CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 16172|Reply: 275

[Tempatan] RPA tahu kena kecam dekat forum.!!

  [Copy link]
Post time 14-9-2019 09:14 AM | Show all posts |Read mode
Edited by dekmieDandy at 14-9-2019 01:25 AM

Semalam dok scroll-scroll twitter, RPA nampaknye dah buat twitter baru

Lepas tu perasan dia mentioned dia tahu dia kene kecam kat forum Cari, tapi tak pernah ambil tindakan pon

So korang, apa perasaan kene honorable  mentioned ngan RPA sendiri


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 09:20 AM | Show all posts

orang keji sebab kes budak mati lemas tu la kan. Kena mengena dgn pengorekkan Boksit.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Habis ka.. Nanti BBNU twitter kalut join forum
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:28 AM | Show all posts
so jauhi dari berkata  atau menaip benda yg tak betul atau ada unsur gossip. besar hati baginda lah yg baca  dan maafkan. i am sure kerabat yg lain pun baca.

cuma kalau ada yg berbaur Islam dan concern rakyat , mohon sangat dipandang hal ini.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
ye ada baca. power RPA silent reader kat sini rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga bebudak twidder tak berdaftar porem, tunggu matang sikit baru join
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak aihh hahhahaa mmg la dia tahu dia ngata depan2 dia kot dan dia pun balas komen yg ngata dia tu kat forum
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:31 AM | Show all posts
by the RPA, i like your  baju kurung with kain yg selendang tutupi badan. Nice, classy dan sopan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
bintangcinta replied at 14-9-2019 09:29 AM
ye ada baca. power RPA silent reader kat sini rupanya

bukan silent reader je tapi memang forumner gak.Cuma sejak bbrpa tahun ni dah tak aktif mungkin jd silent reader jelaaa.
Iols baru baca berita ni tadi kat harian metro terkejut gak ade mention forum ni hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:36 AM | Show all posts


ketawa kata sang puteri tapi bukan ke dia ada mention nama pembully dia dlm twiter/IG?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Rpa lama dah kot dlm forum ni.
Korg umo brapa ni


Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-9-2019 09:26 AM
Habis ka.. Nanti BBNU twitter kalut join forum

Ahhh semak la dorang...tak pasal2 nanti acik2 forum kena hangkut ngan black maria.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:51 AM | Show all posts
aku tak rasa dia jadi silent reader dengan nickname azmee tu.. tapi mungkin masih aktif berforum dengan guna nickname lain.. ampun tuanku.. hamba suka fashion baju kurung tuanku
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ahlisihircute at 14-9-2019 09:54 AM

Kecaman dari kak Oren la paling lagend....sound direct je Kat Rpa......siap cite perangai hubby Rpa lagi Masa memuda...rindu kak Oren...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 14-9-2019 09:48 AM
Ahhh semak la dorang...tak pasal2 nanti acik2 forum kena hangkut ngan black maria.

Kannn... Dah la bimbo budak2 sana.. Karang kita sembang apa pun meroyan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:52 AM | Show all posts
sarah82 replied at 14-9-2019 01:26 AM
Habis ka.. Nanti BBNU twitter kalut join forum

biar bdk2 ni kena bedil ngn cable..silap hribulan abg lava ko msuk balik mmg kena cyberbully la....si fother tu pn da btambah bongok..famous sbb bongok pn dia bangga...aurora tu kerana graviti kata dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2019 09:53 AM | Show all posts
aku x pnah kutuk..yg kutuk tu kapir2 bongok
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 14-9-2019 09:52 AM
biar bdk2 ni kena bedil ngn cable..silap hribulan abg lava ko msuk balik mmg kena cyberbully la... ...

Aku gaduh dgn laba pun.. Dia x maki mama aku..Bagus dia.. Cuma suruh dia jgn menyondol membabi buta
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Popular la kowang yg mana2 membawang RPA secara berjemaah...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 09:54 AM | Show all posts
rasa nya RPA masih berforum.. tak kan lah SR jek sbb ada jugek thread yg ada RA..
paling kurang pun guna ID PA dia...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 07:43 PM GMT+8 , Processed in 0.118019 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list