Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3399
View
146
Reply

[Tempatan] Siti Kasim : kita boleh hasilkan Tuhan melalui getaran

[Copy link]

Author: ikankeringmurah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-9-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
ok, so confirm la Siti Kasim ni memang penyembah tokong buatan sendiri

Siti Kasim : kita boleh hasilkan Tuhan melalui getaran
https://www.mynewshub.tv/utama-sensasi/melalui-getaran-kita-hasilkan-tuhan-siti-kasim/
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak hasilkan melalui getaran lemak-lemak dia ke acane?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
lobai @Ah_Kwan boleh explain beliau expert topic conciouness to a higher vibration......0.1 bit beep beep beep.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:51 AM | Show all posts
Dwdrum replied at 11-9-2019 04:49 PM
lobai @Ah_Kwan boleh explain beliau expert topic conciouness to a higher vibration......0.1 bit beep ...

td cite sal hymen binatang...skang cari ah kwan lak...kalo dah lonely celibacy tu ngaku je la lilitu bongok...dak2 operator kampungchat ban ko cina bongok?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 11-9-2019 09:01 AM

i ingat kah ada yang berilmiah .....rupa nya kaki sekodeng hymen binatang sentap

kampungchat ?.......bunyi pprt macam hang juga ....

hai.....hello nigga .....

https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1173417&mobile=2



Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:45 AM | Show all posts
sendiri hasilkan sendiri sembah?
cacat
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
akibat tak de budaye  sendiri ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 08:51 AM | Show all posts
Paste la artikel penuh kot ye pun.
Ni takat bagi link.
Haish
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 09:10 AM | Show all posts
Dah lama lah TT berita ni, tahun 2017............ Aku tengah tunggu bila dia nak berdebat dgn Firdaus Wong......... Dia peguam mesti ada hujah yg kuat kan...............
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 09:19 AM | Show all posts
tengah high ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
hoztu replied at 11-9-2019 11:50 PM
akibat tak de budaye  sendiri ni

PancaSIAL indogneSIAL garuduburku...

Indon jongos sampah sial lahanat bangsat keparat tolol goblok anjing kurap ummah gagal total keturunan babu pelacur henjutan Belanda...

Kehkehkeh...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 09:50 AM | Show all posts
sehirkedi replied at 12-9-2019 12:28 AM
Dia nak hasilkan melalui getaran lemak-lemak dia ke acane?

hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 10:20 AM | Show all posts
Dwdrum replied at 12-9-2019 12:49 AM
lobai @Ah_Kwan boleh explain beliau expert topic conciouness to a higher vibration......0.1 bit beep ...

keh keh keh

ek eleh etis ni.. wa tiada terbabit dalam ini wayang gambar ya....



keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:55 AM | Show all posts
getaran apa???...bodoh siti kasim ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:02 PM | Show all posts
Ni Siti Kassim Loya tu ker atau Siti Kassim lain.. Klu si Loya tu.. mati2 aku ingat dia bijak..  mungkin maksud dia geseran apam dia yang membentuk getaran lalu pak lobai2 erus terpana.. tu yang dia anggap dia tuhan kot..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah_Kwan replied at 11-9-2019 06:20 PM
keh keh keh

ek eleh etis ni.. wa tiada terbabit dalam ini wayang gambar ya....

malu pula lobai ...kan hujah 0.1 bit beep beep beep ....paling bijak lobai hujah di forum so far ..... bila lagi mahu polish bakal dalam equation boleh ber mula dari diatomic molecule ....@Cable ada untuk back up dan jadi tukang sorak walaupun act bijak ...reality nya doctor dan scientist pun beliau tidak tahu beza
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 12-9-2019 07:45 AM
sendiri hasilkan sendiri sembah?
cacat

puak2 PH camtu la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Betara_Indera replied at 12-9-2019 09:19 AM
tengah high ke ni?

mesti lepas tunggang San Miguel byk sgt.. lalok dh
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:19 PM | Show all posts
Simunggu replied at 12-9-2019 11:55 AM
getaran apa???...bodoh siti kasim ni

Getaran dan denyutan bijik kerang dia laaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:23 PM | Show all posts
Dwdrum replied at 12-9-2019 06:49 PM
malu pula lobai ...kan hujah 0.1 bit beep beep beep ....paling bijak lobai hujah di forum so far . ...

reality nya doctor dan scientist pun beliau tidak tahu beza


Ko pong apa kurengg, Latitude dgn Altitude pong ko tak tau beza. .


Lagi mau auta dgn aku pasei celestial observation.



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.552566s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list