Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15574
View
286
Reply

Tak Nak Masuk Kedai Sebab Selekeh, Kekasih Ruhaines Sanggup SuapNasi Kandar Dalam Ferrari

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-9-2019 11:37 AM | Show all posts |Read mode
Foto: IG




Untungnya jadi Ruhainies. Kalau sebut tentang aktres ni, dah tentulah cerita tentang kekasihnya saja.


Jarang pula kita dengar tentang perkembangan kariernya. Tak kisahlah, yang penting Ruhainies memang seorang yang bertuah.




  



Buktinya? Kali ini kekasihnya Mr E sanggup bawa sepinggan nasi kandar dalam Ferrari semata-mata nak suap Ruhainies.


Menurut status di Twitter, Ruhainies tak nak makan di kedai sebab selekeh.




Foto: Twitter




Tak sangka pula Mr E bawa pinggan masuk dalam kereta.


"Macam manalah I tak sayang dengan dia?" tulisnya.




  



Di ruangan komen, ramai dah nak termuntah! Geli sebab terlampau menunjuk-nunjuk.


Ramai juga yang kata kalau nak bermanja, tak payahlah nak beritahu satu dunia.


Tak berdiam diri, Ruhainies ada juga membalas komen-komen pengguna Twitter.










Biarlah dia, tak payahlah nak kecam. Daripada mengutuk, ada baiknya kita usaha cari kekasih macam Mr E juga. Mana tahu boleh jumpa, tak begitu? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
aduiiii.. please stop all this bullshitt
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:47 AM | Show all posts
dh boleh merged thread si kemut nih, semua psl pakwe manjang, takde satu psl ko yg bagus dlm industri selain acah2 nk jd nora danish~
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:48 AM | Show all posts
what's so great about it??
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:50 AM | Show all posts
ya ampun..taksubnye ngan pakwe lamborghini..lawan2 ngan intan najuwa ke ape ni...kalau berjodohan ai doakan la x jd mcm nenas dan meknab..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la, yg pompuan selekeh, yg lelaki pengotor. Kecal2 nasi mkn dlm keta. Uwekkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:51 AM | Show all posts
wtf la media zaman skang nih
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:51 AM | Show all posts
takpe..takpe..kita tgk je sampai dia kawin beranak pinak caner..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:52 AM | Show all posts
nowa bagi 5 bintangggggg!
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:52 AM | Show all posts
boleh tak  everytime dia tweet tu, netizen buat pekak je.. just ignore, dont respond.. dia ni mcm bangga sgt konon bf dia lah yg terbaik.. jaga2 cik salmah, anytime semua tu boleh berubah ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Koserrnya la...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
ni lagi seekor bodoh tolol.. semoga kau tak terjun laut la kalau bercerai nnt.. eh silap heshe belum kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:56 AM | Show all posts
kemut kemut .... ko mesti suap kan dia apam kan... sebab tu mat tu sanggup buat apa saja
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:57 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:58 AM | Show all posts
seblum kawin boleh laaa...
tengok da kahwin nanti
da beranak nanti
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh agak dh kompom CS ni akan bukan thread camni
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:02 PM | Show all posts
yg ni pun ko nak carita kat orang
musykil aku, biasanya awek nak jumpa bopren mesti nak pakai elok2.
kalau dah selekeh tu hang buat pa cik kak oi sebelum tu?
dah tau nak kluar berdating takkan hang pakai baju tidoq ja cik kak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:03 PM | Show all posts
smlm thread bf, rini bf lg, ak rasa today ad 2 artikel bf die
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
'Kalau sebut tentang aktres ni, dah tentulah cerita tentang kekasihnya saja.

Jarang pula kita dengar tentang perkembangan kariernya'

Ironi nya dlm sebulan mesti ada thread pasal si kemut ni. X boleh ke stop update kt porem ni.. Tunggu dia nk kawen nt baru update.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Mari kita screneshot ramai2..utk digunakan bila boipren dia dicaras nti..konpom x jd kawin ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104142s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list