Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
5405
View
78
Reply

Tak Tertanggung Rindu, Intan Najuwa Benci Berjauhan Dengan Tunang

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-9-2019 05:58 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG




Siapa tak rindu dengan tunang sendiri kan? Intan Najuwa pun sama.


Di Instagram, dia meluahkan rasa rindu yang teramat sangat pada Razrul Anwar Rusli kerana berasda jauh di sisinya.


Intan berkata, dia menjalani penggambaran di Langkawi dan disebabkan itulah tak dapat jumpa.




  


"Merindui tunangku. Tolong jadi baik semasa ketiadaan saya.Bencinya bila berjauhan dengan awak.

"Tapi saya faham kita kena kerja keras untuk capai matlamat hidup. Sentiasa mencintaimu!" tulisnya di Instagram.




  



Di ruangan komen, para peminat masing-masing mendoakan pasangan yang sama cantik sama padan ini supaya sentiasa berbahagia.


Ada juga yang sedih tengok Intan terpaksa berjauhan dengan yang tercinta.




  



Tabahlah ya Intan menghadapi saat-saat sukar begini.


Dah habis shooting nanti luanglah masa bersama-sama okay? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ouh sedihnya. Laki ko tak dak tepon ka?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
rindu nak terjelir dalam lembugini
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg every ig post kena bukak thread kah? Ajojo.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Selain ruhainis dicop sebagai bohsia dok tayang pakwe, minah ni sekor lagi yg berederet cerita pasal pakwe. Meluat!
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ruhainies part 2..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
New comer.... Hiburan tika cuti pnjang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni boleh bergabung dgn ruhainies dan pakwe masing2, meletop kebabom berlawan2 sapa paling kaya dan romantik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Setelah aku ulang tgk gambar bertunang depa.. Aku rasa muka depa berdua ada iras2...maaf laa mungkin mata aku kero
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemuts versi 2 ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ambik gambar jelir2 lidah cantik sangat ke? Org tua kata kalau selalu jelir lidah fefek yg kat bawah tu sama mulut tgh jelir lidah
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:42 PM | Show all posts
pertandingan boipren sape paling sweet hebat lomantik dan kaya...bf ruhainies vs tunang intan

tgk2 kang tunang intan dtg jenguk naik heli. eh
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlawan2 ngn ruhainies kemut ye dia ni.. huhu.. x abis2 cite pasal tok laki..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Beza artis korea. Kalau bcinta selagi booeh taknk org tahu
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ruhainih 2.0
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk la sape buka story tu..

bg iols, kisah si kemut lg menarik dr intan ni.
sbb nampak mcm bf kemut ikut je si kemut hadir award sana sini (based on dress up si kemut kt ig).

tunang intan ni, nmpk serius bebenar.. nmpk cam intan yg lebih sayang tunang dia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kevavian sumatra apakah ini...bnda ni pun boleh jd nk ada thread psal dia ni...kemurs no 2...kjp2 psal bf...bosan ngan kau ni dik
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau dan ruhainies boleh buat persatuan dik..

Persatuan artis lembam takde bakat yg mampu nya mengorat lelaki kaya je..

By the way muka tunang ko ada iras arwah suami hanni borhan tu la. Dengan bentuk badan pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun tak kenal minah ni saper
Nasibnyer lebih baik ler dr ruhanis..... at least kehulu kehilir menayang lelaki...deyols dah bertunang. Lelaki itew da g meminang dan berniat nak memperisterikan intan. Si ruhanis...kehulu kehilir siap bawa makpak tapi xder aper2 ikatan pun kesian juger
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb dia muda kan..jd manja lah..tunang dia mesti syg sgt.org dewasa kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103843s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list