CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

[Tempatan] RPA tahu kena kecam dekat forum.!!

  [Copy link]
Post time 15-9-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 15-9-2019 01:25 PM
x yah tipu le..itu je ayt yg ko ulang...bongok pnye cina...prrrrrrrrrrrrrrrfght

Uwisseng oki okireng Lontara' to
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-9-2019 01:44 PM | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 15-9-2019 05:34 AM
Uwisseng oki okireng Lontara' to

x yah tipu le..tau ko tu cina...ko mmg x de life kn..bongok
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 01:50 PM | Show all posts
Cable replied at 14-9-2019 09:44 PM
x yah tipu le..tau ko tu cina...ko mmg x de life kn..bongok

Kalau di Chinese sekalipun adakah dia menganggu kehidupan kau?

Saya cukup hairan dengan manusia seperti kau ni. Sibuk nak ambil tau kehidupan orang lain. Kau tiada kehidupan ke? Hidup kau terlalu boring kah? Apa sebenarnya masalah manusia seperti kau ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 01:52 PM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 15-9-2019 05:50 AM
Kalau di Chinese sekalipun adakah dia menganggu kehidupan kau?

Saya cukup hairan dengan manusia ...

cari geng utk bekap ko ke ni ngok? gi cri dlu jwpn graviti tu asl mne ok...bongok....graviti jupiter lemah....prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrfght
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 05:54 PM | Show all posts
jazaa100 replied at 15-9-2019 01:10 PM
Aku tau lah kau tak puashati dilahirkn dlm keturunan bugis...terpaksa merempat kat sg besar.....sb ...

kalau malam2 nampak asap keluar rumah tu , tu lah rumah malaysia.doom. setiap malam hobi dia asap keris malaysia.doom ni fucking racist hati2 bila berkawan dengan dia, nak2 lagi lepas kena reject budak kedah banjar. budak tu cun comel tapi friendzone malaysia.doom
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 05:56 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 15-9-2019 09:54 AM
kalau malam2 nampak asap keluar rumah tu , tu lah rumah malaysia.doom. setiap malam hobi dia ...

tu blum lg pairoparia

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 15-9-2019 05:56 PM
tu blum lg pairoparia

Rumah pariopira ada serombong indah water kan, letak lighter kt situ
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau RPA aktif cariforum semula jom buat potluck nak? Ada 3 orang forumer dalam cariforum ni pandai masak, boleh tempah mereka.

Kalau sis vokuru datang kaka xmuncul.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-9-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Lava sekarang dah salin kulit dah. Dia dah insaf sebab xlama lagi dia nak nikah. Kalau sewel dia datang lagi kaka report kt bakal wife dia.


Kaka doakan moga makin murah rezeki dan bahagia lava
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-9-2019 11:22 AM
Hahahaha.. Masa baru2 join sbb nak baca thread misi serdang.. Puas la sy komen sana sini.. Last2 d ...

mak aii, baru register dh level 12...
rajinnya mengkomen..hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 15-9-2019 10:18 PM
mak aii, baru register dh level 12...
rajinnya mengkomen..hikhik

Hahaha.. Mmg sy suka komen...hahaha teka teki sy x berapa pandai main.. Jadi komen saja mampu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mogey replied at 14-9-2019 11:57 AM
Hang baru register forum ke?? Apo rpa silent reader.. dia siap berbalas2 komen dgn forumer yg maki ...

tnya lagi la sb blm ada org jwb...
cmna korang tahu identiti di sebkik nick eh? tq
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib aku tak pernah cerca rpa
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 06:26 AM | Show all posts
jazaa100 replied at 14-9-2019 10:20 AM
Dr @ipes2

Thread menarik ni

mekasih kak

ala kesian RPA
dia pon org mcm kita
harap dia tabah
tentu dia boleh terima pujian juga kritikan
tapi kritikan kenalah yg membina dan bukan yg menghina

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 30-9-2019 06:26 AM
mekasih kak

ala kesian RPA

Yg mghina tu tak tau lah apa masalah dorang....

Cara hidup kerabat ni lain bebenor dgn rakyat marhein....so jgn le nk samakn kerabat dgn org kebanyakan kan.....ada je yg tak kena di mata dorang....nk samakn hidup kerabat dgn hidup dorang....RPA mkn durian dgn sudu & garpu pun nk jadikan isu...dah cara RPA mcm tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 02:47 PM | Show all posts
jazaa100 replied at 30-9-2019 11:54 AM
Yg mghina tu tak tau lah apa masalah dorang....

Cara hidup kerabat ni lain bebenor dgn rakyat m ...

ha sy setuju
malah, cara hidup marhaein dgn golongan professional dan non-royalties pon dah sgt berbeza
sy rasa kita patut salute mana2 royalties yg ingin membri sedikit exposure tentang diri mereka. ini sgt bagus kepada minda rakyat utk ketahui.
harap our RPA mampu ignore golongan yg menghina. tidak ada kelebihan jika kita berdebat dgn sesetengah org yg berminda sempit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 12:02 PM GMT+8 , Processed in 0.092686 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list