CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

[Tempatan] RPA tahu kena kecam dekat forum.!!

  [Copy link]
Post time 14-9-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
whadda replied at 14-9-2019 09:51 AM
aku tak rasa dia jadi silent reader dengan nickname azmee tu.. tapi mungkin masih aktif berforum den ...

I think so too sbb dia type hardcore gak berforum..tgh2 mlm n awal pagi pun ada posting dulu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
ahlisihircute replied at 14-9-2019 09:52 AM
Kecaman dari kak Oren la paling lagend....sound direct je Kat Rpa......siap cite perangai hubby Rpa  ...

Oren dah lama kena hangkut kan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 14-9-2019 09:57 AM
Oren dah lama kena hangkut kan.

Rasa ye...lama sgt menyepinya..diam x berkutik lgsng....hihihu

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Perangai sama macam anak buah dia yg satu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Cari is a big deal yaa

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
ahlisihircute replied at 14-9-2019 09:59 AM
Rasa ye...lama sgt menyepinya..diam x berkutik lgsng....hihihu

Sikit hari lagi acik darsita pulak
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
RPA kan memang porumer tegar
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 14-9-2019 09:57 AM
Oren dah lama kena hangkut kan.

tade makna nya..oren bukan duk mesia pon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je budak2 twitter yang baya2 i atau tua lagi dari forum. Bila dah stuck kat sana, dah malas nak masuk forum...

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
ahlisihircute replied at 14-9-2019 09:52 AM
Kecaman dari kak Oren la paling lagend....sound direct je Kat Rpa......siap cite perangai hubby Rpa  ...

Aku tau dia kecam tapi aku tak pernah jumpa...aku malas nk cari..
Yg aku tau MN tu special...tapi pun aku tak pernah jumpa posting beliau
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Dr @ipes2

Thread menarik ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 14-9-2019 09:29 AM
semoga bebudak twidder tak berdaftar porem, tunggu matang sikit baru join

Kang ramai la nubie kat sini. Lepas tu bila tered naik rp, merempan sana sini
Dasar dak twiderrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-9-2019 09:53 AM
Aku gaduh dgn laba pun.. Dia x maki mama aku..Bagus dia.. Cuma suruh dia jgn menyondol membabi but ...


Laba maki klu org hentam islam & hentam LGBT jer

Ni dia dah lama tak de...mengaum je golongan kapiaq ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 14-9-2019 10:23 AM
Laba maki klu org hentam islam & hentam LGBT jer

Ni dia dah lama tak de...mengaum je golongan ...

Sy x maki pun dia maki sy
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:27 AM | Show all posts
@ResellerMaxis ko tgk aku da cakap..RPA xkan mudah utk tilted..korang je yg sibuk kata RPA majuk, terasa, terguris macam RPA tu lemah sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 14-9-2019 10:22 AM
Kang ramai la nubie kat sini. Lepas tu bila tered naik rp, merempan sana sini
Dasar dak twi ...

Hahaha.. Kenyataannya.. Setiap kali ada isu hot newbie ramai.. Lps tu kalut nak naik level
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-9-2019 09:53 AM
Aku gaduh dgn laba pun.. Dia x maki mama aku..Bagus dia.. Cuma suruh dia jgn menyondol membabi but ...

Akk tgu sgt laba masuk balik ...

Mesti porummer yg  bangang kee mark bodoh tu yg suka cari pasal kena bedal nya....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jazaa100 at 14-9-2019 10:33 AM
sarah82 replied at 14-9-2019 10:27 AM
Sy x maki pun dia maki sy


Masa tu otak dia ting tong sikit....

Dia tu jgn layan klu dia cuit....lg dia maki....dia saja cuit...tapi klu balas....hbis le...di selongkarnya hbis...blm masuk dia screenshot posting org....
Tapi sebenarnya dia tu ok je...apa dia ckp tu ada pointnya....kecuali bab maki je lah ygbuat kita rasa nk bg penampor je kt dia ....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 14-9-2019 10:28 AM
Akk tgu sgt laba masuk balik ...

Mesti porummer yg  bangang kee mark bodoh tu yg suka cari pasa ...

Rasa aman sejak laba x ada.. Sy pun tak tau pasal apa dia butthurt dgn sy
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 14-9-2019 10:31 AM
Masa tu otak dia ting tong sikit....

Dia tu jgn layan klu dia cuit....lg dia maki....dia saja c ...

Hahaha.. Betul.. Ok.. Tau dah lps ni.. Dia meroyan flip shawl sajork
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 09:15 AM GMT+8 , Processed in 0.107688 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list