Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4112
View
51
Reply

Tengah Sedap Tidur, Rakan Sel Paksa Buat Seks

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Post time 13-9-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal ko tak terajang totey dia sis
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 13-9-2019 04:49 PM
Risaunya kurexxxxx{:give

Bukan kurex lagi suka ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
misuke replied at 13-9-2019 04:16 PM
kalo jerit mintak tolong xde org dengar ke. bukan ada polis guard ke

Lg teruk kena bantai nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngeri kan bila dah duduk di dunia yang memang betul2 jumpa 'binatang' ni..tetibah kau plak jadi mangsa..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 13-9-2019 05:56 PM
Bukan kurex lagi suka ke?

Klu hensem kurex relakan je...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 09:13 PM | Show all posts
entah berapa banduan dah
jadi mangsanya..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
missDollie replied at 13-9-2019 06:12 PM
Ngeri kan bila dah duduk di dunia yang memang betul2 jumpa 'binatang' ni..tetibah kau plak jadi mang ...

Bontot sis vokuru hampir semburit tp cancel sebab bontot kuali
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini ke punca orang cakap kalau sabun jatuh jangan kutip?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 13-9-2019 02:24 PM
Bontot sis vokuru hampir semburit tp cancel sebab bontot kuali

Hitam kan menawan sis..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 01:56 PM | Show all posts
Miss.H replied at 14-9-2019 11:15 AM
Ini ke punca orang cakap kalau sabun jatuh jangan kutip?

sabun jatuh jangan kutip tu filem juvana. dekat asrama penuh pun ada kes liwat. bukan dalam penjara je. mangsa semua jenis sotong . kaka dulu asrama penuh tahu je kenakalan budak2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 01:26 PM | Show all posts
niena90 replied at 13-9-2019 08:12 AM
Mlang btol dpt rakan sel spesis gay

tak semestinya gay sis.. deyoll ni sebab dah lama tak bersenggama, pantang nampak apa yang ada depan mata..
what say u @Kurex ?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 15-9-2019 01:26 PM
tak semestinya gay sis.. deyoll ni sebab dah lama tak bersenggama, pantang nampak apa yang ada dep ...

Ye.. Sedangkan yg straight pun look around layan gay, apa la sangat kalau dah satu sel kan.. Melainkan macam kak rizman, kawen utk coverina
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 15-9-2019 01:26 PM
tak semestinya gay sis.. deyoll ni sebab dah lama tak bersenggama, pantang nampak apa yang ada dep ...

Boleh ekk tanpa rasa cinta tetiba dtg rasa horny tu. Pelik btol haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
niena90 replied at 13-9-2019 04:12 PM
Mlang btol dpt rakan sel spesis gay

Kdg bkn gay pun..tp dah lama sgt...asalkn boleh lepas
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 13-9-2019 08:45 AM
byk plk yg tanya bila terjadi mcm ni kenapa tak jerit
itu la panic attack, terjadi diluar dugaan
b ...

Good info... tq for sharing.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
niena90 replied at 15-9-2019 03:10 PM
Boleh ekk tanpa rasa cinta tetiba dtg rasa horny tu. Pelik btol haha

lelaki ni otak yang sebenar nya kat kote, apa yang peliknya..mungkin ko tak paham dunia lelaki ni sebenarnya..kote dia ok, baru otak diorang boleh centre..boleh jalan dan IQ tinggi..kote dia tak ok, tu yang ada haruan makan anak..lelaki yang berjaya, mesti ada pompuan yang kuat disebalik mereka..tapi sorang tu gay boleh jadi menteri..ini kes terpencil kih kih kih..lelaki yang gagal, banyak di penjara2..gagal pakai otak..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 06:29 PM | Show all posts
yuki812 replied at 13-9-2019 05:07 PM
dalam penjara pon x selamat rupanya..
alahai..

apa yang selamat dalam penjara dekkkkk, situ lah tempat setan makan tanggung berak cangkung
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:19 AM | Show all posts
niena90 replied at 15-9-2019 03:10 PM
Boleh ekk tanpa rasa cinta tetiba dtg rasa horny tu. Pelik btol haha

ermm ngesek x perlu rasa chenta dik...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 10:23 AM | Show all posts
bkn kat penjara je......kat sekolah tahfiz pun ramai gay....gay skrang ada dimana2 kekekekeke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095984s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list