Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2472
View
33
Reply

Korang Memang Nak Orang Terjun Gaung Ke? Patutlah RPA Pun Tutup Twitter - Alyah

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-9-2019 03:30 PM | Show all posts |Read mode
Menjadi seorang selebriti memang memenatkan. Setiap tindak-tanduk mendapat kritikan, Serba-serbi tak kena!




Kredit foto: IG




Terbaru, penyanyi Datin Alyah berasa terkilan apabila segelintir pihak seolah-olah dengki dengannya.


Dalam kemas kini terbaru di Instagramnya, Alyah memuat naik gambar bersama keluarga suaminya, Datuk Ramli MS.




Kredit foto: IG




Bagaimanapun, rata-rata komen ditinggalkan warganet mengundang rasa sedih Alyah.





Kredit foto: IG




Alyah kemudian meluahkan rasa sakit hatinya itu di Insta Story.

"Agaknya korang memang nak tengok orang terjun gaung ke apa?

"atutlah (Permaisuri) Agong pun tutup akaun (Twitter)," luahnya.




Kredit foto: IG




Patut ke tak patut Alyah melenting? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahhaha.. itu tanda dia masih ada peminat.. kalau xda peminat, org x komen pun..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:36 PM | Show all posts
sng je kalo nama nak kekal relevant dlm forum ni.. komen sikit psl isu2 semasa yg hangat then tadaaa... one benang for you!
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:05 PM | Show all posts
kau tu retis... semua benda dekat socmed memangla orang menyibuk...
kalau takleh hadap benda gini baik private kan or tutup komen jah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:09 PM | Show all posts
cer letak gambar tok ram suap nasi kandar dlm kereta plak..tgk apa kata pemenat...hihi
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:14 PM | Show all posts
kucingitam replied at 12-9-2019 08:09 AM
cer letak gambar tok ram suap nasi kandar dlm kereta plak..tgk apa kata pemenat...hihi

aku kdng2 kompiuz ko ngn forummer pengecatbintang...x taju npe..ko ngn dia skandal ke cane erk?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:16 PM | Show all posts
Cable replied at 12-9-2019 04:14 PM
aku kdng2 kompiuz ko ngn forummer pengecatbintang...x taju npe..ko ngn dia skandal ke cane erk?

hahahah...tiada kena mengena dengan yang idup mahupun yang mati..

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow tin yah, sape yg pakai seluar pendek kanan sekali??
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Alyah penah post pic dgn anak2 tiri tak
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:10 PM | Show all posts
have confident on yourself lah makcik.  tak payah layan acik2 bawang ......




Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:17 PM | Show all posts
Dah nama pun public figure, sampai celah bedah ko pun netizen akan bawangkan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya suka MV lagu Meluruh tu

Hasil kerja Ghaz abu bakar selalu cantik2, suka sgt
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya amporn.nets tulis gitu je pon terus melenting meroyan karang story..ko dah kenapa yahh..patutla rms bolayaan aje.hahhahh
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dumb bitch.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang ramai yang bodoh dalam forum. Elok pun kena tulah lepas membawang. Sendiri mau ingat lah ya

Kepada Tuanku RPA janganlah tuanku tarik diri walaupun sekali selepas ini. Gulaikan cukup2 geng haterz dan penyamar yang membenci tuanku. Ada masa menjadi baik, dan ada masa menjadi raja
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 12-9-2019 03:36 PM
sng je kalo nama nak kekal relevant dlm forum ni.. komen sikit psl isu2 semasa yg hangat then tadaaa ...

Nais. Ramai sikit mangsa tulah I

Barulah eksperimen tulah tu dipercayai dengan gerunnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau takot dilambung ombak... jangan berumah ditepi pantaii
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak netizen jawab..

Abis korang retis2 ni nak hadap komen puji pujian je ke 24 jam?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
aku pon pernah shut down twiter fb ig semua
penat oii kena stalk hari2 ...

aman la kejap 6 bulan off pastu i bukak balik pon x post apa2 ,,, gmbr pon tinggal yg view jer .. yg ada famili and muka i semua i private
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut ko buat dek je tin oiiii... Diorg tu komen bukan apa.. Kang screenshot bg kat member woiiii retis reply komen aku woiii... Ko hader.. Ha camtuhhh
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112635s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list