28 AM
Hahaha.. Kenyataannya.. Setiap kali ada isu hot newbie ramai.. Lps tu kalut nak naik level

Lagi satu takleh oftopik sembang membawang bagi contoh kehidupan marhaen. Mmg marah gile dak2 tuh
Deyyyy nak baca fakta je, ko pegi bukak blog sotkabar la
Bakpe dtg berkuntum kat porem nehhhh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama dh kot rpa ni bitter dgn ahlul forum ni... Dia pernah mention kan beberapa nama kt twitter dia.. Nasihat sy utl rpa... Just shut all the social media account. Tak bawa kebaikan untuk diri dia dan rakyat... Memaglah bukan dia yg report.. Tpi ada segelintir peminat tegar ni yg lebih sudu dri kuah.. Sikit2 tersentap.. Pastu report... Mula2 org mmg respect dgn sikap humble dia ni.. Tpi lain2 kali kalau ada spesis biadap n kena tangkap..?? Nnt jadik cm anak sedara dia tu yg dibenci netizen sbb ada tukang report lepastu dia jadik hero lepaskan... Ieww
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-9-2019 10:31 AM
Rasa aman sejak laba x ada.. Sy pun tak tau pasal apa dia butthurt dgn sy

Bila laba tak de ni....bermaharajalela lah kapiaq yg kutuk islam....

Golongan LGBT pun mendonia....bangga bgtau dia gay...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
chippotato replied at 14-9-2019 10:38 AM
Lama dh kot rpa ni bitter dgn ahlul forum ni... Dia pernah mention kan beberapa nama kt twitter dia. ...

Dia masuk porum mgkin sbb nak tau apa pandangan rakyat tentang sesuatu isu....bagus tu...mana ada pihak istana lain buat mcm RPA....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Alamak RPa ada dalam ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:46 AM | Show all posts
imransulaiman replied at 14-9-2019 02:33 AM
Encik Lava tu banyak komen dia ber-point.. Cuma bahasa dia kasar sikit..

Apalah agaknya nick di ...

da x boleh pkai disposable mail da...dia mls la tu nk msuk..dia ada sonok gk..lawak gak dia tu...tp x leh lwn lawak fother yg tipu konon kje kat london...ada ke fother kapir bongok tu kata aurora tu graviti...kwn2 dia sme kapir pn x nk bekap dia...prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrfght
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau komen membina dan sopan aku rasa ok je, kalau yang kritik cam orang merapu tu, harap RPA bolayan.tak perlu turun level serendah tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 10:46 AM | Show all posts
jazaa100 replied at 14-9-2019 02:39 AM
Bila laba tak de ni....bermaharajalela lah kapiaq yg kutuk islam....

Golongan LGBT pun mendonia ...

spe? kurex? ..nnti aku bg kawinkn dia ngn fother aurora graviti tu...prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrfght
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:47 AM | Show all posts
tikusmontok replied at 14-9-2019 01:57 AM
Oren dah lama kena hangkut kan.

kata keje sweden....nmpok bnor nipu..cm fother kapir bongok nipu keje kt london...aurora tu graviti tambahnye lagi...prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrfght
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:49 AM | Show all posts
Iris. replied at 14-9-2019 02:18 AM
Ramai je budak2 twitter yang baya2 i atau tua lagi dari forum. Bila dah stuck kat sana, dah malas na ...

aku pnah main twitter..tp aku brutal sngt bedil2 bdk2 bongok tmasuk kapir2 bongok dlm tu smpai diorang report aku suspend account aku..one of them is fahmi reza...cane la pnghasut leh tkut ngn aku dok hasut follower2 dia tingglkn dia..mende bongok le aktivis kunun...prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrfght
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 14-9-2019 10:39 AM
Bila laba tak de ni....bermaharajalela lah kapiaq yg kutuk islam....

Golongan LGBT pun mendonia ...

Jangan diseru, nanti 3 page baru jumpa topik balik. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:50 AM | Show all posts
TalibanRock replied at 14-9-2019 02:27 AM
@ResellerMaxis ko tgk aku da cakap..RPA xkan mudah utk tilted..korang je yg sibuk kata RPA majuk, te ...

resellermaxis tu poyo....sembang cm pandai....padahal spm ckup mkn je tu...prrrrrrrrrrrrrrrrrfght
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:51 AM | Show all posts
DARSITA replied at 14-9-2019 09:20 AM
orang keji sebab kes budak mati lemas tu la kan. Kena mengena dgn pengorekkan Boksit.

Pagi hari dalam perjalanan hantar isteri cikgu ke sekolah ,si suami pandu kereta tiba-tiba tayar lori yang angkut bauksit terpelanting atas cermin kereta mereka dan pecah dan isteri dia mati  immediately. Punyalah sial, kejadian di siang  hari sewaktu org innocent keluar bekerja yang sewaktu itu  minda cukup fresh dan stable. Di negeri queen twitter lah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:53 AM | Show all posts
imransulaiman replied at 14-9-2019 10:33 AM
Encik Lava tu banyak komen dia ber-point.. Cuma bahasa dia kasar sikit..

Apalah agaknya nick di ...

Yg paling aku xtahan ketawa bila Lava tu selalu kata Darsitah  rasuah immigresen demi nak siapkan passport muahahhahahahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:54 AM | Show all posts
Cable replied at 14-9-2019 10:49 AM
aku pnah main twitter..tp aku brutal sngt bedil2 bdk2 bongok tmasuk kapir2 bongok dlm tu smpai dio ...

mahu dia xtakut dgn ko ,ko kan terminator !!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 10:55 AM | Show all posts
Cable replied at 14-9-2019 10:50 AM
resellermaxis tu poyo....sembang cm pandai....padahal spm ckup mkn je tu...prrrrrrrrrrrrrrrrrfght
...

tu pasal keje reseller je..makan duit hindu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:58 AM | Show all posts
TalibanRock replied at 14-9-2019 02:55 AM
tu pasal keje reseller je..makan duit hindu..

tudia pedassssssssssssssssss..aku rse dia homo gk kot..ltak gambar crush dia kt gerai mkn pakai uniform polis trafik..geng2 kapir bongok ni most of them homo....prrrrrrrrrrrrrrrfght
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:01 AM | Show all posts
mawarputih2612 replied at 14-9-2019 09:43 AM
Rpa lama dah kot dlm forum ni.
Korg umo brapa ni

aku dah lama kat forum ni, tapi baru this year aku tau pasal nick 'azmee' tu
aku dah lama tak lepak kat gossip vvippp nun, terlepas tgk si queen ni berporem

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 14-9-2019 10:33 AM
Lagi satu takleh oftopik sembang membawang bagi contoh kehidupan marhaen. Mmg marah gile dak2 tuh: ...

Tu la.. Tak boleh ot sikit mai la penyakit sawan depa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 05:23 PM GMT+8 , Processed in 0.216650 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list