Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7538
View
209
Reply

back to back berKonsert : SAH penyanyi bernombor sakan all out 2019!!!, Konsert seterusnya November ini, #karyaagungPakNgah

[Copy link]

Author: qqOfficial       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-9-2019 03:52 PM | Show all posts |Read mode
Edited by qqOfficial at 12-9-2019 03:54 PM

  


ayoo... nampaknya makin sakit hati la haterz terulung bonda ratu penyanyi bernombor bila sheols semakin galak berkonsert utk 2019 !!!,

kali ni, november nanti, satu lagi konsert akan diadakan di IB yg menyaksikan kali ni konsert bertemakan irama tradisional yang mengangkat #karyaagungPakNgah...


chuols....pemenat2 TokT.....Dah bersediakah konsert yg selanjutnya ini ......ayuh kita mulakan....,, Bagaikan.....Bagaikan....Bagaikan...,

p/s :

14/9 - minikonsert CT x shopee
bulan 10 - konsert di Aussie
bulan 11 - konsert di IB #karyaagungPakNgah
bulan 1 @ 2 - AJL34......tiberhhhhh .....
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:15 PM | Show all posts
bosan..same old shit
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mek iti peknen lgi ke? Sbb nampak ada 1 pic kt ig ctzoners, pewot mek iti mcm buncit and siap ada #whoknowsknows ke apa tah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:58 PM | Show all posts

tu ler pasal.... camtu jer la konsert dia...
da tahu da joget camna... lagu apa...
berdiri tegak ditengah2...
mmmm.....

nextt...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:05 PM | Show all posts
dulu minat, sekarang tak lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmgkin boleh tgk klu tradisional ni best ckit tp suara dia dah out lah pulak. Kasar sgt bunyi nya
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:21 PM | Show all posts
ni ke Konsert Lentera Timur 2 tu? oh anticipated sbb meols mmg dh lama tunggu sheols bawa lagu2 Irama Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:21 PM | Show all posts
laksmanabentan replied at 12-9-2019 04:58 PM
tu ler pasal.... camtu jer la konsert dia...
da tahu da joget camna... lagu apa...
berdiri tegak ...

Jangan pergi sis.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:47 PM | Show all posts
Wajib pergi

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang ni iols looking forward nak tengok sebab irama malaysia..masa dgr tok ti nyanyi Badarsila masa On Tour pon iols rasa semangat sbb lagu tradisional ni lain semangat  nya.

Kalo shopee dgn adelaide tu, sori..iols pon x pegi.

Haterz kompem membara je tgk tok ti satu persatu konsert klua. Siap ada kata same old shit la,  dulu minat skrg tak lah, ada tok ti kesah?? Yg penting ada penaja, konsert jalan. Nk tunggu konsert penyanyi tak bernombor, smpai kucing bertanduk lah kekdahnya menunggu.

Mari kita mulakan! Bagaikan..bagaikan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
yg ni iols cam anticipated sikit nak pegi.. sbb irama malaysia.. so far tokti je yg still perjuangkan irama ni selain kak ani.. tp kak ani sendu sgt so harap tokti je la skrg ni..

nak harapkan bbnu skrg? lagu cintan cintun je la mampoo.. nak harap kak mitch? nama pun dah donat kau rasa.. (kak mitch gak kene )
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
owh btw AJL whaaattttt???
NOT MY LEVEEELLLLL!!! bak kata diva azwana avazzz..
#awardTERSANGKAKnegara #whyBOTHER3x
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara Tok Sri Siti dah tak semerdu dulu. Tengok hiburan minggu ini kat astro ria tu memang rasa kecewa sebab tak sedap semua lagu yang dia nyanyi. Ada sekali tu dengar dia nyanyi lagu Wings, masyaallah buruk gile la. Awie ada masa tu mungkin menyumpah dalam hati Tok Sri rosakkan lagu dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:41 PM | Show all posts
meols tazabar yach nak pegi yang penting lagu wajib cindai mesti ada khuenss...yiiihhhhh mohon start jual tix awal bulan okt yach...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:50 PM | Show all posts
Kumpul duit....jgn mhl sgt...dah 2 konsert aku pigi ni tokti...klau jd bln 11 ni lg
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:56 PM | Show all posts
iols missed concert irama tradisional tu ari..so this time iols nak g tngok..

best okay siti nyanyi lagu tradisional
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:56 PM | Show all posts
hyie replied at 12-9-2019 10:41 AM
meols tazabar yach nak pegi  yang penting lagu wajib cindai mesti ada khuenss...yiiihhhhh  ...

tapi kalau cindai yang dah remix macam RAH (hamir semua concert lepas tu guna arrangement sama).. x sedap nok..

suke zapin2 dedulu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:52 PM | Show all posts
sayang_mulut replied at 12-9-2019 06:56 PM
tapi kalau cindai yang dah remix macam RAH (hamir semua concert lepas tu guna arrangement sama)..  ...

konsep jimat duit sangat kan nyeh..ala2 recycle gitu. So far cindai versi tersedap adalah masa konser yonder. Lelain kowser meols nak dengar yach
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala teringin nak pegi...tiber
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2019 08:32 PM | Show all posts
Edited by qqOfficial at 12-9-2019 08:34 PM

apakahhh tokT bakalan mengundang penyanyi lain sprt syazliana (bahaduri, joget langkah delapan), natasya (zapin bahari), zubaidah badron (candak, nazam berkasih), zehra zambri (semalakama), iyeth bustami (laksamana raja di laut), wany booster (ewah ewah)...tok jemal (samrah mentari)

dan apakah tokT bakalan nyanyi lagu2 raya sesuci lebaran, nazam lebaran, lagu2 patriotik keranamu malaysia, jalur gemilang ...

agak2 tokT jemput tak kak ani utk berduet hati kama, dondang dendang (dalam album seri balas) thyeols berduet kan lagu ni .... dan kak ani perform lagu2 ciptaan arwah juaa... sementelah konsert tour kak ani kan senduuu dan macam tak laku jahhh....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101074s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list