Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
1136
View
58
Reply

Masalah Pengguna Handphone nak buka Page ke Page baru

[Copy link]

Author: kucingTomey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-9-2019 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 11-9-2019 11:38 PM
Alami Suasana Romantik di Turki dengan Pakej Harga Terendah!!

Hahahahaha.... Ini mmg iklan selalu keluar kat henset... Tanam mcm reply bebenang.


Tgh sedih baca pasal eksiden ke.. tetiba Ada 'reply' ceriakan Hari dgn minuman peach tea.

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
kabukiman replied at 12-9-2019 07:11 AM
Tempat tucem tomey tu dok berkampung sokmo...

Wat mende gok situ? Biasa tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 11-9-2019 10:37 PM
meols tak pakai ipon tapi browser meols tade iklan..camne ni

guna browser apa cuols yg xde iklan tu. malas nk install memacam tu sume bg takde iklan..berat hp ni kang..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 12-9-2019 08:18 AM
guna browser apa cuols yg xde iklan tu. malas nk install memacam tu sume bg takde iklan..berat hp  ...

free adblocker browser..sekeping iklan pon tak kuar..

camne ni @dino

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 11-9-2019 10:05 PM
pakai la iphone guna safari... mana ade iklan haha

Hamboiiii, takkan la sebab nak tengok cari forum sampai kena bermodal beli aifon. Hahahha.

TT, install je brave browser, cari kat google playstore
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama la..iklan dia tutup bhg nk tekan page baru...haihh geram jer
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 11-9-2019 10:19 PM
aku kahwinkan dikau pairoparia dengan sarah abd hamid dgn mas kahwinnya sbijik henfon android tuna ...

Hahahahhahahhahhahahah....hadoi laaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 03:57 PM | Show all posts
kalau guna ios.memang guna Safari pun memang hilang iklan itu
cuma kena install adblock plus,lepas install dia akan bagitau
cara setting nak block iklan.mudah saja tu

kalau Android, boleh ikut cara sarah dan  MeghanK

install Brave browser atau free adblocker browser
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 12-9-2019 03:57 PM
kalau guna ios.memang guna Safari pun memang hilang iklan itu
cuma kena install adblock plus,lepas  ...

SMOD tqqq.. Bg tacang..

Comments

oke awak hehe  Post time 12-9-2019 04:11 PM
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 11-9-2019 10:19 PM
aku kahwinkan dikau pairoparia dengan sarah abd hamid dgn mas kahwinnya sbijik henfon android tuna ...

Uish.. Mcm mana ang tau nama bapa aku?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 12-9-2019 04:03 PM
Uish.. Mcm mana ang tau nama bapa aku?

kt pic browser sarah letak pic kt page depan tu ade nama review siti sarah binti ....tu yg dia tahu tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingTomey replied at 12-9-2019 04:19 PM
kt pic browser sarah letak pic kt page depan tu ade nama review siti sarah binti ....tu yg dia tah ...

Hahaha.. Terkejut i.. X apa.. Sekadar nama saja kann.. Hahahahahaa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:54 PM | Show all posts
pyropura replied at 12-9-2019 02:44 AM
Cuba buat cara primitif aku 38#. Seboleh2nya  aku taknak install banyak2 app gitu

aku dh buat still tak boleh
last2 installl browser ke -3 , Brave semata-mata nak access CARI

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pakai opera mini je. Chrome aku da campak jauh2. Segala mala iklan ada kat situ. Nyemak je
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 12-9-2019 05:54 PM
aku dh buat still tak boleh
last2 installl browser ke -3 , Brave semata-mata nak access CARI :lol ...

Haha... Nak buat cemana kan, bertabah je lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Bakpo pulok nim tubek iklan mother rossia
Screenshot_20190913-072055.png
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Cyka blyatt
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah selesai belum masalah iklan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085217s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list