Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13189
View
127
Reply

Anak Teruna Sheila Rusly Bercinta Dengan Chacha Maembong?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-9-2019 03:00 PM | Show all posts |Read mode
Dah besar anak teruna Sheila Rusly dan Jinggo. Dah boleh kahwin!


Sebelum ini Uzair pernah dikaitkan dengan adik pelakon Fasha Sandha iaitu Elisya Sandha.


Tapi, baru-baru ini ramai pula terkejut bila dia memuat naik gambar bersama adik Emma Maembong, Cacha Maembong.




Foto: IG




Bukan main rapat, dah macam nak berpeluk.


Yang menariknya, Jinggo pun meninggalkan komen "Saper tu..."


Tak ketinggalan, beberapa artis seperti Azar Azmi, Johan dan Ozlynn, Naim Daniel dan Zarul Umbrella pun ada komen mengusik.




  



Bila tengok betul-betul pada gambar, macam ada yang tak kena. Macam disunting. Perasan tak?


Bagaimanapun, persoalan yang lebih penting sekarang adakah ada sesuatu atau apa-apa hubungan istimewa di antara Chacha dan Uzair.




  



  



Bakal menantu ke ni? Apa kata Sis Sheila Rusly? Restu ke tidak? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa gaydar aku berdenting ni??? Sambil ada kilat dekat background..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:18 PM | Show all posts
xpayah laa cyst amik anak kembong ni jd menantu cyst...dah wape kali kena celup dek banyak jantan dah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:18 PM | Show all posts
busuk nya muka anak shila rusly
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:19 PM | Show all posts
Minah ni sama jenis jer dengan kakak dia, touch & go.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:20 PM | Show all posts
xpayah la sis...tah2 si kembong ni tak kenal pun ikan kembong...cane nak masuk dapur masak dgn sis
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:21 PM | Show all posts
cyst selalu puji anak dia hensem walopon nampak busuk
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik nya laki tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:25 PM | Show all posts
sepadan kot? yang lelaki dressing mcm samseng pakai rantai segala
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 12-9-2019 03:04 PM
Kenapa gaydar aku berdenting ni??? Sambil ada kilat dekat background..

X nak semoga ke? U kan gay jugekkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Restu ke sistur nanti?

Tapi memang nampak edit kan gambar tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:32 PM | Show all posts
sigur/ros replied at 12-9-2019 03:25 PM
sepadan kot? yang lelaki dressing mcm samseng pakai rantai segala

hey u jgn ckp mcm tu tau... nti cyst shila marah... anak dia solat x tinggal hokey walaupun slalu peluk2 pompuan hehehehehe

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
nanie replied at 12-9-2019 03:21 PM
cyst selalu puji anak dia hensem walopon nampak busuk

Besa la tuh zisss
Mak mana nak ckp anak dia buruk
Si kinah ting tong yg sewel tu pun kakak heshe jek yg kata kinah sejak kecik muka huduh buruk segala sudut. Mak deyols jah yg aman2 layan heshe bagai puteri
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:34 PM | Show all posts
bakalan nyawa sis.. in the making.. tibberrrr
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:35 PM | Show all posts
hmmm.. Kita tggu apa kata cyst nnt
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 12-9-2019 03:25 PM
X nak semoga ke? U kan gay jugekkk

Tak minat.. Tapi apa salahnya kalau cuma lepaskan ngantuk atas lengan dia.. Orang memberi, kita terima dgn hati terbuka
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:38 PM | Show all posts
kakyungpilah85 replied at 12-9-2019 03:18 PM
xpayah laa cyst amik anak kembong ni jd menantu cyst...dah wape kali kena celup dek banyak jantan da ...

bf cina yg keja di club mlm dah xda ke ?

kemain dah rupa laki bini melekat x hengat
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:38 PM | Show all posts
sweetgirl replied at 12-9-2019 03:32 PM
hey u jgn ckp mcm tu tau... nti cyst shila marah... anak dia solat x tinggal hokey walaupun slalu  ...

yeke chuolsssss... kalau gituuhhh iols nak ucap ALHAMDULILLAH versi ketuk-ketuk ramadan... tk sangka cyst sejenis suka memuji anak di sosial media yerrr..
*tangan ke bahu mata ke atas*

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:39 PM | Show all posts
ank cyst muka cyst angatttt
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:40 PM | Show all posts
Patut la janna tknk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.124252s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list