Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6508
View
86
Reply

Golden Memories Asia, Shiela Majid Dikutuk Peminat Indonesia Tak Layak Jadi Juri

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-9-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 12-9-2019 11:21 AM
Dari dulu aku dengar suara SM ni biasa2 saja.. Xdela wow atau meremang segala bulu kalo dia nyanyi.. ...

Dimaafkan.. Kekeke.. Sprti komen dr ig tu yg komen sebegitu byk anak sekolahan x tau legend SM gimana dulu2.. Meols yg membesar jd anak remaja zmn Tok Sheila tgh mendonia.. Mmg agak obses dgn sheols yach.. Hehe.. Diakui dr segi sore mmg kalah lah tok shiela tp dr segi auranya tu, showmanship nya tu aruah tok pit put pon bg puji2an mmg mantop sepjg zaman gituhh..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Indon dr dulu suka sheila majid ni. Antara artis malaysia yg dipuja. Mungkin sbb kat indon susah nak cari suara sengau..suara x sedap mcm ni kut. Itu yg dorang rasa unik. Tp bagi aku dr zaman dulu lagi aku x faham part mana sedapnya suara sheila majid ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 08:44 AM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 12-9-2019 11:21 AM
Dari dulu aku dengar suara SM ni biasa2 saja.. Xdela wow atau meremang segala bulu kalo dia nyanyi.. ...

sama lah kita sis..sedap kalau didengar kalau menyanyi kat lounge hotel je..habis la mak kena hencap dgn pemenat dato sela majid
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 08:32 AM | Show all posts
pencintaABC replied at 12-9-2019 11:18 AM
Lawan golden memories n dangdut academy je la yindo blh menang lawan kita. Kalu bola kampret

miss Universe Miss World jangan lupa dan lumba lari 100m. jangan la dabik dada sangat, orang Malaysia takde la sekampung ni kan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 18-9-2019 08:32 AM
miss Universe Miss World jangan lupa dan lumba lari 100m. jangan la dabik dada sangat, orang Malay ...

Jangan lupa silat bila Sukan Asia Indonesia jadi tuan rumah, pertama kali berbelas emas mereka dapat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 02:27 PM | Show all posts
munchkin replied at 14-9-2019 10:26 PM
To me she is overrated. Pada orang lain lantaklah kalau nak memuja pun.

Ive listened to her  ...

iols setuju... dia punya personality n branding tu yg org suka.. dari segi nyanyian biasa-biasa je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 18-9-2019 03:46 PM
freyayong replied at 18-9-2019 02:27 PM
iols setuju... dia punya personality n branding tu yg org suka.. dari segi nyanyian biasa-biasa je ...


Ya imej, personality, good showmanship, facial expression, interaction with audience. Dia berjaya di situ.

Boleh tengok video sini. Nyanyian dan suara tak seberapa.

https://www.muzikdinle.com.tr/sheila-majid/you-should-know-by-now-dinle

Why people relate kepada legend. Sebab dia namakan konsert tu based on her song lagenda and nama konsert lagenda (legend).

Thats why dia berjaya create branding.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081126s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list