Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4971
View
84
Reply

Betul ke ni pocong?

[Copy link]

Author: orgsepang    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-9-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Video telah dikongsi dalam whatsapp tapi akak tak pandai tepek jadi akak ss je. Gempar disatu kampung orang jumpa pocong. Katanya kepunyaan pekerja indonesia yang dah balik sana tapi ditinggal pocong tu.
Screenshot_2019-09-12-12-22-04.png
Screenshot_2019-09-12-12-22-09.png
Screenshot_2019-09-12-12-22-25.png
Screenshot_2019-09-12-12-22-27.png
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:49 PM | Show all posts
kalau betul pn ok la.. sebagai rekod, pocong tak pernah bunuh orang.. manusia lagi jahat
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak mcm perempuan pakai telekung
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Melantun lantun
Takut nya iols kalauntengok memalam
Sebab iols penah mimpi nampak puchong mai kat iols jenguk iols masa tido
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 01:43 PM | Show all posts
Kepunyaan bermaksud ada yang bela la.. tapi bela pocong buat apa biasa orang bela hantu raya, toyol.. apa kah bela pocong malam2 dia buat sexy dancing sambil bukak kain selai2 kah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 01:54 PM | Show all posts
buragazz replied at 12-9-2019 01:43 PM
Kepunyaan bermaksud ada yang bela la.. tapi bela pocong buat apa biasa orang bela hantu raya, toyol. ...

hihi...ini kelako...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 02:03 PM | Show all posts
iwansa replied at 12-9-2019 12:49 PM
kalau betul pn ok la.. sebagai rekod, pocong tak pernah bunuh orang.. manusia lagi jahat

sebab pocong tak culas bayar ptptn kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 02:17 PM | Show all posts
stakat gmbr kdg bole jd 10versi cerita yg berlainan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 02:23 PM | Show all posts
base on pengalaman 2,3 kali perjumpaan aku dgn pocong memang sama......wallahualam
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 02:54 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 12-9-2019 02:03 PM
sebab pocong tak culas bayar ptptn kan?

tak juga.. sbb pocong x pnh minta tlng buka ikatan dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:06 PM | Show all posts
kalau kat sabah pocong di panggil balan2. cuma kat sabah pocong nya pakai tudung bawal
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:42 PM | Show all posts
okay..seram lah jugak sikit2...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:48 PM | Show all posts
sbnrnya btol2 wujud ke pocong ni? or sekadar mitos je?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:53 PM | Show all posts
Last time kat kampung Hakak pun ada pocong.. Mak siap pesan jangan balik kampung masa tu.. sebab ramai juga orang kampung yang nampak. Cuma mostly orang nampak dia kat area rumah dia je macam kat parking kereta, depan rumah..

Dipendekkan citer orang kampung p panggil ostad.. tak lama dah tak muncul dah.

Fikir2 macam tahyul je.. tapi tak tau lah. Pocong tu budak remaja baru meninggal accident motor.

Tak tau lah percaya ke tak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:54 PM | Show all posts
mizruncing replied at 12-9-2019 03:48 PM
sbnrnya btol2 wujud ke pocong ni? or sekadar mitos je?

Tak berani nak cakap! Nak cakap takde.. takut Allah buka kan hijab plk. Huhuhu..

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
tinggi jugak pocong tu melompat ek..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya ye, tapi yg aku nampak tu pocong betina, muka pucat kedut.... Tak cantik
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:58 PM | Show all posts
Uiii seram klu jumpa mau pengsan
Nampak terapung je tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rayray28 at 12-9-2019 05:04 PM
mizruncing replied at 12-9-2019 03:48 PM
sbnrnya btol2 wujud ke pocong ni? or sekadar mitos je?


Ntahlaa..tp pengalaman akak ipar waktu balik kampung kan tido lambak ramai2 kt ruang tamu...dia terjaga malam tu nk kalih badan tgk tegak dia berdiri betul2 kt atas kepala MIL rupa mmg cm dlm vid tu terus dia pejam mata x bukak2 smpi pagi kecoh laa satu rumah..iols berapa lama balik kg if terjaga malam nk pusing badan ke mmg x bukak mata..seramm woo
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:15 PM | Show all posts
rayray28 replied at 12-9-2019 05:03 PM
Ntahlaa..tp pengalaman akak ipar waktu balik kampung kan tido lambak ramai2 kt ruang tamu...dia  ...

tu laa dgr jgk cerita mcm tu. tp tak sure sejauh mana. tkot sekadar mitos hassanah plak tak percaya kang takot tiber ade depan mata plak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112276s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list